Як колись казала одна моя знайома про свого: "Він не телепень, і не байдикує - він в танчики грає".
Є купа турнірів які запрошують гравців і платять за участь і тдХто платить? Якісь лохи? Що купують всяку віртуальну хрінь в іграх?
я думал это печку топитьSelianka ці пелети це гормональний засіб покращення якості життя у осіб 40+. Як чоловіків так і жінок
У чоловіків "печки", тобто "пічки", pička - нема! Якщо він не трансгендерВ печку?
Голубая часть населенияУ чоловіків "печки", тобто "пічки", pička - нема! Якщо він не трансгендерВ печку?![]()
під шкіру у ділянку живота або сідниці. Жінкам туди ж. Розсмоктуються за 6 місяцівя думал это печку топитьSelianka ці пелети це гормональний засіб покращення якості життя у осіб 40+. Як чоловіків так і жінок
А их куда подкидывают мужикам то? В печку?
А то як так? В самий цікавий момент?Ну так витягати може могли б раніше трохи?![]()
Невже все так страшно, що треба відро не зовсім дешевої штукатурки на себе щодня накладати?Моя базова мейкап косметичка це 10к для щоденного використання і яку треба поновляти 1 раз в 5-6 тижнів
Угу. Точно.Також дуже сильно впливає на зовнішність, особливо на лице![]()
Угу, а якщо є з ким грітись, то теж не виспишся - будеВ гори я теж люблю, але ходжу в основному на одноденні походи і переважно пізня весна-літо, бо вночі мерзну. Та якщо нема з ким в спальнику грітись, то не дуже виспишся![]()
Ти хотів сказати "я ніколи не жив з жінкою"Невже все так страшно
Та не про це ви думаєте. Факт регулярного вживання алкоголю відображається дуже добре на морді.Угу. Точно.
Колись думав, що це анекдот.
Але, одного разу, святкував я щось в одній компанії і там була дівчина, така собі, не красуня. Але після випитих мною 350 грам горілки, її зовнішність для мене стала набагато привабливішою. Для мене вона стала симпатичнішою без жодної косметики.![]()
Трохи не так. Мені пощастило жити із жінками, які були гарними й без косметики. Мабуть тому що я перебірливий. І алкоголю не вживаю при таких справах.Ти хотів сказати "я ніколи не жив з жінкою"Невже все так страшно
"Мені 25 або мені просто ніколи не казали, скільки все ті всі срані уходові кремчики, епіляції та манікюри коштують, щоб не лякати"Мені пощастило жити із жінками, які були гарними й без косметики.
там була дівчина, така собі, не красуня.вживання алкоголю відображається дуже добре на морді.
Треба вміти мати підхід до жінок. Жінки люблять вухами, тому їм треба казати: ти гарна без косметики, я люблю тебе, навіть без одягу."Мені 25 або мені просто ніколи не казали, скільки все ті всі срані уходові кремчики коштують, щоб не лякати"
Про алкоголь і морду я написав раніше, до повідомлення раптора.там була дівчина, така собі, не красуня.вживання алкоголю відображається дуже добре на морді.
Це про неї.