Стосунки між чоловіком і жінкою

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Хто платить? Якісь лохи? Що купують всяку віртуальну хрінь в іграх?
Є купа турнірів які запрошують гравців і платять за участь і тд
Знаю про що пишу
Це стосується як кібер спорту так і звичайного

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
chelavek, можливо. Але хто за це їм платить? З яких грошей? У звичайному спорті це реклама, яка демонструється під час трансляцій, а призерами стають одиниці, для кого спорт - це основне життя. Думаю, у кібер (не повертається язик назвати це спортом) приблизно те саме, одиниці, а всі інші дрочери. А хто спонсує те все?

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Maxxx, зараз це прибутковий бізнес, а не розвага для спонсора !
Сильно ми від теми відійшли вже …

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e

Biktop

Заблокирован
Місто
Винница

Selianka ці пелети це гормональний засіб покращення якості життя у осіб 40+. Як чоловіків так і жінок​

я думал это печку топить 🤦‍♂️ А их куда подкидывают мужикам то? В печку?
під шкіру у ділянку живота або сідниці. Жінкам туди ж. Розсмоктуються за 6 місяців

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Ну так витягати може могли б раніше трохи? 😂
А то як так? В самий цікавий момент? :rolleyes:
Post automatically merged:

Моя базова мейкап косметичка це 10к для щоденного використання і яку треба поновляти 1 раз в 5-6 тижнів
Невже все так страшно, що треба відро не зовсім дешевої штукатурки на себе щодня накладати?

Також дуже сильно впливає на зовнішність, особливо на лице :alkash:
Угу. Точно.
Колись думав, що це анекдот.
Але, одного разу, святкував я щось в одній компанії і там була дівчина, така собі, не красуня. Але після випитих мною 350 грам горілки, її зовнішність для мене стала набагато привабливішою. Для мене вона стала симпатичнішою без жодної косметики. :LOL:

В гори я теж люблю, але ходжу в основному на одноденні походи і переважно пізня весна-літо, бо вночі мерзну. Та якщо нема з ким в спальнику грітись, то не дуже виспишся;)
Угу, а якщо є з ким грітись, то теж не виспишся - буде грати гріти пів ночі.

Останнє редагування:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
"Не буває негарних жінок - буває мало горілки'. Стара теза. Кращій чоловічий парфюм - "тройняшка". Бо універсальний. :cool:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Угу. Точно.
Колись думав, що це анекдот.
Але, одного разу, святкував я щось в одній компанії і там була дівчина, така собі, не красуня. Але після випитих мною 350 грам горілки, її зовнішність для мене стала набагато привабливішою. Для мене вона стала симпатичнішою без жодної косметики. :LOL:
Та не про це ви думаєте. Факт регулярного вживання алкоголю відображається дуже добре на морді.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Невже все так страшно
Ти хотів сказати "я ніколи не жив з жінкою"
Трохи не так. Мені пощастило жити із жінками, які були гарними й без косметики. Мабуть тому що я перебірливий. І алкоголю не вживаю при таких справах. :)

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Мені пощастило жити із жінками, які були гарними й без косметики.
"Мені 25 або мені просто ніколи не казали, скільки все ті всі срані уходові кремчики, епіляції та манікюри коштують, щоб не лякати"

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
"Мені 25 або мені просто ніколи не казали, скільки все ті всі срані уходові кремчики коштують, щоб не лякати"
Треба вміти мати підхід до жінок. Жінки люблять вухами, тому їм треба казати: ти гарна без косметики, я люблю тебе, навіть без одягу. :)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Зверху