Вплив алкоголю на привабливість обличчя можна трактувати двояко. Стосується як того, хто вживає, так і щодо того/тої з ким вживаєш.Про алкоголь і морду я написав раніше, до повідомлення раптора.
Вплив алкоголю на привабливість обличчя можна трактувати двояко. Стосується як того, хто вживає, так і щодо того/тої з ким вживаєш.Про алкоголь і морду я написав раніше, до повідомлення раптора.
Другий чоловік Машки Захарової вживає разом з нею?Вплив алкоголю на привабливість обличчя можна трактувати двояко. Стосується як того, хто вживає, так і щодо того/тої з ким вживаєш.Про алкоголь і морду я написав раніше, до повідомлення раптора.
Питання не до мене. Не знаю ні Машки, ні її другого чоловіка.Другий чоловік Машки Захарової вживає разом з нею?
Тебе никто не заплатит (с). Нужен человек с дыркой между ног, без него ничего не получится.А я вот думаю в бонга актеры податься)
raptor прислухайтеся до мудрості plebis він все вірно каже.Трохи не так. Мені пощастило жити із жінками, які були гарними й без косметики. Мабуть тому що я перебірливий. І алкоголю не вживаю при таких справах.Ти хотів сказати "я ніколи не жив з жінкою"Невже все так страшно
Селянка! та плебис же женат! Шо ж ты так беззастенчиво клеишься то!!!@raptor прислухайтеся до мудрості @plebis він все вірно каже.
ПотапаПапа та знаю, що одружений. Я так, по- дружньому. В нього дуже мудра жінка, яка перетягнула його на "нашу" сторонуСелянка! та плебис же женат! Шо ж ты так беззастенчиво клеишься то!!!@raptor прислухайтеся до мудрості @plebis він все вірно каже.
Ох и пугало для ворон...)))
Скільки?! Я думала їй десь 54-55...
Життя її не балувало....неї дуже багато зморшок на такий вік...
А яка в неї печінка....В неї дуже багато зморшок на такий вік...
Вона просто гроші вкладає не в доглядову косметику а в бухлішкоСкільки?! Я думала їй десь 54-55...
В неї дуже багато зморшок на такий вік...
В печінкуВона просто гроші вкладає не в доглядову косметику а в бухлішкоСкільки?! Я думала їй десь 54-55...
В неї дуже багато зморшок на такий вік...
Але навіть вона тут безсила..))В косметику також вкладає