Стосунки між чоловіком і жінкою

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
винний буде секас, якого жінці не вистачало
? Ну ти шо?
Все що завгодно могло б бути.
якщо не вистачало секаса, а все інше норм, то велика вирогідність що жінка б чпокалась на стороні, і нормально б жила в родині. Якщо тільки в недостатньому чека і діло

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
куди тоді запрошує гінеколог?
Не повірите, колега розповідала, що її гінеколог запрошував на вечерю. Вона така, що не розгубилася, тай сказала "дайте хоч труси одіну"
Випадок не на москальщині?
Код:
https://youtu.be/tevCAfkGjRg?t=2014
Навіть у психологів кодекс етики є, а ці, шо - шибарі прям на робочому місці кріслі устроюють:oops:?
Post automatically merged:

Раніше то було про джинси (банани), "...шаровари сині...", плагіат...
Наче ж в оригіналі про жупан чорний і шаровари сині:unsure:

Мужское движение (може є якісь і наші аналоги на ютюбі), не зустрічав. Хай подивиться Сорвачева, belbrata, Альманах Мужских заповедей. Вам теж рекомендую, для профілактики. А йому вже пора випити червону таблетку і зрозуміти як і що працює у стосунках в умовах тотального державного матріархату
пойняв що за МД.
roleme Краще канал "Берег" і цей хлопака https://red-forum.com/threads/Стосунки-між-чоловіком-і-жінкою.22650/post-2009191
замість "Альманаху мужскіх заповідєй". В альманаху автор - підліток-переросток, вигадує лютий новояз і майже в кожному реченні не може визначитись, яке слово використовувати і перелічує всі сіноніми.

А другові твому треба пройти етапи:
1) Зрозуміти, що випадок у нього не унікальний. https://red-forum.com/threads/Стосунки-між-чоловіком-і-жінкою.22650/post-1992376 Набити оскомину на прикладах інших оленів;
2) Повернути собі пріоритет свого життя, любові до себе, піклування про себе;
3) Навчитись жити в своє задоволення;
4)Потім(після > року реабілітації), можливо, почати контактувати з новими кандидатками, але уже з урахуванням своїх потреб і нових критеріїв сортування придатних бабів.

Останнє редагування:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
...немножко в сторону, но какая прелесть времен военного коммунизма:

"При наличии факта сожительства матери в момент зачатия одновременно с несколькими мужчинами, Кодекс 1918 г. возлагал обязанность содержания ребенка на всех их солидарно, Кодекс же 1926 г. предоставляет суду признать одного из них отцом ребенка и возложить на него обязанность алиментов".

(Цит. по: Энциклопедический словарь Гранат, 7-е изд., т. 41, ч. 3, с. 116)

Слава богу, сейчас есть ДНК-экспертизы. Солидарные алименты, ёханый бабай...

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
- Та ви шо, я взагалі кур'єр, я піцу приніс!
- Так, не ухиляйтесь! Будете платити аліменти, як всі учасники оргії!

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
plebis, та ні, скоріш про "колонтайщину" - тобто свідома комсомолка не повинна відмовляти свідомому комсомольцеві у задовольненні його природніх статевих потреб. :cool: Т.з. теорія "стакана води". І купа кримінальних справ у 20ті роки за колективні згвалтування...

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Писав тут про сусіда і студентку. На днях він її побив, сусідки викликали поліцію, зафіксували побої, тепер сусіду заборонили 10 днів наближатись до неї, він її вигнав з квартири. А сьогодні вона ходить по коридору, плаче, просить пробачення. От не розумію я такого :dash1:

vatanas

Заблокирован
Місто
Львів
вона ходить по коридору, плаче, просить пробачення
Це "стокгольмський синдром", воно-ж - "не б'є - значить не любить".
Доволі поширене явище серед потребуючих фахової психологічної допомоги жінок.

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Maxxx, та ні, не топова красуня, але симпатична.
На мій смак занадто молода (по зовнішності виглядає років на 15, хоча насправді їй за 20) і худа як доска, але то суб'єктивно...

vatanas

Заблокирован
Місто
Львів
Maxxx, бити не обов'язково фізично.
Кілька разів спостерігав як чоловік десятиліття психологічно аб'юзив жінку, постійно принижував, а коли схаменувся, зав'язав з бухлом та почав її поважати - та звалювала від нього геть до лайна ніяк не менш за то попереднє ;)

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

roleme

спостерігач
Місто
Польща
Телефон
iPhone 12
Берег це русня якась я таке не дивлюся
А от Максим той як розказує цікаво але ну більше так щоб дізнатися які чудернацькі навколо люди живуть. Хоча було в нього і практичні поради типу догляду за обличчям

Я теж думаю що правильно щоб русня не розмножувалася а тільки один одного на пляшку сажали
Але шкода шо серед українців хтось може таку пораду для себе сприйняти як спосіб життя

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Колись тут реді просив поради з роутером чи телевізором
Тепер поради потребую від бійців романтичного фронту
Розмовляв зі своїм камрадом студентських часів, раніше прям міцно трималися. Але як живемо в різних країнах то рідше. А як закрили кордони то взагалі не бачилися
Проблема досить стандартна до багатьох з вас: пішла жінка і хлопʼяга сумує капець.
Я навіть на початку як вона забрала дитину і переїхала «до мами» заспокоював його, шо перебіситься 1-2 дні і приїде назад. Але він вже кілька місяців оце в нього триває. Він все намагається її повернути чи шо і тупо засихає як отой бурʼян
В повідомленнях ми з ним наче і шось поржати можемо але як дзвоню шо чути шо голос як у вʼязня. От я знаю буває що буває горе коли помирає близька людина і там потрібен час щоб рани загоїлися
Але щоб близька людина виявилася курвою то я особисто з таким не стикався
Якби ще він міг виїхати то я б його до себе взяв і якусь терапію на пару тижнів влаштував, в гори чи там на байдарки чи на велосипедах
А може і сам би десь поїздив. А так він і виїхати не може нікуди. І це маленьке місто де умовно всі друг друга знають. І про ту х*ду де вона і з ким шляється. І про камрада шо він ходить як загублений
І от шо йому порадити? Бо шкода пацана. Я йому раджу шоб він на спорт якийсь пішов чи чимось своїм займався а він все в собі колупається, наче був винний в чомусь. Хоча там якшо в вашій термінології скоріше каблук ніж абюзер. Ну а якщо по простому то тягнув кожну копієчку шоб дружина і дитина були всім забезпечені
Тільки не кажіть шо треба було не одружуватись 😀.
Бо я особисто як би свою дружину не кохав безмежно але якби шось в неї поплавило і такий номер мені влаштувала то я б може 2 дні поплакав, 1 день напився і більше б з нею ніколи не бачився і нічого би вже не пробував повернути
Вот готовый алгоритм.
1)Не пытаться возвращать, не пытаться делать ей пакости, не пытаться делать добро. Ничего не делать в отношении бывшей женщины.. Ближайшие полгода у бабы с новым мужиком медовый период и любые благородные действия бывшего не будут восприниматься в нужном ключе.
2)Недельку побухать(если только уверен что это ограничится неделей и не перейдет в обыденность)
3)После этого с головой окунуться в работу. Поскольку городок по условиям задачи маленький(но вроде ж про Украину речь?), то придется переехать.
Если ВСУ не подходит, то на стройку в бригаду в Киев. Там не будет времени думать об этом.
4) К истечению полугода(только не раньше!), обозначенных в п.1 найти новую бабу. Хотя бы на год моложе и внешне не хуже. А если она будет из большого города - только плюс. Приехать с ней в городок домой на пару дней. Желательно на хорошей машине(пусть даже взятой в аренду)
Все. Бывшая, уже вкусившая рутину семейной жизни с новым своим мужиком, будет морально уничтожена, чему посодействует вдобавок обсуждение среди ее подруг в маленьком городке(бабы думают не головой, а подружками). Ребенка(по условию задачи он есть) станет не только не давать(а это наверняка есть сейчас), но станет даже навязывать в общении.
Ну а если с новой бабой перерастет во что то серьезное - то это уже двойной плюс

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Щоб набити оскомину, на чужих прикладах, не обов'язково "шашечкі", ІМХО.
Ну можна і почекати, допоки вийде на мові, років 5.
А щоб вкоротити час, можна починати спиватись.

Все. Бывшая, уже вкусившая рутину семейной жизни с новым своим мужиком, будет морально уничтожена, чему посодействует вдобавок обсуждение среди ее подруг в маленьком городке(бабы думают не головой, а подружками). Ребенка(по условию задачи он есть) станет не только не давать(а это наверняка есть сейчас), но станет даже навязывать в общении.

roleme

спостерігач
Місто
Польща
Телефон
iPhone 12
Dаmіеn, дякую за відповідь. Але виявилося що одного мого наївного бажання допомогти замало. Той камрад майже повернув свою жінку і думає що молодець шо врятував шлюб. 🤦
Мої поради що треба було переступити, пережити і йти далі його ніяк не переконали. Ну а потім коли прокинеться шо пійшов не тою дорогою то буде теж цинічно міркувати шо всі жінки хвойди та зміюки.

drmz ну може не тільки тому шо русня а ще тому що саме на негативі зосереджено
Це як наприклад дбати про здоровʼя і замість фізичних вправ і харчування дивитися тільки про онкохворих в останній фазі

Зверху