Так я не дуенья, шоб за ними стежити. Я собі можу знайти компанію на вечір.Так там ты будешь. Нафига ему лишние люди?
Так я не дуенья, шоб за ними стежити. Я собі можу знайти компанію на вечір.Так там ты будешь. Нафига ему лишние люди?
Банально може бути зайнятий роботою чи іншими справами, щоб кудись летіти, та і банально може бути лінь кудись їхати, а так покликав її до себе і зекономив час. Ну і запросити її на свою територія для чоловіка теж може бути важливо, особливо коли невпевнений, що перепадеНу так приїхав би він до неї, а не її кликав би до себе.
нічого собі який у вас контингент спілуваннявідпрацювала
не жонатий.дружині
Це не мій контингент. Це такі реалії, коли окремі жінки поводяться як профурсєткі. Чи по вашому така ситуація нормальна?нічого собі який у вас контингент спілування.
Не знаю в кого такі реалії. Серед мого оточення нема таких. Більша половина дівчат одружена і обкладена 2-3 дітьми, вічно зайняті домашньою рутиною. А холостячки всі з житлом і заробляють від 50к мін, самі собі можуть забезпечити високий рівень життя. Вони собі не грошей шукають. І проблема з іншого боку, якщо така вийде заміж, а в чоловіка зарплата 20к, то як він буде в декреті забезпечувати її і дитину?Це такі реалії,
Чому б ні? Можливо, йому просто не вистачає спілкування, а вона його зачепила чимось іншим, не обовʼязково бажанням переспати. А можливо й думав про щось як імовірне, але не виникло тієї "іскри" між ними і просто погуляли як друзі.хочу зрозуміти чи реально є чоловіки, які готові витратитися нічого не очікуючи.
Черговий алєнь, який на щось розраховує.І в неї багато хлопців у френдзоні, яких вона жаліє, щоб чітко відмовити.
Який із задоволенням робить це, навіть усвідомлюючи, що нічого не буде. Просто тому що може. Хтось Старлінк купить, хоча по два канала оптики вдома і на роботі, хтось Бемеве або Ауді, бо хочеться, хтось проведе час із подругою, не розраховуючі на продовження. Якщо йому це приємно, то не бачу різниці між всіма наведеними прикладами.Черговий алєнь, який
І в неї багато хлопців у френдзоні, яких вона жаліє, щоб чітко відмовити.
Прикольный диалог, Redneck даже не разобрался в ситуации и кинулся давать советы вопрошающему как будто это мужчина))). А Selianka это девушка, она приехала с ПОДРУГОЙКласична ситуація того,що зараз називають "на варіантах".Є багато жіночок в яких є ієрархія "цього люблю" / "до цього нема почуттів,але гарне заробляє" / "цього тримаю,про всяк випадок" та іншеХочу дізнатися думку зі сторони стосовно наступної ситуації.
Є "майже" подруга, з якою цього року ми поїхали в двотижневу подорож. І от коли ми приїхали в Іспанію, раптом намалювався "друг" до якого вона захотіла полетіти на пів дня. Він також в Іспанії, але в іншому місті.
Квитки на літак в обидва боки- він спонсорував. Не дешеві. І ще подарував їй сумочку, яка коштує мін 100.
Вона божиться, що це просто друг по переписці, з яким вони не бачилися кілька років і що між ними нічого не було. Просто поїли в ресторані і поїздили по місту.
Я от, хочу зрозуміти чи реально є чоловіки, які готові витратитися нічого не очікуючи. Чи вона мені чеше?
Справа точно не в грошах, бо вона заробляє пристойно і любить свою роботу.![]()
Будь впевнений,ти для неї такий же варіант.
А ось ці прохолодні історії купив квитки,подарував сумочку,і все за просто так))) Це розмови для бідних.
А чому не приїхав ? Так а навіщо,якщо Магомет сам іде до гори?
Тут варто замислитись над цим,щоб не стати куколдом.
Сам проходив таке,своєчасно одумався.Тому будьте уважні.
Да, такое бывает. У меня , например. Моя бывшая коллега по работе. У меня и раньше не было мыслей про постель, но было очень интересно с ней общаться. И сейчас, когда вспоминаю ее, то хочется посидеть с ней полдня в кафешке. Но мы в разных городах, оба семейные, это сложно. Но я верю, что это когда то случитсяЧому б ні? Можливо, йому просто не вистачає спілкування, а вона його зачепила чимось іншим, не обовʼязково бажанням переспати. А можливо й думав про щось як імовірне, але не виникло тієї "іскри" між ними і просто погуляли як друзі.хочу зрозуміти чи реально є чоловіки, які готові витратитися нічого не очікуючи.
+1 Той самий випадок начебто неіснуючої дружби між чоловіком і жінкою.Да, такое бывает. У меня , например. Моя бывшая коллега по работе. У меня и раньше не было мыслей про постель, но было очень интересно с ней общаться. И сейчас, когда вспоминаю ее, то хочется посидеть с ней полдня в кафешке. Но мы в разных городах, оба семейные, это сложно. Но я верю, что это когда то случится
Баксів?заробляють від 50к мін
Цілком можливий варіант. Хоча, х/з, що там в голові у того "друга".Хочу дізнатися думку зі сторони стосовно наступної ситуації.
Є "майже" подруга, з якою цього року ми поїхали в двотижневу подорож. І от коли ми приїхали в Іспанію, раптом намалювався "друг" до якого вона захотіла полетіти на пів дня. Він також в Іспанії, але в іншому місті.
Квитки на літак в обидва боки- він спонсорував. Не дешеві. І ще подарував їй сумочку, яка коштує мін 100.
Вона божиться, що це просто друг по переписці, з яким вони не бачилися кілька років і що між ними нічого не було. Просто поїли в ресторані і поїздили по місту.
Я от, хочу зрозуміти чи реально є чоловіки, які готові витратитися нічого не очікуючи. Чи вона мені чеше?
Ну якщо "Справа точно не в грошах, бо вона заробляє пристойно" то "вона чеше". Інакше як пояснити навіщо вона витратила день відпочинку, перлася на літаку туди-сюди? Чи як вона пояснила свій вчинок?Хочу дізнатися думку зі сторони стосовно наступної ситуації.