i такi бувають подруги-онлiфанщицi:Так я не дуенья, шоб за ними стежити. Я собі можу знайти компанію на вечір. Якби приїхав він, то вона не змогла від нього нікуди дітись, а так він був обмежений у часі.
"я не вiд скрути, я для душi".
i такi бувають подруги-онлiфанщицi:Так я не дуенья, шоб за ними стежити. Я собі можу знайти компанію на вечір. Якби приїхав він, то вона не змогла від нього нікуди дітись, а так він був обмежений у часі.
Рівень доходу та забезпеченості не завжди впливає на такі речі. У мене була одна знайома (вже давно), з багатої сім'ї, з грошима ніколи проблем не було (батько всі забаганки виконував від айфонів до власного авто, це ще коли вона була студенткою), але поїхала на кастинг до Вудмана. На питання нафіга воно тобі було, якшо у тебе і так грошей на все вистачає. Каже що було просто цікаво спробувати себе у цій сфері, ще й сподобалося. Правда батько від неї потім відхрестився і мамку ледь з дому не вигнав, але то вже інша історіяА холостячки всі з житлом і заробляють від 50к мін, самі собі можуть забезпечити високий рівень життя.
я для душi".
Сценічний псевдонім в студію!Рівень доходу та забезпеченості не завжди впливає на такі речі. У мене була одна знайома (вже давно), з багатої сім'ї, з грошима ніколи проблем не було (батько всі забаганки виконував від айфонів до власного авто, це ще коли вона була студенткою), але поїхала на кастинг до Вудмана. На питання нафіга воно тобі було, якшо у тебе і так грошей на все вистачає. Каже що було просто цікаво спробувати себе у цій сфері, ще й сподобалося. Правда батько від неї потім відхрестився і мамку ледь з дому не вигнав, але то вже інша історіяА холостячки всі з житлом і заробляють від 50к мін, самі собі можуть забезпечити високий рівень життя.
"хочу відчути себе жінкою, бажаною, затребованою, ся для душi".
Це як так? Свербить щось, що хочеться всі принади в камеру тицьнути?
І саме на камеру. Бо хіба важко знайти собі коханця(ів), якщо подобається ця справа?)))не за грошима,а тому що подобається "потужний" секс
Я ні, в цьому питанні я радикально чесна. Навіть собі на шкоду , бо потім просять допомоги відвадити хлопця.хорошо знаю эту историю, ибо я сама, будучи помоложе, тоже таким вот непотрибом
занималась.
Це інше. Ті, хто не заробляють самі не знають ціни грошам. Звикають до рівня життя, а потім шукають "легкі шляхи" їх здобути.знайома (вже давно), з багатої сім'ї, з грошима ніколи проблем не було
Ну... Так, маю пару живих прикладів, що можуть з мільярдера мільйонера зробитивсі самодостатні з доходом 50к, не живуть на право і на ліво?))
В даному випадку зовсім не було потреби шк=укати шляхи, щоб здобути гроші. Потім, коли батько від неї відхрестився, то звісно така потреба з'явилася, але це вже інша історіяЗвикають до рівня життя, а потім шукають "легкі шляхи" їх здобути.
Складно з жінками. "Узурпатор" нікого не примушує піддаватися на його умови. Але жінка все одно буде тиснути власну точку зору: "Жінка завжди права."Ну чистый же тиран-узурпатор-"все будет по моему".
Ні, я рідко продаю, якщо продаю, то суто чоловічі товари. Комплектуха компьютерна, автозапчастини, турспорядження...Кочевник, часом не ти був тим паном з ОЛХ?
А ведь в мировой истории много таких примеров.идиллия во всем мире наступит тогда, когда в креслах президентов, премьер-министров окажутся женщины
Юлія Володимирівна, перелогінтесьидиллия во всем мире наступит тогда, когда в креслах президентов, премьер-министров окажутся женщины.
Хм, це аж ніяк не стосується стосунків між чоловіком і жінкою, а лише між продавцем і покупцем. Можна подумати, що якщо б чоловік попросив доставку, продавець би погодився? Kseniya, не змішуйте тепле з квадратним, це зовсім інша історія..Вот я описала в теме про ОЛХ свою историю (не буду ее тут повторять. будет интересно-прочтите там) общения с мужчиной-продавцом.
А где там тиран-узурпатор?Все-таки как же сложно с мужчинами иметь дело....
Вот я описала в теме про ОЛХ свою историю (не буду ее тут повторять. будет интересно-прочтите там) общения с мужчиной-продавцом.
Ну чистый же тиран-узурпатор-"все будет по моему".
Видно же невооруженным взглядом.
И что?
Находятся форумчане мужчины, которые принимают его сторону. Поддерживают. Защищают. Оправдывают. Даже жалеют...
Даже если ведешь себя с мужчиной вежливо, корректно, мягко-это может не дать ровным счетом ничего (это я к тому, что бытует мнение о женских манипуляциях. Женщины же мур-мур-мур и мужчины тают и лепить из них можно что угодно).
Так вот, совсем не факт, что все эти мур-мур-мур что-то дадут.
О нет, мужчина суров, брутален, непоколебим. Он скала, горная гряда. Поддаться, пойти на какие-то уступки? Да что вы!
Это же унизит его.
И ведь речь не идет о уступках, в следствии которых мужчина пострадает (окажется в проигрышной ситуации).
Нет. Совсем нет.
Мужчина готов отказаться от многого (если не вообще от всего), лишь бы не уступить женщине, лишь бы все было "как я сказал, как я решил".
А то, что это глупо, не аргументировано, да банально даже НЕ ВЫГОДНО-на это все плевать.
Упираемся рогами. роем копытами землю. Мычим. Бычим. Показываем тестостерон и тестикулы.
Сложно с вами, дорогие мужчины. Сложно. Упертые вы.
Вангую: идиллия во всем мире наступит тогда, когда в креслах президентов, премьер-министров окажутся женщины.
Способные и умеющие договариваться. Умеющие понимать. Умеющие видеть истину.
Вот только тогда.
А пока...пока-дремучая глупость, самомнение, высоко задранные носы.
Мужчины...
Ну вот я всегда готов пойти на уступки и это меня абсолютно не унижает.Поддаться, пойти на какие-то уступки? Да что вы!
Это же унизит его.
Щоб відчути контраст, треба до Сотовіка(з маркету) звернутись з якогось питання. От там крємєнь.Все-таки как же сложно с мужчинами иметь дело....
Головне не демонструй це жінкам, до яких залицяєся(молодше 40 років).Ну вот я всегда готов пойти на уступки и это меня абсолютно не унижает.
нам еще предстоит пережить мезандрический "женский вагончик УЗ" в масштабах Украины.А ведь в мировой истории много таких примеров.идиллия во всем мире наступит тогда, когда в креслах президентов, премьер-министров окажутся женщины
Поищете,- будете шокированы "идилией"...