Стосунки між чоловіком і жінкою

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Так я не дуенья, шоб за ними стежити. Я собі можу знайти компанію на вечір. :)Якби приїхав він, то вона не змогла від нього нікуди дітись, а так він був обмежений у часі.
i такi бувають подруги-онлiфанщицi:
"я не вiд скрути, я для душi".

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
А холостячки всі з житлом і заробляють від 50к мін, самі собі можуть забезпечити високий рівень життя.
Рівень доходу та забезпеченості не завжди впливає на такі речі. У мене була одна знайома (вже давно), з багатої сім'ї, з грошима ніколи проблем не було (батько всі забаганки виконував від айфонів до власного авто, це ще коли вона була студенткою), але поїхала на кастинг до Вудмана. На питання нафіга воно тобі було, якшо у тебе і так грошей на все вистачає. Каже що було просто цікаво спробувати себе у цій сфері, ще й сподобалося. Правда батько від неї потім відхрестився і мамку ледь з дому не вигнав, але то вже інша історія

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
А холостячки всі з житлом і заробляють від 50к мін, самі собі можуть забезпечити високий рівень життя.
Рівень доходу та забезпеченості не завжди впливає на такі речі. У мене була одна знайома (вже давно), з багатої сім'ї, з грошима ніколи проблем не було (батько всі забаганки виконував від айфонів до власного авто, це ще коли вона була студенткою), але поїхала на кастинг до Вудмана. На питання нафіга воно тобі було, якшо у тебе і так грошей на все вистачає. Каже що було просто цікаво спробувати себе у цій сфері, ще й сподобалося. Правда батько від неї потім відхрестився і мамку ледь з дому не вигнав, але то вже інша історія
Сценічний псевдонім в студію!:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

студент

Тут може бути ваша реклама!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Отак, чесну та добропорядну панянку, з доходом від 50к, бєзосноватєльно записали в застєнчіву і скритну содєржанку. Як не соромно?!

Selianka
Так, згоден, не всі. Багато порядних, самодостатніх, вірних. Але і содєржанок як комарів … . Якщо і не за сєкас, а просто за компанію прийняти баксів на 300 від друга послуг і презентів, то це вже досить дивно, ні?
Ну і скритність. З чого ви взяли, що всі самодостатні з доходом 50к, не живуть на право і на ліво?))

Останнє редагування:

drmz

Місто
Гуляйполе
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
хорошо знаю эту историю, ибо я сама, будучи помоложе, тоже таким вот непотрибом
занималась.
Я ні, в цьому питанні я радикально чесна. Навіть собі на шкоду :(, бо потім просять допомоги відвадити хлопця.

знайома (вже давно), з багатої сім'ї, з грошима ніколи проблем не було
Це інше. Ті, хто не заробляють самі не знають ціни грошам. Звикають до рівня життя, а потім шукають "легкі шляхи" їх здобути.
всі самодостатні з доходом 50к, не живуть на право і на ліво?))
Ну... Так, маю пару живих прикладів, що можуть з мільярдера мільйонера зробити :LOL:
Але це таож не той випадок. Ми ходили шопитися пару разів і це не були Prada, Hermes чи Jimmy Choo:)
А звичайні собі Massimo Dutti чи пул ен бір, ну максимум там лабутени.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Звикають до рівня життя, а потім шукають "легкі шляхи" їх здобути.
В даному випадку зовсім не було потреби шк=укати шляхи, щоб здобути гроші. Потім, коли батько від неї відхрестився, то звісно така потреба з'явилася, але це вже інша історія

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Все-таки как же сложно с мужчинами иметь дело....
Вот я описала в теме про ОЛХ свою историю (не буду ее тут повторять. будет интересно-прочтите там) общения с мужчиной-продавцом.
Ну чистый же тиран-узурпатор-"все будет по моему".
Видно же невооруженным взглядом.
И что?
Находятся форумчане мужчины, которые принимают его сторону. Поддерживают. Защищают. Оправдывают. Даже жалеют...
Даже если ведешь себя с мужчиной вежливо, корректно, мягко-это может не дать ровным счетом ничего (это я к тому, что бытует мнение о женских манипуляциях. Женщины же мур-мур-мур и мужчины тают и лепить из них можно что угодно).
Так вот, совсем не факт, что все эти мур-мур-мур что-то дадут.
О нет, мужчина суров, брутален, непоколебим. Он скала, горная гряда. Поддаться, пойти на какие-то уступки? Да что вы!
Это же унизит его.
И ведь речь не идет о уступках, в следствии которых мужчина пострадает (окажется в проигрышной ситуации).
Нет. Совсем нет.
Мужчина готов отказаться от многого (если не вообще от всего), лишь бы не уступить женщине, лишь бы все было "как я сказал, как я решил".
А то, что это глупо, не аргументировано, да банально даже НЕ ВЫГОДНО-на это все плевать.
Упираемся рогами. роем копытами землю. Мычим. Бычим. Показываем тестостерон и тестикулы.
Сложно с вами, дорогие мужчины. Сложно. Упертые вы.
Вангую: идиллия во всем мире наступит тогда, когда в креслах президентов, премьер-министров окажутся женщины.
Способные и умеющие договариваться. Умеющие понимать. Умеющие видеть истину.
Вот только тогда.
А пока...пока-дремучая глупость, самомнение, высоко задранные носы.
Мужчины...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Складно з жінками. "Узурпатор" нікого не примушує піддаватися на його умови. Але жінка все одно буде тиснути власну точку зору: "Жінка завжди права."

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Kseniya, тобто ти не розумієш, що в цій ситуації саме ти тиснеш і аб'юзиш і фонтануєш гівном, коли не по твоєму, хоча це не та історія, де хтось комусь щось винен. Не признаєш за іншою особою право на власну думку і власний підхід, коли тобі це не подобається. Добра новина, що це не пов'язано зі статтю, а твоя особистісна характеристика. Англійською є слово entitled b, не знаю чи є таке саме влучне українською

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
идиллия во всем мире наступит тогда, когда в креслах президентов, премьер-министров окажутся женщины
А ведь в мировой истории много таких примеров.
Поищете,- будете шокированы "идилией"...

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Вот я описала в теме про ОЛХ свою историю (не буду ее тут повторять. будет интересно-прочтите там) общения с мужчиной-продавцом.
Хм, це аж ніяк не стосується стосунків між чоловіком і жінкою, а лише між продавцем і покупцем. Можна подумати, що якщо б чоловік попросив доставку, продавець би погодився? Kseniya, не змішуйте тепле з квадратним, це зовсім інша історія..

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Видно же невооруженным взглядом.
И что?
Находятся форумчане мужчины, которые принимают его сторону. Поддерживают. Защищают. Оправдывают. Даже жалеют...
Даже если ведешь себя с мужчиной вежливо, корректно, мягко-это может не дать ровным счетом ничего (это я к тому, что бытует мнение о женских манипуляциях. Женщины же мур-мур-мур и мужчины тают и лепить из них можно что угодно).
Так вот, совсем не факт, что все эти мур-мур-мур что-то дадут.
О нет, мужчина суров, брутален, непоколебим. Он скала, горная гряда. Поддаться, пойти на какие-то уступки? Да что вы!
Это же унизит его.
И ведь речь не идет о уступках, в следствии которых мужчина пострадает (окажется в проигрышной ситуации).
Нет. Совсем нет.
Мужчина готов отказаться от многого (если не вообще от всего), лишь бы не уступить женщине, лишь бы все было "как я сказал, как я решил".
А то, что это глупо, не аргументировано, да банально даже НЕ ВЫГОДНО-на это все плевать.
Упираемся рогами. роем копытами землю. Мычим. Бычим. Показываем тестостерон и тестикулы.
Сложно с вами, дорогие мужчины. Сложно. Упертые вы.
Вангую: идиллия во всем мире наступит тогда, когда в креслах президентов, премьер-министров окажутся женщины.
Способные и умеющие договариваться. Умеющие понимать. Умеющие видеть истину.
Вот только тогда.
А пока...пока-дремучая глупость, самомнение, высоко задранные носы.
Мужчины...
А где там тиран-узурпатор?
Ну не хочет человек продать одним способом, а только другим - его право.
Просто проходите мимо и выбирайте другого продавца.
Поддаться, пойти на какие-то уступки? Да что вы!
Это же унизит его.
Ну вот я всегда готов пойти на уступки и это меня абсолютно не унижает.
Например, если я иду по узкому тротуару и мне кто-то навстречу идёт.
Мне не сложно остановиться и пропустить собеседника. Независимо от того, женщина это или мужчина.
В прошлом году приехал в ЭКО на Чубинского (улицы Привокзальная, Симферопольская, Пасхалина) и передо мной пара шла в этот магаз. Я чуть ускорился, открыл дверь и пропустил их. Вдвоём меня поблагодарили.
В этом году помог уже другой паре в АТБ достать газировку с самой верхней полки. Тоже поблагодарили меня.

drmz

Місто
Гуляйполе
Щоб відчути контраст, треба до Сотовіка(з маркету) звернутись з якогось питання. От там крємєнь.
Post automatically merged:

Ну вот я всегда готов пойти на уступки и это меня абсолютно не унижает.
Головне не демонструй це жінкам, до яких залицяєся(молодше 40 років).
Їхня лімбіка відбраковуватиме тебе без жодних поянень. Лімбіці нравиться апастнасть, впевненість, цілеспрямованість.
Post automatically merged:

идиллия во всем мире наступит тогда, когда в креслах президентов, премьер-министров окажутся женщины
А ведь в мировой истории много таких примеров.
Поищете,- будете шокированы "идилией"...
нам еще предстоит пережить мезандрический "женский вагончик УЗ" в масштабах Украины.

Останнє редагування:
Зверху