ОтожЯ от не можу зрозуміти, з чого пані Ксенія зробила висновок, що саме наявність піструна в продавця і вагіни в покупця створили ту саму ситуацію, про яку вже декілька сторінок обговорень?
ОтожЯ от не можу зрозуміти, з чого пані Ксенія зробила висновок, що саме наявність піструна в продавця і вагіни в покупця створили ту саму ситуацію, про яку вже декілька сторінок обговорень?
Дякуйте умовному богу, що у пані Kseniya ще немає авто, я вже уявляю реакцію на мої пости про "туфельку" у панянок на автомобілях...Ну то й що, що мені горіло червоне світло, а йому зелене - він мав піти мені на поступки й дати дорогу, адже в мене є піхва!
Можу розчарувати, але я знаю багато жінок, які зроблять так само, подумають "пішов нафіг" і шукатимуть далі. Також знаю і чоловіків, які будуть продавцю і іншим, розповідати, що він неправий і чому саме. Ще раз - перенос цієї ситуації на "жіноче" і "чоловіче" взагалі недоречне, з точки зору психології і так далі.Эй, господа мужчины, а многие из вас бы перевели незнакомцу 1000 гривен?
Или буркнули бы под нос "Да пошел на хрен" и гордо свалили в закат?
Подозреваю, что это был бы именно второй пункт.
ксении следует подучить матчасть и взять на вооружение "смену дырок" перед окончанием процесса. Тогда и просить не нужно будет ни о чём.И хороший пример этому-секс.
Женщина понимает -может быть беременность. Просит мужчину поостеречься. Ведь он ведет процесс. Вытащить.
https://youtu.be/cqR15x5Gn9Y?t=2298
(якщо хтось ще не забув йазика)Нє. Таки пані. Занадто багато букв. Чоловіки так багато не говорять.... Ой, щось мені підказує, що шановна пані @Kseniya - таки дивакуватий пан Ксеній. Але з не найкращими жіночими рисами.
А є якісь нарративи? Дуже мене турбує.Навіть в Україні рік проживання разом вже прирівнюється до шлюбу.
Я думав, я чотири рази жонатий...Навіть в Україні рік проживання разом вже прирівнюється до шлюбу.
я чотири рази жонатий...
Ні, я цейво...Ви що...тойво...
Вы мне напоминаете инженера Полесова из "12 стульев". Он тоже везде принимал живое участие, выражал свое мнение....
Допустим, Вы хотите построить дом. Но я вижу, что он получится такой...нестабильный...плохо стоящий..опасный для жильцов.
И я это озвучу.
Тибетский долгожитель говаривал: "Держи тело в тонусе, а мнение - в анусе".везде принимал живое участие, выражал свое мнение....