Стосунки між чоловіком і жінкою

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Я от не можу зрозуміти, з чого пані Ксенія зробила висновок, що саме наявність піструна в продавця і вагіни в покупця створили ту саму ситуацію, про яку вже декілька сторінок обговорень?
Отож

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Ну то й що, що мені горіло червоне світло, а йому зелене - він мав піти мені на поступки й дати дорогу, адже в мене є піхва!

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
GAS, розкішниця - піхва з їх т.з. негламурний термін. Не по фен-шую з ікебаной.
Post automatically merged:

...і, наскільки я пам'ятаю горбачьовську боротьбу з пияцтвом - у черзі до "амбразури" з оковитою піхва не канає аж ніяк. Там повна рівність та "равноправие". :cool:

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Ну то й що, що мені горіло червоне світло, а йому зелене - він мав піти мені на поступки й дати дорогу, адже в мене є піхва!
Дякуйте умовному богу, що у пані Kseniya ще немає авто, я вже уявляю реакцію на мої пости про "туфельку" у панянок на автомобілях... :LOL:
Post automatically merged:

Эй, господа мужчины, а многие из вас бы перевели незнакомцу 1000 гривен?
Или буркнули бы под нос "Да пошел на хрен" и гордо свалили в закат?
Подозреваю, что это был бы именно второй пункт.
Можу розчарувати, але я знаю багато жінок, які зроблять так само, подумають "пішов нафіг" і шукатимуть далі. Також знаю і чоловіків, які будуть продавцю і іншим, розповідати, що він неправий і чому саме. Ще раз - перенос цієї ситуації на "жіноче" і "чоловіче" взагалі недоречне, з точки зору психології і так далі.
Просто зізнайтесь собі і нам, Kseniya - ну дууже хотілось ту фігурку, і почалось...)))

Останнє редагування:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
И хороший пример этому-секс.
Женщина понимает -может быть беременность. Просит мужчину поостеречься. Ведь он ведет процесс. Вытащить.
ксении следует подучить матчасть и взять на вооружение "смену дырок" перед окончанием процесса. Тогда и просить не нужно будет ни о чём.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
інша Ксєнія https://youtu.be/cqR15x5Gn9Y?t=2298 (якщо хтось ще не забув йазика)
Дружина, щоб прикрити свою слабкість на пєрєдок, вкинула на натовп провокацію і її чоловіка майже успішно стадом забуллили. А в коментарях забуллили успішно(без "майже").
Сміх, гріх та істерика. Ну і трохи інцесту.

А от що мав зробити Ред, в сабжевій ситуації з ОЛХ? Зафуфукати продавця, чи хтось мав визватись на дуель з продавцем?
Нема ж каналу зворотнього зв'язку. Не розумію

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
... Ой, щось мені підказує, що шановна пані @Kseniya - таки дивакуватий пан Ксеній. Але з не найкращими жіночими рисами. :cool:
Нє. Таки пані. Занадто багато букв. Чоловіки так багато не говорять.
Ну капець, як багато. Ще й пурга якась, на рівному місці... Не подужав все прочитати ...

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+

Мабуть, було за що змагатися. І знову - якщо нема законної "бомаги", ти ніхто. Штамп - наше усе не тільки у нас. :cool:

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Гудзак, а що тут бачиш дивного? Все логічно. Ось якби він розлучився і просто жив з іншою жінкою без штампу, рішення суду було б іншим, скоріш за все. І у нас так само.

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Maxxx, я просто не зрозумію, на що сподівалася ота його подруга-26. На купу квитанцій та розмови без свідків? Мабуть, були якісь зачепки, що давали надію.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T

Допустим, Вы хотите построить дом. Но я вижу, что он получится такой...нестабильный...плохо стоящий..опасный для жильцов.
И я это озвучу.
Вы мне напоминаете инженера Полесова из "12 стульев". Он тоже везде принимал живое участие, выражал свое мнение....

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
Зверху