Стосунки між чоловіком і жінкою

Місто
Суми
....ох, знав я одну 50-річну (слава богу, не моя жінка) - з таким "вітром"в голові, та з такими претензіямі, що молоді "нєрвно курят".

P.S. Бьюст - той, що в тренді. :cool: Темперамент - ховайся не ховайся, згвалтує. :cool: Але дурі-і....
- У вас в селі згвалтування бувають?
- та інколи трапляється, тому чоловіки по вечорам сидять вдома.

Місто
Суми
stas_k, якщо й далі буде ця срана війна, то через рік-два це буде в будь-якому українському селі.
Вибачте за гарний гумор.
:(

Місто
Odesa-Romania
SeriousSam, если продолжить шутку - в каждом селе будут трансы, как в тае? Сомневаюсь

Если же без шуток, и имеется в виду что будут голодные женщины ? Не будет, кого ничего/никто не держит - уедут, по миру мужиков полно. К сожалению такие перспективы нехорошие ((

Місто
Суми
stas_k, выражаясь твоим языком, в свете последних событий в Сумах, давай прекратим дальнейшее продолжение.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Selianka, тут така справа…ви закарпатські гриби йогму не готували? Там може не лиш бронтозаври були перед його очима.
В мене і самої бувають дивацткі думки- дивилася з племінником недавно "Качині історії" і оце подумала, що Дональд Дак ніколи не одягає в мультику штанів, але коли виходить з душу, то завжди в рушнику навколо талії :LOL: .Мабуть щось нове після душу з'являється...

Місто
Kyiv
Мова була про:
На інтрижку і для підвищення власної самооцінки, чоловіки оберуть молодшу. Для побудови стосунків трішки старшу🙂
На мій погляд для інтрижки підходить значно молодша, а для побудови стосунків трішки молодша. Але не старша.
Для побудови стосунків важливий не зріст і вага ,а розмір гаманця і наявність житла. Що поганого коли жінка одразу каже що хоче і не пудрить мізок , та вміє заробляти набагато більше за чоловіка?)
Post automatically merged:

Kseniya, ну я ж саме про то й говорю. На інтрижку і для підвищення власної самооцінки, чоловіки оберуть молодшу. Для побудови стосунків трішки старшу🙂
Гадав для інтрижки треба щоб жіночка була хоча б гарна або розумна,чи краще разом.

Місто
Odesa-Romania
Гадав для інтрижки треба щоб жіночка була хоча б гарна або розумна,чи краще разом
Интрижка бывает без всего этого, просто бывает, для нее все просто - нужно просто два человека. А там уже закрутилось, завертелось, не нужно все усложнять

Как говорится, для взрослых настольный игр нужен просто стол 😁

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
А мені моє прізвище зовсім не подобається... Коли одружимося з Selianka, я візьму її прізвище, так же можна зробити?
А якщо в мене прізвище скажімо ... Відьма? Коза?:ROFLMAO:
Блiн, а це я не подумав :D Ну в першому випадку тодi буду Вiдьмак, а от у другому... Хоча був у мене колись однокласник на прiзвище Козленко i нiчого, живе якось))

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
куплю плавки, щоб Тису переплисти
Боюся не тільки Тису, а ще і Ла-Манш треба.
Ого, схоже не тiльки я до тебе приплисти хочу...

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
...дайте спокій Селянці - а то вона незабаром обвішається стрічками до кулемета і буде з біноклем від самої Анки-кулеметниці пильно вдивлятися у води Ла-Маншу... :cool: А ще якщо вона б'є 11 з 10... Краще пірнайте самі, "...кто там хочет комиссарского тела..." (С) “Оптимистическая трагедия"

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Матвєй, 👆 Працював тут (давненько) з землячкою з Калинівки. Строга була по роботі.
В неї в Харкові чоловік, в відрядженні "друг сердечний", але ми з нею спілкувалися на теми блуду.
Тож вона питає,-
Вітьок, а якби я була незаміжня, і Льоньчика не було, ти би мене тойво?
Ну я декілька хвилин розповідав, як то все відбувалось би, як би...
Цілий день вона була радісна/весела, мужики питали,- "шо ти з нею зробив, шо хоч до вавки прикладай?"
- Я їм,- весна мужики, весна...

Зверху