Стосунки між чоловіком і жінкою

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Ой, опять секта натуральных губ
Ви, я так розумію, якраз із тих, що запропонували б збільшення? Якби не погодилась, то не зустрічались би?
Чи просто для вас губи самі по собі улюблена частина жіночого тіла?
Мені цікаво як тоді актриси як Гелен Гант, або Дженіфер Еністон стають секс- символами...:unsure:

Місто
Odesa-Romania
Selianka, я этого не говорил
Я лишь о том, что я не против увеличения вмеру губ. Но не встречаться из-за не увеличенных губ, какой-то идиотизм
Энистон огонь 🔥
Матвєй, такой технологии пока нет, поэтому дуют что могут - губы, сиси, писи, попы 🤣

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Незнаю, що у вас з ким ви спілкуєтесь, але всі дівчата/жінки з мого оточення доволі розумні. Ну є одна дивачка, і одна дійсно тупа як підошва, але це скоріше виняток ніж правило. Може ви просто погано нас розумієте?
Одна з речей, які я для себе відкрила коли почала зустрічатися з хлопцями, це те, що вони/ви дійсно буває ні про що не думають, а типу йдуть за "потоком свідомості"(?).. Тому, коли він інколи раптом сміявся, я зазвичай питала чи це щось дурне і якщо він казав" так" , то я щоб просто з економити час більше не допитувала. Бо це могло виявитися щось на кшталт " чи те дерево за вікном вище за бронтозавра?" ... А ми ж взагалі перед тим говорили про вечерю...Як? Що? Як він дійшов до динозаврів? Ми навть фільмів про них не дивилися досить давно... :oops: 🤷‍♀️

Місто
Шевченкове
Одна з речей, які я для себе відкрила коли почала зустрічатися з хлопцями, це те, що вони/ви дійсно буває ні про що не думають, а типу йдуть за "потоком свідомості"(?).. Тому, коли він інколи раптом сміявся, я зазвичай питала чи це щось дурне і якщо він казав" так" , то я щоб просто з економити час більше не допитувала. Бо це могло виявитися щось на кшталт " чи те дерево за вікном вище за бронтозавра?" ... А ми ж взагалі перед тим говорили про вечерю...Як? Що? Як він дійшов до динозаврів? Ми навть фільмів про них не дивилися досить давно... :oops: 🤷‍♀️
Бо він додумував той незакритий тред, з часів перегляду про динозаврів.
Працює лишень одна півкуля. З набуттям віку все важче перемикатись поміж тематиками.
А може взагалі візуалізував хтиві фантазії та(або) медовий місяць, а тут ти його вириваєш з фантазій.. Що йому залишалось окрім як вигадати про бронтозавра? Найкращий захист - в будь-якій незрозумілій ситуації нападай із бронтозавром напоготові.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Selianka, тут така справа…ви закарпатські гриби йогму не готували? Там може не лиш бронтозаври були перед його очима. Ну або він вам натякнув про різницю у віці, якщо вона звичайно є😀

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Маю ще питання до чоловічої більшості форуму- чи зустрічалися ви б з дівчиною з тонкими губами? Бачила в тіктоці відео де всі хлопці відповіли що ні, окрім одного.
Мені здалося це трохи дивним, то хочу своє опитування.:)
Якщо третій розмір цицьок, то нехай хоч без губ буде))

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
А мені моє прізвище зовсім не подобається... Коли одружимося з Selianka, я візьму її прізвище, так же можна зробити?
А якщо в мене прізвище скажімо ... Відьма? Коза?:ROFLMAO:
В мене знайома мала прізвище Волкодав. Вийшла заміж, стала Козлова ...

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
А мені моє прізвище зовсім не подобається... Коли одружимося з Selianka, я візьму її прізвище, так же можна зробити?
А якщо в мене прізвище скажімо ... Відьма? Коза?:ROFLMAO:
В мене знайома мала прізвище Волкодав. Вийшла заміж, стала Козлова ...
Могла взяти подвійну, Волкодав-Козлова ото звучить
Повертаючись до губ, якщо відкинути маніпулятивнні опитування, то мені здається що ця потреба тільки в головах дівчат, ну немає серед мого оточення любителів качиних, комусь груди, комусь дупи, комусь колір волосся, але щоб хтось казав що хочу губи як у Анджеліни Джолі без цього не буду зустрічатися ніколи не чув.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
він вам натякнув про різницю у віці,
Що 3 роки це така велика різниця? :oops:Блін, мабуть тре шукати старших чоловіків, вони більш культурні.
Тепер не буду розповідати ще одне, що взнала про чоловіків, бо скажете, що я тУман.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
туман — Тума́н: Ту́ман: — дурень [20;22] — дурень; ту́ман вісімна́дцятий – останній дурень [14,IX] — дурень; туман вісімнадцятий: дуже великий дурень [IV] — про людину: дурень [VI,VII,XII] — про людину: дурень; тума́н вісімна́дцятий останній дурень [2... Словник з творів Івана Франка

Джерело: https://slovnyk.me/dict/proverbs/туман
туман — ДУ́РЕНЬ (розумово обмежений чоловік; лайливе слово), ДУРНИ́Й, ТУПИ́ЦЯ розм., ТУПА́К розм., НЕДОТЕ́ПА розм., НЕТЯ́МА розм., НЕДО́У́МОК розм., НЕДО́У́М розм. рідше, ДУРИ́ЛО розм., ДУ́РНИК розм., ДУРНИ́ЛО розм., ТУМА́Н розм., КЕП розм., ТОВКА́Ч розм. Словник синонімів української мови

Джерело: https://slovnyk.me/dict/proverbs/туман

Зверху