Стосунки між чоловіком і жінкою

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
До чого тут советизм?
До того що за радянскої влади, "науковці" з радянскою освітою, взявши за основу "великий могучий", переклали згадувану фразу саме так.
Але для українця вона трохи недолуга, і хтивість мабуть більше підходить.
Знайдеться більш підходящий варіант,- повідомлю.
Колись перекладали "попытка изнасилования",-
щирою українською вийшло "замах на вимах"...🤭

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
luytel, не шукай чорну кішку Шредінгера там, де її немає. Потяг - українське слово. Хтивість - це інше. Libido - це воно, але англійською. "Поїздаті залізничники" - якщо вам в цьому щось чується недолуге, то це не значить, що для всіх так.))

Останнє редагування:
Місто
Denmark
Телефон
Iphone from China
В нинішніх реаліях жінка має бути жінкою. У всіх відношеннях. У Адама не питали чи хотів він Єву у пару...але він лише поскаржився чому Ти те кляте яблуко вкусила, а не те що Боже на біса вона мені здалася. Цього він не запитував. Без жінки в житті лише монолог з собою....а так і й@πнутись можна коли постійно сам з собою наодинці. У всіх відношеннях. Сенсей сказав, сенсей перевірив на собі руками і роками. Коли чарівна жінка є в житті, то життя рай і без раю.

Місто
Полтава
ОГО таку тему насверлили за тиждень. Ледь прочитав)
Питання до Selianka, Kseniya, Навіщо жінки, при одруженні не беруть прізвище чоловіка, нормальне гарне. Або Твоє-Моє?

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
В нинішніх реаліях жінка має бути жінкою. У всіх відношеннях. У Адама не питали чи хотів він Єву у пару...але він лише поскаржився чому Ти те кляте яблуко вкусила, а не те що Боже на біса вона мені здалася. Цього він не запитував. Без жінки в житті лише монолог з собою....а так і й@πнутись можна коли постійно сам з собою наодинці. У всіх відношеннях. Сенсей сказав, сенсей перевірив на собі руками і роками. Коли чарівна жінка є в житті, то життя рай і без раю.
Готов спорить - ты не женат

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
ОГО таку тему насверлили за тиждень. Ледь прочитав)
Питання до Selianka, Kseniya, Навіщо жінки, при одруженні не беруть прізвище чоловіка, нормальне гарне. Або Твоє-Моє?

Ну у каждой свои взгляды на это.
Сложно за всех сказать 🙂

Возможно, у мужа не красивая фамилия.
Возможно, просто лень, ибо это же надо кучу бумаг переделывать, фамилию менять.
Возможно, проявление независимости 😃

Это так, первое что в голову пришло.
Но мне кажется, что на самом деле этих причин побольше будет.

Вот из моих подруг/знакомых одна взяла мужину фамилию.
Живут уже вместе почти 20 лет, трое детей.
Другая замужем 20+ лет, общих детей нет, оставила свою фамилию.
Ну у нее действительно фамилия красивая и редкая, а у мужа такая самая обычная.
Еще одна в первом браке взяла, потом разошлись, во втором уже оставила свою, не хочет больше бегать документы менять.

Так что по разному бывает 🙂

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Навіщо жінки, при одруженні не беруть прізвище чоловіка, нормальне гарне. Або Твоє-Моє?
Ксенія в принципі вже все й написала. Серед моїх знайомих лише двоє не брали. Одна, бо дуже великий об'єм документів треба було переробляти - а для чоловіка це не мало особливого значення.Інша, бо вона журналістка, і відома під своїм прізвищем.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Маю ще питання до чоловічої більшості форуму- чи зустрічалися ви б з дівчиною з тонкими губами? Бачила в тіктоці відео де всі хлопці відповіли що ні, окрім одного.
Мені здалося це трохи дивним, то хочу своє опитування.:)

Причина: Додала лінк на відео опитування
Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Бачила в тіктоці відео де всі хлопці відповіли що ні, окрім одного.
маніпулятивний формат вуличних інтерв"ю, в яких можна від фільтрувати відповіді респондентів і залишити тільки ті, які подобаються власнику цього каналу і байдуже наскільки це реально співвідноситься з статистикою реальних відповідей

Місто
Odesa-Romania
Ой, опять секта натуральных губ

А шо скажете по поводу увеличения других губ ? 😁

маніпулятивний формат вуличних інтерв"ю, в яких можна від фільтрувати відповіді респондентів і залишити тільки ті, які подобаються власнику цього каналу і байдуже наскільки це реально співвідноситься з статистикою реальних відповідей
Ну блин,вся статистика и опросы так делают. Показать что нужно

Зверху