vlad_g
Старший ухилянт
Сама-то операторов меняла по mnp как перчатки, чтобы выдавить с них выгодное предложение ))Это ж если он на симке экономит, а женщина всяко симки дороже и накладней, то...
Сама-то операторов меняла по mnp как перчатки, чтобы выдавить с них выгодное предложение ))Это ж если он на симке экономит, а женщина всяко симки дороже и накладней, то...
Та багатьох не лякають, але треба щось лишати і хлопцям, щоб почували себе потрібнимименя подобные телодвижения не пугают![]()
Пригадався кавал:завжди був привід йти до хлопців. Вни бувало мені і оперативки докладали і фільмів докидували![]()
Могла бы и в устной форме составить заявку на переустановку виндыАле сексу нині не буде, до мене гості з Червонограду приїхали.
От була б у тебе кнопочна Нокіа, могла б звернутися до мене, щоб я тобі Оперу Міні перевстановивЯ в часи студества сама собі вінду вдома перевстановлювала якщо треба було, але так завжди був привід йти до хлопців
Ти часом на місце наступного "Холостяка" в передачу не мітиш?маєш бути хитрішою, щоб я саме до тебе поплив
До Генрі Кавіла я б поплила сама на зустріч![]()
Dawn, зверніть увагу - можливо час трохи скоректувати свій образ...Генрі Кавіл втратив роль у «Супермені» та «Відьмаку» через «токсичну поведінку, женоненависництво та ігрову залежність».
кнопочна Нокіа
Який жах.. Як на мене, після цих слів статевий потяг має зникнути зовсім...Оперу Міні
плацкартні вагінистаттєвий потяг має
Науковий термін. Енциклопедії з тобою не погоджуються. Як буде вірно?Неприроднє словосполучення для української мови.
Ніколи не любив це слово. Тим більше, запозичений термін. Навіщо, якщо "статевий потяг" теж вірно. Чи для тебе "потяг" - це тільки тягач з "вагінами"?лібідо