Вода має бути вологою... Вогонь гарячим, і так далі..))жінка має бути жінкою
Готов спорить - ты не женатВ нинішніх реаліях жінка має бути жінкою. У всіх відношеннях. У Адама не питали чи хотів він Єву у пару...але він лише поскаржився чому Ти те кляте яблуко вкусила, а не те що Боже на біса вона мені здалася. Цього він не запитував. Без жінки в житті лише монолог з собою....а так і й@πнутись можна коли постійно сам з собою наодинці. У всіх відношеннях. Сенсей сказав, сенсей перевірив на собі руками і роками. Коли чарівна жінка є в житті, то життя рай і без раю.
То есть ты его видосики не смотрел?Готов спорить
Ксенія в принципі вже все й написала. Серед моїх знайомих лише двоє не брали. Одна, бо дуже великий об'єм документів треба було переробляти - а для чоловіка це не мало особливого значення.Інша, бо вона журналістка, і відома під своїм прізвищем.Навіщо жінки, при одруженні не беруть прізвище чоловіка, нормальне гарне. Або Твоє-Моє?
Звісно можна, але платно...А мені моє прізвище зовсім не подобається... Коли одружимося з Selianka, я візьму її прізвище, так же можна зробити?
А якщо в мене прізвище скажімо ... Відьма? Коза?А мені моє прізвище зовсім не подобається... Коли одружимося з Selianka, я візьму її прізвище, так же можна зробити?
Та нормальні губи. І взагалі: які б не були натуральні - це краще, ніж "силіконові".ПотапаПапа додала лінк на відео опитування. Мова про обличчя.![]()
маніпулятивний формат вуличних інтерв"ю, в яких можна від фільтрувати відповіді респондентів і залишити тільки ті, які подобаються власнику цього каналу і байдуже наскільки це реально співвідноситься з статистикою реальних відповідейБачила в тіктоці відео де всі хлопці відповіли що ні, окрім одного.
Ну блин,вся статистика и опросы так делают. Показать что нужноманіпулятивний формат вуличних інтерв"ю, в яких можна від фільтрувати відповіді респондентів і залишити тільки ті, які подобаються власнику цього каналу і байдуже наскільки це реально співвідноситься з статистикою реальних відповідей
Ви, я так розумію, якраз із тих, що запропонували б збільшення? Якби не погодилась, то не зустрічались би?Ой, опять секта натуральных губ