Бо він додумував той незакритий тред, з часів перегляду про динозаврів.Одна з речей, які я для себе відкрила коли почала зустрічатися з хлопцями, це те, що вони/ви дійсно буває ні про що не думають, а типу йдуть за "потоком свідомості"(?).. Тому, коли він інколи раптом сміявся, я зазвичай питала чи це щось дурне і якщо він казав" так" , то я щоб просто з економити час більше не допитувала. Бо це могло виявитися щось на кшталт " чи те дерево за вікном вище за бронтозавра?" ... А ми ж взагалі перед тим говорили про вечерю...Як? Що? Як він дійшов до динозаврів? Ми навть фільмів про них не дивилися досить давно...![]()
![]()
Якщо третій розмір цицьок, то нехай хоч без губ буде))Маю ще питання до чоловічої більшості форуму- чи зустрічалися ви б з дівчиною з тонкими губами? Бачила в тіктоці відео де всі хлопці відповіли що ні, окрім одного.
Мені здалося це трохи дивним, то хочу своє опитування.
Може ви погано чоловіків розумієте?Може ви просто погано нас розумієте?
Могла взяти подвійну, Волкодав-Козлова ото звучитьВ мене знайома мала прізвище Волкодав. Вийшла заміж, стала Козлова ...А якщо в мене прізвище скажімо ... Відьма? Коза?А мені моє прізвище зовсім не подобається... Коли одружимося з Selianka, я візьму її прізвище, так же можна зробити?![]()
В мене знайома мала прізвище Волкодав. Вийшла заміж, стала Козлова ...
Що 3 роки це така велика різниця?він вам натякнув про різницю у віці,
Можна пояснити?що я тУман
туман — Тума́н: Ту́ман: — дурень [20;22] — дурень; ту́ман вісімна́дцятий – останній дурень [14,IX] — дурень; туман вісімнадцятий: дуже великий дурень [IV] — про людину: дурень [VI,VII,XII] — про людину: дурень; тума́н вісімна́дцятий останній дурень [2... Словник з творів Івана Франка
Джерело: https://slovnyk.me/dict/proverbs/туман
туман — ДУ́РЕНЬ (розумово обмежений чоловік; лайливе слово), ДУРНИ́Й, ТУПИ́ЦЯ розм., ТУПА́К розм., НЕДОТЕ́ПА розм., НЕТЯ́МА розм., НЕДО́У́МОК розм., НЕДО́У́М розм. рідше, ДУРИ́ЛО розм., ДУ́РНИК розм., ДУРНИ́ЛО розм., ТУМА́Н розм., КЕП розм., ТОВКА́Ч розм. Словник синонімів української мови
Джерело: https://slovnyk.me/dict/proverbs/туман
Хоч парубок не молодший на ці 3 роки?Що 3 роки це така велика різниця?він вам натякнув про різницю у віці,
Тут взагалі не може бути системи, бо все дуже індивідуально, залежить від конкретної людини, хтось і в 40 років мамін синок, а буває дівча в 20 розмірковує вже як доросла жінка. Сперечатись і рекомендувати тут щось недоречно, імхо.чоловіки собі теж обирають жінок по-старше