Андрюх@dp.ua, все може бути, вірю. Але не екстраполюй цей виняток на загал. Краще цього ризику уникнути відразу, імхо.
Девушки\женщины как правило отношения не заводят с мужским полом который живёт с родителями.Зустріне він чи ні жінку, зовсім не залежить, імхо, від наявності окремого житла.
100%. Це побутовий інваліді як мінімум і величезний red flagДевушки\женщины как правило отношения не заводят с мужским полом который живёт с родителями.
Я жив з батьками і це не заважало мені зустрічатись з дівчатами. Від деяких навіть "ховався", бо дзвонили-писали досить наполегливо. (Не вихваляюсь, що кожен день нова і десятками, такого не було, але побачень було достатньо.) При цьому працював, непогано заробляв і міг дозволити знімати житло, але навіщо? Жодна не казала "допобачення" з цієї причини, або щоб дізналась і зникла. Можливо, що то було мені трохи за 20 років, можливо коли це вже після 40, то викликає "підозри". Але тут більше підозри викликає, що чоловік до 40 не був жонатий / не жив з жінкою, імхо.Девушки\женщины как правило отношения не заводят с мужским полом который живёт с родителями.
Так, в 20 не проблема. Я правда в гуртожитку вже жила і платила сама з стипендії. Але фактично все ще з батьками. Після 30 це дуууже підозріло. А оттрохи за 20 років
То вже треба бути готовою, до серйозних " тараканів" в головівже після 40, то викликає "підозри".
Це від людини залежить. У шкільному віці багато чого робив з хатньої роботи, років з 11..12 паяв схеми та збирав ZX Spectrum з другом)колега жалілася, що незнає як сказати хлопцю, щоб прав після себе постіль. Шо пару разів йому показувала як користуватися машинкою
Не треба прив'язувати жити з батьками і зустрічатися з дівчатами. Жити в 20-25 з ними нормально, в 40 ні. Тут і до мене пояснили і не раз, що коли пуповина не перерізана більшість хатньої рутини на батьках, комуналку платять вони, готують вони, ремонтують вони, і так далі. Так це комфортно, не приймати жодних рішень жити за течією, але ти тоді так і залишаєшся школярем/студентом на все життя. Те що ти там в 20 був такий рукастий то це добре, але як ти і написав це виключення що підтверджує правило.Тут все дуже індивідуально. Навіщо витрачати зайві гроші на окрему квартиру, якщо і з батьками непогано, коли один одного не дратують? Щоби що? Жити там одному ще Х-років, ще й кота завести? Зустріне він чи ні жінку, зовсім не залежить, імхо, від наявності окремого житла. Зустріне - спочатку поспілкується, дійде до інтиму - можна і готель зняти, або хату подобово. А можна і коли батьки на дачі - це не принципово. А ось коли вже настільки сподобаються один одному, що настане час жити разом - тоді вже і знімуть окреме житло (а може й у неї вже буде). Ось саме в цьому моменті великою помилкою буде привести дівчину до батьків, або ще гірше - піти жити до її батьків.Не розумію чому в тебе за стільки років не виникло бажання зняти квартиру та пожити окремо, хоч на місяць-два. Ну просто уяви, завтра ти познайомишся з дівчиною, а скоріш вже жінкою, бо і ти не хлопчик, і дійде у вас до інтиму, готель знімати будеш, чи чекати поки батьки з квартири на дачу поїдуть?
А сегодня молодежь тик-токари -1 разряда.У шкільному віці багато чого робив з хатньої роботи, років з 11..12 паяв схеми та збирав ZX Spectrum з другом)
Як же ти помиляєшься по життю!Це побутовий інваліді як мінімум
Ну это стереотип из прошлого. Нужно и самомму готовить для спутницы и не только по праздникам.Раніше знав, що якщо дівчина з села, то точно вміє готувати. Тепер же це перестало бути показником. Тяжко обрати когось собі доя життя
Тут походжусь лише частково, якщо дівчина працює тут жодних питання, але якщо сидить вдома та ще і без дітей, то що чекати поки мен прийде додому і викличе Glovo?Ну это стереотип из прошлого. Нужно и самомму готовить для спутницы и не только по праздникам.Раніше знав, що якщо дівчина з села, то точно вміє готувати. Тепер же це перестало бути показником. Тяжко обрати когось собі доя життя
Держать дома человека в качестве дом. рабыни тоже не правильно. Прошли те времена когда мужчина ходил на Мамонта а женщина потом готовила еду. Ну и сегодня много разных "помощников". Начиная от умного пылесоса и заканчивая аэрогрилем.
Тут если разобраться то при наличии этих гаджетов мужик становится полностью автономным. Женский пол как бы и не нужен в домашнем быту.)
Ну и такое есть. Тоже знаю семейную пару через своих друзей. Вот сидит она дома вся в тюнинге а он работает. Готовят дома редко. Потому что это потом "маник" ку-ку и т.д. Зато он выводит свою "куколку" в люди и кайфует, какая она у него красивая. Кто то БМВ на мойке палиролью натирает или ружьё или спиннинг а тут у парня своя заморочка).але якщо сидить вдома та ще і без дітей, то що чекати поки мен прийде додому і викличе Glovo
Не розумію в чому проблема прямо сказати ?показувала як користуватися машинкою, але він не розумів натяків.
Все дуже індивідуально. От я до 27 років жив з мамою, та й досі можна сказати не сепароувався зовсім, бо живемо в одному місті і телефоную їй щодня. А з іншого боку я із 7 років міг на 2-3 доби залишитися дома сам, сам ходив до школи 3 км з першого класу і частково виконував роль "мужика" в домі.Це побутовий інваліді як мінімум
Якщо обом норм то хто проти?Ну и такое есть. Тоже знаю семейную пару через своих друзей. Вот сидит она дома вся в тюнинге а он работает. Готовят дома редко. Потому что это потом "маник" ку-ку и т.д. Зато он выводит свою "куколку" в люди и кайфует, какая она у него красивая. Кто то БМВ на мойке палиролью натирает или ружьё или спиннинг а тут у парня своя заморочка).але якщо сидить вдома та ще і без дітей, то що чекати поки мен прийде додому і викличе Glovo
Про те що живете в одному місці взагалі не розумію де тут проблема? Іноді діти будують своє житло поряд з батьківською хатою, інколи купують квартиру в тому самому будинку, але я тут жодної проблеми не бачу, часто бачитись і жити разом взагалі різні речі. Я своїй теж телефоную майже кожного дня, я одна дитина в неї, вона живе одна, допомагаю як можу. Я звалив десь в 30, хотів раніше, але був онкохворий батько, купа інших проблем, та і хотілось своє житло, купив тоді свою першу квартиру на Виноградарі аж на 19 квадратів, але свою.Post automatically merged:
Все дуже індивідуально. От я до 27 років жив з мамою, та й досі можна сказати не сепароувався зовсім, бо живемо в одному місті і телефоную їй щодня. А з іншого із 7 років міг на 2-3 доби залишитися дома сам, сам ходив до школи 3 км з першого класу і частково виконував роль "мужика" в домі.Це побутовий інваліді як мінімум
А можна детальніше про "туалетну дисципліну"? Це коли від тіла партнера смердить чи від білизни постільної?щоб прав після себе постіль. Шо пару разів йому показувала як користуватися машинкою, але він не розумів натяків. Там справа була в тому, що він любить спати голим, але має погану туалетну гігієну.
Но, такие проблемы чем наполнить холодильник или составить меню по еде и приготовить на пару дней не особо тревожили?Все дуже індивідуально. От я до 27 років жив з мамою, та й досі можна сказати не сепароувався зовсім, бо живемо в одному місті і телефоную їй щодня. А з іншого боку я із 7 років міг на 2-3 доби залишитися дома сам, сам ходив до школи 3 км з першого класу і частково виконував роль "мужика" в домі.
100%. В мене досі є деякі "таракани", яких інші не розуміють, зокрема я сам собі в календарі складаю список того, що треба зробити (піти на роботу, купити в магазині, попрати одяг, помити підлогу, зварити їжу...) і якщо чогось нема в календарі, то дуже велика ймовірність, що я це не зроблю.Но, такие проблемы чем наполнить холодильник или составить меню по еде и приготовить на пару дней не особо тревожили?
Меню як меню, хіба що якусь зелень або салат додати.гречка варена та куряче мясо печене