Стосунки між чоловіком і жінкою

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Ще раз, це запах тіла.
Шкіра людини, це так звана третя нирка.
Ну, я знала, що від деяких продуктів піт віддає запахом. Ну, цибуля наприклад. Я її люблю, але рідко їм, бо потім навіть долоні мені смердять наступного дня скільки не мий. Але ж то їжа.
Ми, що, виходить всі смердим, в дні періоду? :oops:
Це дивно, бо тоді рівннь основних гормонів найнижчий...

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Цілком сексапільні з вигляду тітки років під 40. І я тоді, у свої 14
От ти і попався...
акроним (аббревиатура) от англ. «Mother I'd like to fuck» («мамаша, которую я бы трахнул», «мамаша, которой я бы вдул»)
Post automatically merged:

Ще раз, це запах тіла.
Шкіра людини, це так звана третя нирка.
Ну, я знала, що від деяких продуктів піт віддає запахом. Ну, цибуля наприклад. Я її люблю, але рідко їм, бо потім навіть долоні мені смердять наступного дня скільки не мий. Але ж то їжа.
Ми, що, виходить всі смердим, в дні періоду? :oops:
Це дивно, бо тоді рівннь основних гормонів найнижчий...
Отже,- частіше митися.
Одна з моїх жінок, перепродувала квартири. Дві- три зустрічі на день.
Перед кожною ходила в душ. Оскільки вона полюбляла щоб я її ревнував,- я кожного разу "піднімав їй настрій". Жартома. 🤭

Останнє редагування:
Місто
Львів
Ми, що, виходить всі смердим, в дні періоду?
В кожної жінки своя біохімія, відповідно і запах. Як і в хлопів. Як на мене, індивідуальними запахами важливо співпасти взаємно і тоді вони будуть приємні, а не такі, що дратують.
Зрештою, бувають люди, яким байдуже до запахів, а також професії конюхів чи свинарів

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Я приду домой и если даже просто например не помыл руки, Наташка мне такая:
-Ты руки помыл???
-Не ещё...
-Так а куда ты прёшься??? А ну бегом руки мой!!!
То все дитячі психотравми виховання))
Бо коли баба мене з дідом на поріг хати не пускала, якшо ми руки не помили (та і мати така ж у цьому відношенні) - то я і зараз, зайшовши в хату, завжди ополосну руки (навіть якшо виходив на двір на пару хвилин).

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
колега жалілася, що незнає як сказати хлопцю, щоб прав після себе постіль. Шо пару разів йому показувала як користуватися машинкою, але він не розумів натяків. Там справа була в тому, що він любить спати голим, але має погану туалетну гігієну.
Я от это сижу который час и меня просто колбасит от мысли о том.. какая же она конченная эта твоя колежанка 🤦‍♂️ Это что получается? Она выбрала себе какого то конченного обосранца, спит с ним на постели в говне, и... не знает КАК сказать??? 🤦‍♂️ Это что там в голове насрано чтобы быть такой тупорылой дурой? Ну у меня в голове не укладывается!
Я приду домой и если даже просто например не помыл руки, Наташка мне такая:
-Ты руки помыл???
-Не ещё...
-Так а куда ты прёшься??? А ну бегом руки мой!!!
За гавно на вещах речь вообще даже не идёт. Это надо быть больным (а лучше парализованным) чтобы можно было заикнуться про такое. госпади, куда мир катится. Бабы выбирают себе обосранцев спящих голыми в говнах и даже стесняются им сказать об этому. А рядом сидят одинокие гуседавы и жалиються что не могут себе бабу найти! Да вас просто свести надо вместе!
Ссссууууууккккккааааааа... Ти зробив мій день :D Я намагався щось таке сформулювати, але ти це зробив ідеально!

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Паук, і шо в тому поганого? Ти ж точно не станеш нульовим транспортом для чергової версії ковідла
Post automatically merged:

індивідуальними запахами важливо співпасти взаємно і тоді вони будуть приємні, а не такі, що дратують.
Зрештою, бувають люди, яким байдуже до запахів, а також професії конюхів чи свинарів
Неспівпадіння за вомероназальним органом це максимум один випадковий акт зносин.
А якщо люди навіть просто житимуть на одній площі, це будуть скандали, гвалт.
Співпадіння - обов'язкова умова.

Місто
Denmark
Телефон
Iphone from China
Попереджувати треба що контент крайньо екстремістський :) а то так з неочікуванння і хороші продукти можна змарнувати.. краще б оте чудо рукавички собі купило, а не по три золотих кільця на ті пальці. Соціум влаштовує їх. В них нірвана. А в мене на таке гостра реакція емоційна. Спочатку я дозволю себе поцілувати в щічку а потім уже пані приготувати щось мені. Щоб я щось від когось з'їв то треба місяців три чекати навіть на погодження бутерброда. Таке життя багатьом "неінтересне", але воно таке яке є.. жінки...намагались кинути гострі предмети у їжу, насипати чогось в їжу, линути кислоту в обличчя, підсипати наркотики у їжу, кинутись з ножем наодинці..то була спроба спортсменки, але розум силу перемагає..вона біблії в спортзалі не читала. На перше побачення я скоріше за все покличу в аеропорт, купивши два акційні білети після проходження контролю ніж в ресторан. Не романтично? Зате ефективно. Жінки можуть шкодити так само як і чоловіки...їхній підкуп, шантаж, маніпулювання. Через це не дивлячись що там чи ліфчик чи футболка, якщо хтось хоче випити кави, то несподівано дзвінок і в мак на каву перед вилітом.

Місто
Суми
жінки...намагались кинути гострі предмети у їжу, насипати чогось в їжу, линути кислоту в обличчя, підсипати наркотики у їжу, кинутись з ножем наодинці..то була спроба спортсменки
Цікавий в тебе життєвий досвід
:) :) :)

Місто
Denmark
Телефон
Iphone from China
exdvag, что это за женщины такие были ? Можно геолокация, чтоб десятой дорогой эти места обходить 😬
Пане Стас, Ваш запит виглядає вельми стрьомним :) того його відхилено. А так в основному, кількість замахів в політиці..то все було першим від жінок ..от наприклад хто любить мистецтво і жінок Стаття у вікіпедії . 100% агентша моссаду старозаповітської школи. :)

Місто
Odesa-Romania
Оце так 😬
Ну и темы тут, то от жиночок месячными несёт, то голову отрезать норовят
Вот видимо от чего демографический кризис, в том числе
Нужно по три ребенка в семье, а с жиночками вон какая засада

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Оце так 😬
Ну и темы тут, то от жиночок месячными несёт, то голову отрезать норовят
Вот видимо от чего демографический кризис, в том числе
Нужно по три ребенка в семье, а с жиночками вон какая засада
Это всё отмазки женоненавистников,- не, ну так то прекрасный пол заслуживает вожжами по жозефине, но нежно и любя... 🤭

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Никакой засады. Если не мнить себя Олоферном то никакой засады нету и душить одноглазую змею в одиночестве не придется. Тоже мне полководцы буевы

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
Я в американському кримiнальному серiалi "SCI: Місце злочину" бачив один цікавий сюжет. Там молода пані намастила собi соски якоюсь рiдиною, що присипляє людину і звабила одного немолодого жонатого чоловіка у відрядженні. І коли той вирубився, то обікрала його, ну а той, коли прокинувся, просив поліцію хоча б обручку знайти, бо як потім дружині пояснити :) Щоправда, попалася пані на тому, що її саму за кермом по дорозі у сон заморило і вона потрапила в ДТП - препарат діяв не тільки орально, а й проникав у кров через пори шкіри, просто довше :)

Закінчилось все добре: молодий криміналіст навідав пані у лікарні та взяв мазок із сосків, виявив препарат і запропонував їй угоду: вона все вкрадене повертає потерпілому, а той забирає скаргу з поліції :)

Тож, любі друзі, не їсти у незнайомок не завжди дієвий варіант...)))

Зверху