Стосунки між чоловіком і жінкою

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
І ще й блондинок одним махом всіх засрав. Середньостатистична шведська пара, схоже, взагалі не має права на існування і мусить обходити одне одного стороною :D

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Сьогодні поповнював картку в терміналі готівкою. Тільки но завершив поповнення, підходить жінка, пристойно вдягена, з возиком з супермаркета, у возику щось було. І каже "Мужчина, допоможіть матеріально". Я мовчки похитав головою. Вона продовжує: "Ну подумайте добре".

Хм, це був такий підкат? :unsure:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Мені позавчора з третього ряду брюнетка в моєму правому ледве не в'їхала в бочіну. Теж замислився тепер
Дівчата полюбляють хлопців на байках. Але соромляться напряму в цьому зізнатися)

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Я був на універсалі, як положено діду)
А за дівчат, які полюбляють хлопців на байках, можу сказати що то зазвичай дівчата десь до 9-12 років) З дорослих привертає неабияку увагу виключно в чулувіків))

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Позавчера сплю - кто то трусы стягивает с меня и сверху залазит, открываю глаза, точно, Наташка.
Вот сейчас думаю, а не подкат ли это был?
Та ні, це вона хотіла так показати, що в тебе добра туалетна гігієна і мжеш спати без трусів.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Коротше, тепер от не розуміє чи пропонувати номер, якщо хлопець його не просить?
Може він його "змалював" в налаштуваннях, поки крутив телефон в руках? )) Якщо так, то напише, якщо ні і не попросив - то навіщо пропонувати? Може дійсно просто хотів допомогти.

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
Дивилася відео на тіктоці, де жіночка розповідає, що вона не розпізнала підкат
TikTok - Make Your Day
Жіночка, мабуть, обкурилась чогось. З усього, що вона розказувала, я зрозумів лише кілька фраз.
Нічого не зрозуміло, але дуже цікаво. :oops:
Як на мене, то в тих тік-токах всі обкурені. Нахіба таке дивитись взагалі? Я тільки встановив той додаток, то відразу і відалив, там біда... Хоча в мене і смарт всього 2.5 місяці, може інші вже звичні, а я просто не готовий ще до такого контенту?..

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
тільки встановив той додаток, то відразу і відалив, там біда
Додаток вираховує твої вподобання і пропонує контент. Може, причина в тобі?))) Мені чомусь пропонується нормальний контент, який цікаво дивитись.

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
Maxxx, я на ще чистий смарт встановлював, налаштовувати пiд себе не було нi часу, нi бажання)
Ну i по багатьом постам Селянки враження ще сумнiшi вiд тiк-тока..)

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Зверху