- Місто
- Жовті Води
Сивого жеребця)сивой кобылы?
Сивого жеребця)сивой кобылы?
Дівчата полюбляють хлопців на байках. Але соромляться напряму в цьому зізнатися)Мені позавчора з третього ряду брюнетка в моєму правому ледве не в'їхала в бочіну. Теж замислився тепер
Та ні, це вона хотіла так показати, що в тебе добра туалетна гігієна і мжеш спати без трусів.Позавчера сплю - кто то трусы стягивает с меня и сверху залазит, открываю глаза, точно, Наташка.
Вот сейчас думаю, а не подкат ли это был?
Варто було застосувати правило,- як в шахматах "взявся-ходи"...зрозуміла, що може варто було йому номер дати
Ей Бро розслабся, це був жарт, доречі жінка в мене теж іноді буває блондинкою.Кобылы, кобылы. Жеребец бы не сказал такого.
Жіночка, мабуть, обкурилась чогось. З усього, що вона розказувала, я зрозумів лише кілька фраз.Дивилася відео на тіктоці, де жіночка розповідає, що вона не розпізнала підкат
TikTok - Make Your Day
Може він його "змалював" в налаштуваннях, поки крутив телефон в руках? )) Якщо так, то напише, якщо ні і не попросив - то навіщо пропонувати? Може дійсно просто хотів допомогти.Коротше, тепер от не розуміє чи пропонувати номер, якщо хлопець його не просить?
Як на мене, то в тих тік-токах всі обкурені. Нахіба таке дивитись взагалі? Я тільки встановив той додаток, то відразу і відалив, там біда... Хоча в мене і смарт всього 2.5 місяці, може інші вже звичні, а я просто не готовий ще до такого контенту?..Жіночка, мабуть, обкурилась чогось. З усього, що вона розказувала, я зрозумів лише кілька фраз.Дивилася відео на тіктоці, де жіночка розповідає, що вона не розпізнала підкат
TikTok - Make Your Day
Нічого не зрозуміло, але дуже цікаво.![]()
Додаток вираховує твої вподобання і пропонує контент. Може, причина в тобі?))) Мені чомусь пропонується нормальний контент, який цікаво дивитись.тільки встановив той додаток, то відразу і відалив, там біда
Яку це?Подтверждаю. Селянка смотрит всякую йухню. А потом и делает походу.![]()