Стосунки між чоловіком і жінкою

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Мне больше всего понравилось про " Когда мужчина звонит в поздний час и просит о встрече, стерва не бросается к нему без раздумий, а взвешивает ситуацию. Она понимает, что если он звонит именно ей, значит, другие отказались, и не станет превращать себя в постоянного спасателя."(с)

С чего такие мысли, что он до этого обзвонил множество других, которые отказали?
Разве не может быть, что ты первая (да и единственная), кого набрал мужчина?
Почему сразу негатив и подозрения?

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Goggle, З того часу я вивчився на кінокритика і для підстраховки в кіно ходжу один, травма з школи, бо часто били саме мене за "незрозумілий нюар" в кіно.. типу...що за куйню ти розхвалив, а воно з художньої точки зору про стосунки цікаве було, просто хлопцям і дівчатам в тому віці інші жанри цікавіші були, а мене уже в сімейне тягнуло з його складністю

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Він єврей? Бо у євреїв приналежність до народу по мамі визначають.
Може, мама рашн, а батько інглишмен? І ось уже мінус на мінус дає плюс.
в мене родич не зміг оформити єврейський паспорт, хоча в його батька є єврейський і москалський, а у мами - український, мадярський і москалський.
Батько-єврей для ізраїльського МВС не годиться. Хоча право на репатріацію мають й сини та онуки жінки-єврейки. Це ще Ваш родич не був у равінському суді - отам дупа... З доказами.

Місто
Zaporizhzhia
в мене родич не зміг оформити єврейський паспорт, хоча в його батька є єврейський і москалський, а у мами - український, мадярський і москалський.
Дивно. Вважаю, що потім в посольстві будуть ще жалкувати. Бо, судячи з генеалогії, в сім'ї усі дуже хитровиє..ні. Хай не розстраюється.
Чи він хотів на війну з Іраном і Газою?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Goggle, та ні, він пацифіст. Зараз він живе в Словаччині, працює в Австрії по мадярському паспорті, москальского позбувся ще рік тому, українського поки не вдалось позбутись, бо заяву не розглядають. Але от "на всякий випадок" хотів мати додаткові паспорти, бо в 2022 пригодились, коли тікав щоб не стати чМобіком.
Post automatically merged:

P.S. В контексті даної теми його майбутня дружина має український і чеський паспорти, тому в майбутніх дітей буде вибір...

Останнє редагування:

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Йому рфія видала справку о прекращении гражданства рф? Щоб її отримати мужики в рф мають подати документи що служив або не служив з суттєвих причин. Чи він просто паспорт в австрійській канаві викинув? Бо якщо москальського позбувся лише рік тому, а війна в нас з 2014 то що він на справку подавав до кацапів?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
exdvag, Видала, він найняв адвоката і там за 1.5 роки відсудили без його присутності. наскільки я знаю, то служив/неслужив тільки до 30 років важливо

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
"Грек Зорба"?

Батько-єврей для ізраїльського МВС не годиться.
Даже дедушка подходит. Но - обязательно тест ДНК на родственную связь. Иногда желающие доказать проводят эксгумацию (не шучу).

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Btw, "Грек Зорба" та "Сіртакі" - це різні фільми... :cool:
Так і називався,- Сіртакі.
І весь той час, що ми витримали, танцювали.
Я на свою біду, лише тоді дізнався про те, що це танець, а не "бої гладіаторів"...🤭
Ох і напружені були стосунки між чоловіком та жінкою, після фільму...🤭

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
luytel, фільм 67 року. КрасавЕць-грек - співак та бабник. І його жінка - теж красива та ревнива. І ледарюги-греки на будівництві. :cool:

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Може, мама рашн, а батько інглишмен? І ось уже мінус на мінус дає плюс.
Оце доречі, я теж не зрозуміла. Ім'я британське, прізвище вірменське, а як тоді рашн мам? Ну хіба що батько вірмен/бріт. Або рашн мом лишила своє прізвище?
Він єврей? Бо у євреїв приналежність до народу по мамі визначають.
Доречі, в мадярів так само. Приміром, як пишеш заяву чи там довідку якусь, то так навіть і треба писати приміром...
Я, Роберт Бровді, ім'я матері Маґдалена Сабов, підверджую...
В нас на Закарпатті отак одразу знаєш, що якщо діти говорять мадярською, то значить матір мадярка.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
В нас на Закарпатті отак одразу знаєш, що якщо діти говорять мадярською, то значить матір мадярка.
Зазвичай всі діти говорять мовою, якою говорить мама.
Нажаль це не стосується російської. Маю живі приклади- родичка з Херсону, яка родом із Закарпаття, зросійщилася і обоє дітей російською лише, не розуміють закарпатську.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Selianka, дивно. От мій родич, про якого йшла мова вище, народився в московській області, де й прожив понад 30 років. За все життя в Закарпатті був разів 5 по місяцю (десь в 2000-2008 рр., тобто в підлітковому віці) і то в 2022, коли приїхав знову, все розумів і сам розмовляв суржиком. І мадярську достатньо знав, щоб отримати паспорт (звісно з невеликою допомогою корупції)
Його мама із 1980-х там жила (після університету направили працювати до москалів, там і вийшла заміж) і нічого не забула. Тому все діло в конкретних людях.

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
нічого не забула.
Я більше скажу, я покинув бАтьківщину в 1980, теж пам'ятаю суржик, фрази, інтонації, і т.д...
І для мене було здивуванням, коли повернувшись (через багато років), почув як мої друзі розмовляють інакше. Тобто не так, як ми говорили до мого від'їзду.
Отже я застряг в минулому, а вони пішли далі. Мова жива, і змінюється в залежності від обставин.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
іудеї щось-таки знають:
-мітохондрії наслідуються за матіррю;
-iq хлопчиків наслідується від діда по материнській лінії.
-ще були якісь факти, не пам'ятаю..
Там багато чого передається жіночою Х-хромосомою, часто це домінанта роду.
View hidden content is available for registered users!

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Ім'я британське, прізвище вірменське, а як тоді рашн мам? Ну хіба що батько вірмен/бріт. Або рашн мом лишила своє прізвище?
Можливо батько вірменин за коренями та національністю і рашн мізками та громадянством.
Ім'я британське? Ну то може батьки йому одразу дали таке ім'я ще в росії або він UK і народився.
Наскільки я розумію, то ім'я ж можливо перекласти на англійську і не прив'язуватись до правильності транслітерації як у паспорті?
Умовно, з Олександр стати Alex?

Зверху