Стосунки між чоловіком і жінкою

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Дюрі-бачі, доцентки та професорки - не жінки. Це істоти. Доцентки (к.н. etc) - це ще ті створіння. 9 навчальних років мав з ними справу. А самі курви - к.п.н. :cool: Рятуйте, хто в бога вірує...

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Щоб побачити як 20 дівчат конкурують за 1 бажаного чоловіка.
Я працюю в університеті, а враховуючи сучасну гендерну особливість освіти, постійно бачу як сотні молодих дівчат конкурують за одиниці "бажаних чоловіків", при цьому повністю ігноруючи десятки звичайних хлопців.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Можливо й драйва, але зазвичай фільтрація кандидатів відбувається на етапі "приїхав на Dacia Logan, а не на білому Мерседесі" , привіз "3 рози, а не 101" чи "висота 178 см, а не 190"...
Ми наче з вами не в одному місті жили. Ви не міряйте усіх жінок по ваших студентках. На вашому факультеті більшість дівчат із забезпечених сімей. Ваша вибірка не вибіркова.
Я розумію, шо вам можливо тєжко дивитися на ваших студенток цілий день, знаючи, що їх чіпати не можна. Але ви озирніться кругом, може вам там аспірантуи кліпають, кому треба поміч:ROFLMAO:
Post automatically merged:

Я працюю в університеті
Я знаю де ви працюєте;)

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
може вам там аспіранти кліпають, кому треба поміч:ROFLMAO:
знову ж, враховуючи гендерні особливості освіти, то в нас зараз тільки бородаті 40-річні мужики. Їх кліпання зовсім мені не цікаві.

дивитися на ваших студенток цілий день
Якось старість непомітно підкралась і студентки сприймаються дітьми, а не потенційними дамами

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Якось старість непомітно підкралась і студентки сприймаються дітьми, а не потенційними дамами
40+ це не старість. Для чоловіків навіть нема категорій, як для жінок, яких мілфами називають.
знову ж, враховуючи гендерні особливості освіти, то в нас зараз тільки бородаті 40-річні мужики
Так ви не сидіть за столом і грузіть студенток, а й самі кліпайте.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Selianka, есть категории.
Малолетка, папик, дед 😁
Альфонс, а не малолітній.Але це скопіше про гроші, а не про секс чи відносини. Якщо ви скажете, що зустрічаєтесь з мілфою, то ваші дружбани, подумають про вік, а не те що ви з нею за гроші.
А от папік, навпаки.

Плодяться мешканці африканських та мусульманських країн.
А мені от цікаво чи вибрали ви б таку країну? Ну уявімо гіпотетично, що ви багатий араб і збираєтеся десь осісти. Чи вибрали б ви країну, типу де дозволено багатоженство?
Мені цікаво, от як ви бачите ідеальний шлюб? Багато скаржитесь, що жінки зажрались... То чи вибрали б ви арабську жінку, яка виховувалася виконувати всі забаганки чоловіка?

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
постійно бачу як сотні молодих дівчат конкурують за одиниці "бажаних чоловіків", при цьому повністю ігноруючи десятки звичайних хлопців.
Вопрос решаемый - надо просто переместиться в категорию "бажаних чоловіків".
Природа не дала рост больше 180-185 см? Накачайся в спортзале. Это заменит рост. Нет денег? Заработай.
Ну а с деньгами и ростом/мышцами ты перемещаешься в нужную категорию автоматически.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
А самі курви - к.п.н
А в мене, напевно, найщасливіші відносини були саме з к.п.н. Взагалі єдина, з ким можна було про домовитись, дотримуватись плану і не отримувати винос мозку тільки за те, що чогось не зробив, чого не було в плані.

Нет денег? Заработай.
Зараз буде реклама "як стати мільйонером без реєстрацій і СМС"?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Selianka, кандидатка педагогічних наук.
Хоча в наукових кругах й існує стереотип, що пед. науки для тих, хто не зміг захиститись з "нормальних" наук.

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Кочевник, найчастіше педагогічних. Їх як собак нерізаних. К.е.н. трошки умніші - їм вже треба хоч трошки математику знати. :cool: А на лице... То вже інша справа.

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
...бо денег много не бывает. :cool:

...как гласит народно-интернетная мудрость: 3 любимых женских слова - "Люблю, куплю, поедем!". Если к этим скиллз есть и фэйс с мышцОй - это замечательный бонус, но без денехх дамы не согласны. Надолго. Бо питаются не пирожными и конфетами - а деньгами. Увы.

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Где-то я читала, что деньги популярнее мышц/роста.

Для достижения мышц требуется немного настойчивости и абонемент в спорт-зал.
Рост-это вообще вопрос генетики и удачи. Родители высокие-скорее всего и детки будут рослые.

А вот денежка...
Что бы иметь много денежек-тут целый набор качеств/характеристик нужен.
И удача и настойчивость и бесстрашие и интеллект...

Так что денежка более...эээ...убедительна :D

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Ну а с деньгами и ростом/мышцами ты перемещаешься в нужную категорию автоматически.

Денег достаточно :D
Не всегда. Есть вещи, которые деньгами не исправишь. Расскажу о себе.
У меня ещё с подросткового возраста конечно же интерес к девочкам был. А почему бы и нет.
Однако они меня всегда и полностью игнорировали, никогда как мужчину не воспринимали.
У меня ни разу даже до свиданий не доходило, отношений как таковых и вовсе не было.
Сомневаюсь, что в 15-16-17 лет я, щеголяя новым айфоном, стал бы кумиром у девчонок.

Зверху