- Місто
- Odesa-Romania
Мене б вигнали, Льоньчик то начальник був...luytel, страшно подумать что было бы, если бы вы ее реально "того"
Очень впечатлительная барышня )
З досвіду спілкування знаю, багато жінок були лише з одним чоловіком (своїм), а "і хочеться і колеться" задовольняють просто балачками. От вона чує, бачить, переконалася, що бажана іншим чоловіком, і їй цього достатньо.luytel, як говорила мені знайома, якби чоловіки знали, які думки у жінок в голові, були б набагато сміливішими![]()
Якщо в залицяльника не схований АТАКАМС.З таким арсеналом не страшно нічого)
Мені до вподоби процитована у "Пригодах Робінзона Кукурузо":
Як співала Ляля Махно з ГраБля: "...у нього є трофейний кулемет". Тобто достойний Селянкі хлоп'яга.Якщо в залицяльника не схований АТАКАМС.З таким арсеналом не страшно нічого)
Колись зайшов в курилку, а там хлопці споряджають лєнту. Біля них гумова киянка, питаю,- нахвіга вам киянка?заряджав один час магазини таких і схожих…
ой, я цю пісеньку теж знаю. Тільки думала, що вона народна тільки в нас три діди і другий куплет був інакшийМені до вподоби процитована у "Пригодах Робінзона Кукурузо":
Два дІди, два дІди
Полюбили бабу,
А третій - маленький -
Причепився ззаду.
Двум дІдам, двум дІдам
Баба дулі тиче -
А третього, маленького
За чуприну смиче.
Як прочитав на канікулах після 2-го класу -так і засіло в голові. Але жінку узяв вище за себе. На 7 см.![]()
Колись Хлопці з Канади, співали ці співаночки.Два дІди
Щось я вже навiть i не знаю, плисти до тебе, чи нi...))Я осьо на таких доречі пробуваластрічками до кулемета і буде з біноклем від самої Анки-кулеметниці
Переглянути вкладення 67643
Переглянути вкладення 67644
Я имел в виду что было бы с дамой впечатлительной )Мене б вигнали, Льоньчик то начальник був...
Вы пишете прямиком из средневековья ? Или когда были такие дела по истории ?досвіду спілкування знаю, багато жінок були лише з одним чоловіком (своїм),
Ну воооот... А я тут розмріялася. Як же жити тепер?Щось я вже навiть i не знаю, плисти до тебе, чи нi...))
«Люба, щоб бути з тобою, я готовий піти на край світу, звернути гори, перепливти океан! P.S. Буду у четвер, якщо не піде дощ».