Стосунки між чоловіком і жінкою

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
Сьогодні наснилась Selianka. Наче ми знайомі в реалі, і вона попросила мене прийти допомогти розібратися з Nokia 9500 Communicator (хто не знає - це здоровенна горизонтальна розкладушка, яка являє собою звичайний телефон у закритому вигляді, та КПК у розкритому, такий собі мініатюрний ноутбук). Ну і я уві сні радо прийшов і з великим задоволенням та інтересом клацав цей апарат :)

А от коли прокинувся, то до мене дійшло... Селянка - розумна дівчина, і я думаю, що вона й сама розібралася б з гаджетом двадцятирічної давнини. Вона використала Нокію просто як привід, щоб запросити мене до себе, а я замість того, щоб приділити увагу дівчині, весь вечір витратив на мобілку :( Прям соромно за себе того, що уві сні був...

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
А як ти дізнався що то вона, чи ви вже фото обмінюєтесь?)))

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
А як ти дізнався що то вона, чи ви вже фото обмінюєтесь?)))
Нє, ще не обмінювались, але я якось зрозумів, що то саме вона)) Мабуть, свою обрану ти впізнаєш із тисячі... Будь то дівчина, чи Нокія..:)

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+

...как доходит дело до бюджета, то - "Мужчина должен меня полностью обеспечивать!". Грёбаный феминизм... И как же я ненавижу этот бл#дский-бабский термин - "отношения"...

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
ПотапаПапа, тебе повезло с супругой. Тьфу-тьфу. А я всё больше убеждаюсь в том, что у мужика могут быть мозги тупые, пропитые, с выгребонами и т.п. - но _мозги_. А у тёток мозгов нет - у 99% - только гормональные эмоции и сиюминутные капризные хотелки. Но "...мы за равенство и против кухонного рабства!". Курвы.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Я теж. Нахіба бульбашей сюди тягти?
Post automatically merged:

как доходит дело до бюджета, то - "Мужчина должен меня полностью обеспечивать!"
Не завжди. Знаю особисто приклади, коли це не так.

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Жадібних потвор з претензіями
Їх популяція зростає, причому бажання розвести мужиків на слабо особливо безмірне...скоро...gentlemen ми будемо the last from us, на фоні мужиків аксесуарів жіночих спідниць.
Вони роблять з них зомбі і мозок вирубають нафік..
Як мурахи в мурашнику кидаються на захист правительки мурашника, так сімейні плюються кислотою в коментах коли намагаєшся донести сироватку правди і антижінкохотішечкидот.. :)

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T

...как доходит дело до бюджета, то - "Мужчина должен меня полностью обеспечивать!". Грёбаный феминизм... И как же я ненавижу этот бл#дский-бабский термин - "отношения"...
Но скажите мне - а почему мужчины вообще ведутся на это?
Какой смысл держаться за такую барышню?
Может проще её поменять или вообще жить одному?
А то, что ты не умеешь или не хочешь делать, можно попросить сделать других людей.
Но за это придётся платить, или скажем как-то договориться типа "бартера".
Например мои соседи готовят мне супы-борщи, а я гуляю с их собакой или оплачиваю их коммуналку и т.д.

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+

Душевно, душевно... Как агностик в 3-м поколении - тут согласен с товарищами христианами. :cool:

• Like
Реакції: drmz
Зверху