Якщо ви аспірант і вам зараз вдається повністю утримувати жінку з двома дітьми, то жінка має легко зголоситися на донечку. Бо ви чаклун, як на мене. Одного вашого бажання буде достатньо.студент, так в мене відстрочка аспіранта, але вона може закінчитись в будь-який момент, але навіть в найоптимальнішому варіанті восени 2026.
Що робитимеш, якщо вмовиш, але не спрацює і третім буде син?Потрібна порада: як швидко переконати кохану, що 2 синів недостатньо, а нам ще потрібна третя донька?
Ну то скажи, що є ризики втратити відстрочку, і потрібно мати запасний план)))студент, так в мене відстрочка аспіранта, але вона може закінчитись в будь-який момент, але навіть в найоптимальнішому варіанті восени 2026.
...або дитина, або жінка-інвалідто скажи, що є ризики втратити відстрочку, і потрібно мати запасний план)))
а разве трое детей должно быть обязательно от одной женщины?...Потрібна порада: як швидко переконати кохану, що 2 синів недостатньо, а нам ще потрібна третя донька?
Ні, але тоді для відстрочки додається ще реєстр боржників аліментів, .. що ускладнює процес. А ще важливо, щоб у всіх дітей в актових записах були РНО КПП батька.а разве трое детей должно быть обязательно от одной женщины?...
бывает так что одной коханой недостатньо для утримання аспиранта. Приходится заводить дополнительных.Якщо protoss потягне утримання більше ніж однієї "коханої", тоді вони взагалі не повинні заперечувати народження ще одного бебіка.
З такими варіантами дружина може не донечку подарувати, а гарантувати целібат ))я ему варианты набрасываю как жену уговорить, а вы тут буквоедством занимаетесь![]()
Эта тема работает. Правда (мой опыт) в другой ситуации, но психология человека такова. Если есть другие желающие, то "никому не отдам"...я ему варианты набрасываю как жену уговорить, а вы тут буквоедством занимаетесь![]()
Якщо народжувати дитину, щоб ухилитись від тцк - то це вже не про стосунки... А в ухилянтську тему.Ну то скажи, що є ризики втратити відстрочку, і потрібно мати запасний план)))
Купи две по цене трёх и ОДНУ ПОЛУЧИ В ПОДАРОК!!! (с)це як?продавав дев'ять за ціну десяти.![]()
Знайомі так теж донечку хотіли до двух синів. В результаті - дві дівчинки-двійняшки)Цеж не стрибок від одного до трьох. Де два, там вже і три ок)
Так і мало бути. Тому що хотіли обоє, старалися вдвох.Знайомі так теж донечку хотіли до двух синів. В результаті - дві дівчинки-двійняшки)Цеж не стрибок від одного до трьох. Де два, там вже і три ок)
Ну дивлячись, що їй заходить. Можна сказати, що треба підіймати демографію, або що пізніші вагітності віддаляють клімаксПотрібна порада: як швидко переконати кохану, що 2 синів недостатньо, а нам ще потрібна третя донька?
А я її вживу бачила і навіть не зрозуміла хто -то. Мені було вчулося східні свині![]()
Сідні Свіні: мило з води, в якій купалась зірка, продають по $2000 - BBC News Україна
Бруски мила, виготовлені з води після купання голлівудської акторки Сідні Свіні, які надійшли у продаж у п'ятницю, 6 червня, розкупили за лічені секунди.www.bbc.com
Хоч би вона у шампанському дупу мила - а то у простій воді...Дурдом тобто все одно.