Стосунки між чоловіком і жінкою

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
студент, так в мене відстрочка аспіранта, але вона може закінчитись в будь-який момент, але навіть в найоптимальнішому варіанті восени 2026.

Місто
Zaporizhzhia
студент, так в мене відстрочка аспіранта, але вона може закінчитись в будь-який момент, але навіть в найоптимальнішому варіанті восени 2026.
Якщо ви аспірант і вам зараз вдається повністю утримувати жінку з двома дітьми, то жінка має легко зголоситися на донечку. Бо ви чаклун, як на мене. Одного вашого бажання буде достатньо.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Кочевник, Ну значить буду ростити трьох малих...
Post automatically merged:

Якщо ви аспірант і вам зараз вдається повністю утримувати жінку з двома дітьми,
ну це все завдяки Україні, яка дуже підтримує дитячими грошима ;)

Останнє редагування:

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Ну то скажи, що є ризики втратити відстрочку, і потрібно мати запасний план)))

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
а разве трое детей должно быть обязательно от одной женщины?...
Ні, але тоді для відстрочки додається ще реєстр боржників аліментів, .. що ускладнює процес. А ще важливо, щоб у всіх дітей в актових записах були РНО КПП батька.
І в такому випадку автоматична відстрочка в Резерв+ неможлива, поки що. Щось там не працює, чи працює криво-косо.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Якщо protoss потягне утримання більше ніж однієї "коханої", тоді вони взагалі не повинні заперечувати народження ще одного бебіка.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Тоді афродизіаки і до роботи :) Чи аспіранту мєтодічка потрібна?))))
Цеж не стрибок від одного до трьох. Де два, там вже і три ок)

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Якщо protoss потягне утримання більше ніж однієї "коханої", тоді вони взагалі не повинні заперечувати народження ще одного бебіка.
бывает так что одной коханой недостатньо для утримання аспиранта. Приходится заводить дополнительных.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
я ему варианты набрасываю как жену уговорить, а вы тут буквоедством занимаетесь :ROFLMAO:
Эта тема работает. Правда (мой опыт) в другой ситуации, но психология человека такова. Если есть другие желающие, то "никому не отдам"...

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Місто
Zaporizhzhia
Цеж не стрибок від одного до трьох. Де два, там вже і три ок)
Знайомі так теж донечку хотіли до двух синів. В результаті - дві дівчинки-двійняшки)
Так і мало бути. Тому що хотіли обоє, старалися вдвох.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Потрібна порада: як швидко переконати кохану, що 2 синів недостатньо, а нам ще потрібна третя донька?
Ну дивлячись, що їй заходить. Можна сказати, що треба підіймати демографію, або що пізніші вагітності віддаляють клімакс :).
Якщо без жартів, то скажи, що хочеш маленьку принцесу схожу на неї;). Ще там додай, щось яка вона була гарна вагітною і щось в ту ж тематику.
В мене в подруги сестра, чоловіка постійно "мотивувала" на те саме- дуже хотіла дочку. Має 3х синів, аж потім дочка. Грозила чоловіку, що буде народжувати поки дочку не зробить.:LOL:
Post automatically merged:

Хоч би вона у шампанському дупу мила - а то у простій воді... :cool: Дурдом тобто все одно.
А я її вживу бачила і навіть не зрозуміла хто -то. Мені було вчулося східні свині :LOL:

Останнє редагування:
Зверху