Стосунки між чоловіком і жінкою

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
тарілочниці..., а як щодо тарічлоників
Це працює в обидфі сторони, як усе в житті. Типово ініціатор походу в "пожерти" мав би платити, але, часом, сплітують чек, часом тікають без оплати.

Bubblegum

Мимо проходил
Місто
Сумщина
Пішла до бару, сказала, що хочу розрахуватися за своє замовлення, замовляла отаке, столик такий-то. Сказала що мужчина ще хоче посидіти і він розрахується за себе сам.

Тобто, той пан не відмовлявся платити, просто пані вирішила, що їй нецікава розмова і вирішила піти...

Тоді незрозуміло чого він раптом потрапив до категорії «тарілочників», де тут логічний ланцюжок.

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Я вагався в яку тему занотувати...про мови чи відносини...але сентіментос взяли вверх і битву вибору виграла ця тема. Як треба рішуче і по мексікано "відшивати". Атенсйон. Мучо брутале мучачос сін сентіментос е ла музіка театральмента
Хтось сприйме як жарт, хтось як підказку...не раз в житті приходиться і тарільщицям, хлебальницям, но мучос буена сіньйорітам вміти казати ні.. не життя а мексиканський серіал інколи.. :)

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Гортаю стрічку новин в групі Європи на реддіті і дивлюся, а в топі одна із найбільш коментованих новин це про 47% падіння трафіку на порнхабі через якісь обмеження :LOL: .
А я то думаю, чого мене нещодавно колега питав який я впн користую.🤦‍♀️

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Читав конкретно за Велику Британію - тепер там недостатньо тицьнути кнопку "Мені є 18 років", а підтвердити реально (чимось типу наших BankID, або надати копію паспорта чи скан фейса). Відповідно, хто не хоче світитися - пішов теребонькати через VPN, от і впав трафік з британських IP

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
BankID, або надати копію паспорта чи скан фейса
Капець! То виходить інші 53% без проблем засвітили фейсом чи оф доками на сайті, де "теребонькають"? :oops:

Порнхаб значит підліткам не можна, а русяцькі пропогандиські сайти норм...мда.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Selianka, скажи ж - тупые люди, а? :unsure: :D У меня во время ковида была платная подписка :p Мы с наташкой посматривали регулярно, для образования так сказать, и мотивации :B:p Ща уже нету...

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Капець! То виходить інші 53% без проблем засвітили фейсом чи оф доками на сайті, де "теребонькають"? :oops:
Там прикол в тому що паспорт чи фейс не зберігається ніде, аналізується без участі людини, тому впринципі ніби і не так страшно. Але я надаю перевагу VPN, правда часто потім забуваю його вимикати і гугл починає думати що я в румунії)

Місто
Львів
была платная подписка
Все своє інтернетне життя ніяк не міг збагнути, хто ці люди, що гроші віддають за порнуху? А головне - найуха, її ж безкоштовної, куди не плюнь - завались? :unsure:
"А вона ано как, Міхалич"🤭

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
хто ці люди, що гроші віддають за порнуху? А головне - найуха
зізнаюсь я в гріху: коли з'явились сервіси з генеративним ШІ, який перетворює фото у відео то я трохи потратив трохи грошей на підписку, але швидко набридло ...

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
То як бум сервісів для вуаєристів був: даєш на вхід фотку дівчини в одязі, а воно генерить фотку без одягу )

Теж був троха побавився на кількох цікавих особистостях, і пару контрольних прогнав (ті, яких бачив без одягу) - досить точно робить перетворення, але лише якщо одяг на фото є "по розміру", а не як зараз модно в мішок вдягатися сухоребрикам ))

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Британець Метт Барр, який може похизуватися тим, що має найдовший статевий член у світі, зламав руку у двох місцях через свого гігантського прутня.

Світовий рекордсмен, власник найдовшого статевого члена у світі, британець Метт Барр зламав руку. І саме через розмір свого прутня.
Метт приймав душ, пеніс загородив йому огляд під ногами, чоловік наступив у гель для душу, послизнувся, впав та зламав руку одразу у двох місцях!
«Це був дуже ганебний нещасний випадок», – розповів містер Барр виданню Jam Press про травму, спричинену фалосом.
Метт Барр має найдовший медично підтверджений пеніс у світі – 36,8 сантиметра! Зліпок з його прутня навіть є та експонується у Фалологічному музеї в Ісландії.

©

Зверху