LiquidStrm
>/dev/null
Це працює в обидфі сторони, як усе в житті. Типово ініціатор походу в "пожерти" мав би платити, але, часом, сплітують чек, часом тікають без оплати.тарілочниці..., а як щодо тарічлоників
Це працює в обидфі сторони, як усе в житті. Типово ініціатор походу в "пожерти" мав би платити, але, часом, сплітують чек, часом тікають без оплати.тарілочниці..., а як щодо тарічлоників
Це як чоловік - бухгалтер, такі ніби десь є, але дуже мало. Так і тарілочники. Але в більшості це жінки.як щодо тарічлоників? Ну чи як це зветься...
Пішла до бару, сказала, що хочу розрахуватися за своє замовлення, замовляла отаке, столик такий-то. Сказала що мужчина ще хоче посидіти і він розрахується за себе сам.
Жіноча логіка вона така.де тут логічний ланцюжок
Читав конкретно за Велику Британію - тепер там недостатньо тицьнути кнопку "Мені є 18 років", а підтвердити реально (чимось типу наших BankID, або надати копію паспорта чи скан фейса). Відповідно, хто не хоче світитися - пішов теребонькати через VPN, от і впав трафік з британських IPякісь обмеження
Капець! То виходить інші 53% без проблем засвітили фейсом чи оф доками на сайті, де "теребонькають"?BankID, або надати копію паспорта чи скан фейса
Там прикол в тому що паспорт чи фейс не зберігається ніде, аналізується без участі людини, тому впринципі ніби і не так страшно. Але я надаю перевагу VPN, правда часто потім забуваю його вимикати і гугл починає думати що я в румунії)Капець! То виходить інші 53% без проблем засвітили фейсом чи оф доками на сайті, де "теребонькають"?![]()
Підписки чи мотивації?Ща уже нету...
Все своє інтернетне життя ніяк не міг збагнути, хто ці люди, що гроші віддають за порнуху? А головне - найуха, її ж безкоштовної, куди не плюнь - завались?была платная подписка
зізнаюсь я в гріху: коли з'явились сервіси з генеративним ШІ, який перетворює фото у відео то я трохи потратив трохи грошей на підписку, але швидко набридло ...хто ці люди, що гроші віддають за порнуху? А головне - найуха
То як бум сервісів для вуаєристів був: даєш на вхід фотку дівчини в одязі, а воно генерить фотку без одягу )генеративним ШІ
Під час ковіду преміум роздавали безкоштовноУ меня во время ковида была платная подписка
Метт Барр має найдовший медично підтверджений пеніс у світі – 36,8 сантиметра! Зліпок з його прутня навіть є та експонується у Фалологічному музеї в Ісландії.«Це був дуже ганебний нещасний випадок», – розповів містер Барр виданню Jam Press про травму, спричинену фалосом.
Це в позиції на півшосту чи 12:00?найдовший медично підтверджений пеніс у світі – 36,8 сантиметра