Стосунки між чоловіком і жінкою

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Капець, raptor , то був жарт. Ти (можу на ти?) себе так нахвалив, що я типу підкотила. ;)Що тут гадати хлопці тобі вже все розписали і про Тису, і про Ла-Манш. 😁
Що так погано в тебе з натяками, га? Як ви з жінкою розумієтесь...

П.С. Брити ненавидять, що ми кажем Ла-Манш. То Брітіш ченнел має бути :ROFLMAO:

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
British channel тільки один - BBC, а l'amour, cognac, la Manche, то все винайдено і названо в Франції. І так і буде далі.. а Вам гарного вечора, Your Perfectness Lady..

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Ок.
Ти (можу на ти?) себе так нахвалив, що я типу підкотила. ;)
Я себе не хвалив, а просто хотів довести усім, що ці всякі відео про можливості чоловіків і жінок, є нічим іншим, як трюками і маніпуляціями.
Про підкат, дійсно, не зрозумів жарту. Бо давненько збився із цієї теми (отримав негативний досвід), тому тепер надаю перевагу не підкатам, а випивці. Там результати і наслідки більш прогнозовані. :)
Що так погано в тебе з натяками, га?
Хм... Як би то сказати?...
Відвик бавитись в натяки. Надаю перевагу, коли мені говорять прямо, чітко, коротко.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Як там в пісні про Сагайдачного? "...мені з жінкою не возиться...". А шабля та люлька повсякчасно у пригоді. :cool:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Британець Метт Барр, який може похизуватися тим, що має найдовший статевий член у світі, зламав руку у двох місцях через свого гігантського прутня.
на що тільки не підеш.. і в гель вступиш, і руку в двох місцях зламаєш,
аби всі дізнались, що ти в дитинстві, замість нав'язливих колупань в вавках на колінках, витягував хобота помпою і не зміг вчасно зупинитись.. - тепер носій 36,8.
Post automatically merged:

Не знаю як кому, а такий фемінізм мені до вподоби :) Шкода лише що в наших краях вкрай рідко трапляється.
Товаришувати з нею буде ок, а от вспільних проєктах(відносини, секс, дитина, іпотека), частіш за все, треба очікувати ділдака зі спини. Ну це окрім псіхонасилля(саботажу в домовленностях, знецінення та постійного оспорювання твоєї думки). Короч, в таких упертих самодостатніх, псіхопаттерни поведінки працюють ефективніше будь-яких протизаплідних засобів.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Короч, в таких упертих самодостатніх, псіхопаттерни поведінки працюють ефективніше будь-яких протизаплідних засобів.
Погоджуюся, але це усіх самодостатніх жінок стосується, не лише описаної феміністки :)
Переважна більшість знайомих мені самодостатніх розлучені по кілька разів і вже навіть не у пошуку, кинулися того ровера і чудово дають собі раду проживати наодинці.

Але зрідка трапляються й винятки.
До прикладу, у тій феміністичній організації кілька співробітниць тієї знайомої включно з шефовою були одружені і їхні чоловіки сиділи вдома, "нянчили дітей", готували та прали, тобто повністю замінилися рольовими моделями. І нічого, в їніх сім'ях всіх то влаштовувало. ;)

Зверху