LiquidStrm
>/dev/null
Дуже полюбляють слово c-u-n-t, кумедні вони
Дуже полюбляють слово c-u-n-t, кумедні вони
Трумп схвалює і копіюєБрітіш ченнел
Ок.Ти (можу на ти?)
Я себе не хвалив, а просто хотів довести усім, що ці всякі відео про можливості чоловіків і жінок, є нічим іншим, як трюками і маніпуляціями.Ти (можу на ти?) себе так нахвалив, що я типу підкотила.![]()
Хм... Як би то сказати?...Що так погано в тебе з натяками, га?
Будьмо!Надаю перевагу, коли мені говорять прямо, чітко, коротко
О! Наша людина!Будьмо!Надаю перевагу, коли мені говорять прямо, чітко, коротко
на що тільки не підеш.. і в гель вступиш, і руку в двох місцях зламаєш,Британець Метт Барр, який може похизуватися тим, що має найдовший статевий член у світі, зламав руку у двох місцях через свого гігантського прутня.
Товаришувати з нею буде ок, а от вспільних проєктах(відносини, секс, дитина, іпотека), частіш за все, треба очікувати ділдака зі спини. Ну це окрім псіхонасилля(саботажу в домовленностях, знецінення та постійного оспорювання твоєї думки). Короч, в таких упертих самодостатніх, псіхопаттерни поведінки працюють ефективніше будь-яких протизаплідних засобів.Не знаю як кому, а такий фемінізм мені до вподобиШкода лише що в наших краях вкрай рідко трапляється.
Погоджуюся, але це усіх самодостатніх жінок стосується, не лише описаної феміністкиКороч, в таких упертих самодостатніх, псіхопаттерни поведінки працюють ефективніше будь-яких протизаплідних засобів.
Звідки ось це немиле... Та в неї такі таргани, що обов'язково всі мають бути такі як вона.Воно сім'ю згубити хоче, бо їй чиєсь щасливе у серці не миле, гони її кочергою бо принесе до хати три міхи гною на язиці і сварку у Твоїй сім'ї. Я ще пам'ятаю як бабці то оповідали.
Власне, коли в них нема дітей, нема і "тягара", тому легко позбуваються "зайвого" чоловіка/папіка/коханця. Але в кукушці там вже такий big bang, що навряд можуть утворитися нові здорові стосунки із партнером. Швидше коти чи інші звірятка, щоб хоч хтось вдома чекав і зустрічав із радістю.самодостатніх розлучені по кілька разів ... чудово дають собі раду проживати наодинці.
В сенсі себе?Я б таким навіть кота не довірив би...
не, не такая у тебя кличкаЯ не чат джпт, але давно вже в мене кличка гугл.