написала какие то свои рассуждения о браке (ошибочные, кстати
Ну, я одружена не була, тому маємо те що маємо. Наслухалася з того що розповідали під чарку (і не тільки) знайомі/ друзі. І якось склалося таке враження.
1). Так довго я подорожувала лише з нею, дві її "заміни" не заміжні. А з 3 тьою їздила 1 раз, другий раз довелося скасувати. Опишу ситуацію потім окремо. Тому так, думка сформована на основі 1.5 випадку.
2) Ну не попадалися мабуть. Незнаю. То ж її вибір, я свічку не тримала. Він за трохи старший ніж наше коло спілкування. Я не думала, що в них серйозно аж поки не з'їхалися.
3)Ні, не обманули. Вона знала, що домосід, але думала якщо сам не схоче, то проблем поїхати з кимось іншим, не буде. Він знає, що я хороша подруга і мені можна довіряти.
4) Ні, не в рабство. Вона сильна і може дати собі ради, фізично теж- триатлоном займається.
5) Ні, в них є спільні хоббі, тому є ще чим займатися. Вона вмовила його якось в Єгипет поїхати, але він нікуди не хотів іти з готелю.
А в нас з нею вже були своєрідні традиції- ми і ходили багато на різні екскурсії.
Зараз в будь-якому разі питання з грошима зрозуміло, бо в них родилася дитина. Вона, відповідно зараз в декреті, а зарплата в неї була більша