Стосунки між чоловіком і жінкою

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Я курси порятунку на воді проходив, але думаю що вона мала на увазі не за волосся по інструкції рятувати, і не такі епік фейли що підняв на руки і носом обоє униз а щоб красиво, по-модному, "по-хранцузьки як у сіріялах. ®™

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
То якщо раптом корч ногу вхопить, або просто втомлюся, щоб було кому мене до берега притягнути.
Волосся маєш довге?
Нащо за волосся? Я ж не збираюся тонути, можна за плече потриматися наприклад. Я була якось порізала стопу на морі, то якийсь дядечко просто за попу мене поштовхав до берега. Ще потім і ногу обрибив, бо в нього в машині аптечка була.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Не можна :(. В мене була подруга по подорожами 5 років, аж поки не вийшла заміж. Чоловік її домосід, а ще й свариться, що є на що гроші тратити.
ты делаешь чёткий вывод и даёшь ответ на основании опыта одной твоей неудачницы-подруги? Серьёзно? :unsure:
У меня вопрос-уточнение? а нахиба твоя подруга согласилась идти замуж за домоседа? почему не выбрала себе какого то путешественника? Её обманули? Силком сдали в рабство? как дело было?

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
ПотапаПапа я вище відповіла на таке саме питання
Нет, не ответила ты там. Ты написала какие то свои рассуждения о браке (ошибочные, кстати), а на мои вопросы там ответа нету.
1) ты делаешь чёткий вывод и даёшь ответ на основании опыта одной твоей неудачницы-подруги? Серьёзно?
2)почему не выбрала себе какого то путешественника?
3)Её обманули? (до свадьбы обещал возить по ниццам-заграницам, а после свадьбы в отказ пошёл?)
4) Силком сдали в рабство? (она заранее знала расклад, но ничего не могла сделать, так как замуж её выдали насильно?)
5)Как дело было? (обсудили, выяснили предпочтения, сошлись, а потом вскрылся обман? или второй вариант: случайный перепих, залёт, свадьба, и тут выясняется "а тому ли я дала?"?)

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
написала какие то свои рассуждения о браке (ошибочные, кстати
Ну, я одружена не була, тому маємо те що маємо. Наслухалася з того що розповідали під чарку (і не тільки) знайомі/ друзі. І якось склалося таке враження.
1). Так довго я подорожувала лише з нею, дві її "заміни" не заміжні. А з 3 тьою їздила 1 раз, другий раз довелося скасувати. Опишу ситуацію потім окремо. Тому так, думка сформована на основі 1.5 випадку.
2) Ну не попадалися мабуть. Незнаю. То ж її вибір, я свічку не тримала. Він за трохи старший ніж наше коло спілкування. Я не думала, що в них серйозно аж поки не з'їхалися.
3)Ні, не обманули. Вона знала, що домосід, але думала якщо сам не схоче, то проблем поїхати з кимось іншим, не буде. Він знає, що я хороша подруга і мені можна довіряти.
4) Ні, не в рабство. Вона сильна і може дати собі ради, фізично теж- триатлоном займається.
5) Ні, в них є спільні хоббі, тому є ще чим займатися. Вона вмовила його якось в Єгипет поїхати, але він нікуди не хотів іти з готелю.
А в нас з нею вже були своєрідні традиції- ми і ходили багато на різні екскурсії.
Зараз в будь-якому разі питання з грошима зрозуміло, бо в них родилася дитина. Вона, відповідно зараз в декреті, а зарплата в неї була більша :)

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
да херню она говорит. Как будто всё тоже самое нельзя делать имея мужа
Не можна :(. В мене була подруга по подорожами 5 років, аж поки не вийшла заміж. Чоловік її домосід, а ще й свариться, що є на що гроші тратити.
Таке одруження це діагноз. Судячи з описаного далі у темі - чоловік у подруги невпевнений у собі жмот, якщо він так сситься що не дай боже дружина з кимось загуляє у відпустці, або витратить на подорожі зайві гроші. Ну і до подруги окремо питання - як можна було таке не проговорити до весілля і нахіба на такому одружуватись. З іншого боку ми ще нічого не знаємо про подругу, зазвичай в таких сім'ях - обоє рябоє.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Ні, в них є спільні хоббі
Алкоголізм? ;) До речі, десь читав дослідження "британських вчених", що сім'ї де чоловік і жінка разом "вживають" - найміцніші.. :)

але він нікуди не хотів іти з готелю
Ну це взагалі якийсь інтроверт-соціофоб... Чого там боятись - ТЦК немає.. :ROFLMAO:

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
і нахіба на такому одружуватись
Ну, от я не знаю де тоді інші описані вами нормальні чоловіки поділися, але оце такий варіант в нас норма. В сестри такий самий, поїхати ще так сяк, якщо хтось оплатить, але сам грошей на подорож ніколи не дасть. Я вже описувала тут була, як ми з батьками подарували їм довгий вікенд в Парижі на річницю весілля от тоді єдиний раз, коли вони разом кудись поїхали.
В моєму попередньому пості я писала за 3тю заміну...Описую ситуацію- ми запланували поїздку за 2.5 місяці, купили квитки на літак, вона собі купила всякі різні штуки для подорожей як у мене, оплатили готелі і за 4 дні до поїздки її чоловік сказав, що в нього є можливість поїхати у відрядження і нема кому лишитися з малим.Вона в результаті осталася. За поїздку заплатила своїми грішми( вона робить іграшки і всякі штуки з дерева). Чи це правильно?
Post automatically merged:

Ні, вони якраз обоє не вживають. Він на веліку їздить марафони, а вона тріатлоном займається, ну і бігає ще.

якийсь інтроверт-соціофоб...
Ну декотрі люблять лише пасивний відпочинок- лежати, їсти і час від часу полежати ще в морі.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
і за 4 дні до поїздки її чоловік сказав, що в нього є можливість поїхати у відрядження і нема кому лишитися з малим.Вона в результаті осталася.
ППЦ люди живуть. Нахуя так жити з таким "партнером". Ну хоча таким "стосункам" я вже перестав дивуватись. 100% там не у відрядженні справа була, відрядження чєл організував спеціально щоб дружина не поїхала, а дружина - мала послати його з його відрядженням, бо вона набагато раніше усе спланувала і сплатила.

Місто
Львів
описані вами нормальні чоловіки поділися, але оце такий варіант в нас норма. В сестри такий самий
Щось я не розумію, сестра мазохістка, чи що? :oops: Чому вона з вас приклад не бере і не живе собі одиноко в своє задоволення, заради чого настільки нікчемного чоловіка тримається ?
За поїздку заплатила своїми грішми( вона робить іграшки і всякі штуки з дерева). Чи це правильно

Отож, напрошується висновок, - якщо ті жінки продовжують жити в шлюбах з такими чоловіками, то для них це правильно, нормально, влаштовує.
Бо якби не влаштовувало - то і жили б собі одиноко-самодостатньо, як от Селянка, з усвідомленням факту що більш "нормального" чоловіка, ніж їхній попередній, днем з вогнем не знайдеш! ;)

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Нахуя так жити з таким "партнером"
Так в тому то і справа, або лишаєшся сама, або йдеш на компроміс. В мене купа успішних подруг одиначок, причому є настільки красиві, що я починаю думати, що якщо навіть вони не можуть собі знайти, то всі інші і поготів
Є ще ті, хто шукають за кордоном.
Моя двоюрідна сестра приміром, працювала в МЗС, мала квартиру в Києві. Дуже симпатична і успішна білявка, вільно нім і англ говорить і чудово готує. І теж нікого не могла знайти, а їй вже було майже 40. З початком війни виїхала в Австрію і там десь у волонтерському штабі познайомилася з місцевим, одружилися за півроку. Вона вже другу дитину народила. Виглядає щаслива. Схожі ситуації знаю в Канаді, Німеччині, США. Отака ху#ня малята.

не живе собі одиноко в своє задоволення,
Ну, вона дуже хотіла дітей. + Каже що любить, і готова миритися з деякими недоліками. От ситуація на зараз, їй треба їхати у відрядження в Швейцарію на 2 тижні. Чоловік не хоче лишатися з малим сам, то вона дзвонила свекрусі, щоб приїхала. 🤷‍♀️
Точно як protoss описував, що теж сам не хоче лишатися з дітьми. Виглядає так, що в Закарпатті всі такі.

Зверху