Тобто чайлд-фрі з асексуальністю у Сеулі - це менше зло, аніж жити, ну так, дещо бідніше десь у корейському селі, але в окремій хатинці з коханим чоловіком та купкою діточок?Якщо це не "практикувати", то ти тупо підеш на дно в Сеулі.
Якщо тебе послухати то кожна жінка, яка з якихось причин не хоче дітей є асексуалкою. Доречі, у нас зараз таких жінок дууууже багатоасексуальністю
Да, там чисто золушка, но сюжет с шизоиздным разрывом между повествованием и последствиями.А что там за атмосфера в 50?
Достаточно специфическая.
Доминирование не каждому нравится. А так как весь фильм этим делом пропитан, то...
Я слышала, что 50 сравнивают с Золушкой.
Мол, принц, красивый и богатый и влюбился в бедную и несчастную.
Но позвольте, в сказке он не бегал за нею с анальными пробками и стойким желанием связать и выпороть...
Такая себе атмосфЭра.
Нет, не смотрела. А надо? Много пропустила?
тю, так це все епоха безкоштовного прону та дешевих віброіграшок.багато жінок які мені казали що з чоловіком не хочуть, а ось така щоб казала взагалі не хоче... Ось таких ні
Не кожна, але таких багато.кожна жінка, яка з якихось причин не хоче дітей є асексуалкою
На мой взгляд книга не для мужчин. Этим поясняются все к ней вопросыДа, там чисто
Та тут не все так однозначно. Це вже питання "смаку", мабуть. От, була колись у мене одна "подружка", яка любила кекс, і "перепробувала" близько 10 чоловіків (не одночасно звісно, а протягом тривалого часу), шукаючи того, за кого можна було б заміж вийти. То з її слів, їй подобаються не маленькі інструменти, не криві і не худі, як олівці (а попадались всякі). Найбільший інструмент, який був у її розпорядженні, 18 см, сподобався їй найбільше. От за його власника, вона й вийшла заміж.Якщо мова про розмір - то це твоя хибна ілюзія родом з дитинства!
Люба жінка, що хоче та вміє, абсолютно точно знає що "головне не інструмент, в вміння ним працювати"![]()
Є одна гіпотеза щодо того, що ця вся муйня викликана тим, що більшість проблем по-жіночому тупорилі лікарі заліковують неконтрольованим прописуванням гормональних контрацептивів. І організм багатьох 30-річних, вважає, що вона була вагітна кількісно більше, ніж її прапрабабка за все прапрабабціне життя.Не кожна, але таких багато.кожна жінка, яка з якихось причин не хоче дітей є асексуалкою
Просто раніше їх ніхто не питав в патріархальних родинах, чи хочуть вони дітей, не кажучи про секс, а просто віддавали заміж, то й у головах подібних до тебе накопичилася хибне уявлення що всі жінки хочуть сексу.
А коли у них з'явилася можливість вільно обирати самотнє бездітне життя, де секс, якщо й буває, то у переважної більшості вкрай спорадично - то чомусь масово почали його обирати.
Коли чоловік питає скільки в тебе було до мене... Це найбільш наївне питанняблизько 10 чоловіків
Да, там чисто золушка, но сюжет с шизоиздным разрывом между повествованием и последствиями.
Как в "атланте расправившем плечи" - многобукоф, но как из точки А оказались в точке Зю, учитывая все мотивы, раскрытые стороны персонажей и обстановку..(напоминает миниатюру, времен Башорга, про двух профурсеток, в летнем кафе, одной из которых подали кофе, пахнущий мужскими писюнами. Концовка там такая же и не о пахнущей руке речь.).
А з чого висновок що він її розпитував? Доволі часто трапляється що жінка з власної ініціативи, в пориві щирості, про то інформує. Не бачу підстав у такому випадку не довіряти.Коли чоловік питає скільки в тебе було до мене... Це найбільш наївне питання
В тій ситуації, це було трохи не так. Я питав, скільки їх було після мене (а це вже було через 15 років після нашого першого "знайомства"), оскільки я був у неї першим.Коли чоловік питає скільки в тебе було до мене... Це найбільш наївне питання![]()
Таки, розпитував. Цікаво ж було, як склалось у неї життя за стільки років.А з чого висновок що він її розпитував?
Это большой?Найбільший інструмент, який був у її розпорядженні, 18 см, сподобався їй найбільше.
Невже вдвічі менший ніж в ПотапаПапи?Это большой?
Хвалишся?Это большой?Найбільший інструмент, який був у її розпорядженні, 18 см, сподобався їй найбільше.![]()
Невже вдвічі менший ніж в ПотапаПапи?Это большой?![]()
![]()
В мене колись був період півроку-рік, що я підсів на цю жіночу прозу - просто для релаксу, тре було перманентно відволікатись від реалу не перевантажуючи мозок. Спершу, щось з цього випадково трапилось на очі, поцікавився, пошукав ще і помчало... Перечитав достобіса в багатьох авторок (здебільшого ще й типу детективне): Карен Робардс, Дороті Кеннелл, Керол Эріксон, Лінда Ховард, Нора Робертс (майже весь цикл про Єву Даллас та інше), Патриція Корнуелл, Сандра Браун, Тесс Геррітсен, Еллісон Бреннан, Heлє Нойхаус, Керрі Грінвуд, Камілла Лекберг, Оса Ларссон, Ірса Сігурдардоттір (ну, скандинави - то взагалі окрема тема), Мері Стюарт, Даніела Стіл, Джудіт Макнот, Розалі Хем, Вергілія Коулл (вона ж - Влада Йужная - фантастика і взагалі самвидат, але на 1 раз читабельно)... і увесь цей вінегрет (а в кожної з перелічених читана переважна більшість того, що є їхнього на Флібусті) зайшов швидко-рівно, без відрижки... ну, згодом, таки попустило - років 10 вже до цієї теми не звертався. А от коли спробував тоді ж пару разів глянути у бік чоловічих здобутків у цьому жанрі (вже й не згадаю, кого саме) - нє-нє, не той ефект - геть не вистачає романтики і фсьотакоє.У мужчин любовные романы, когда они за них берутся, обычно, получаются интересней![]()
Оце так справжній інтелектуальний героїзм!підсів на цю жіночу прозу
Тааак, Чак Паланік і Гєнрі Міллєр недостатньо романтичні, здебільшого кров, івгно і волосся.А от коли спробував тоді ж пару разів глянути у бік чоловічих здобутків у цьому жанрі (вже й не згадаю, кого саме) - нє-нє, не той ефект - геть не вистачає романтики і фсьотакоє.![]()