Страхування, "автоцивілка", ОСЦПВ

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
1. Та по которой хорошо выплаты идут
2. Офис в городе идет плюсом в карму
3. Желательно но не критично.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Kayano, франшиза - эта та часть от суммы возмещения страховой компании третьему лицу, которую будешь платить ты, как виновник дтп со своего кармана.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
... ОСАГО ...
1.Купляти саму дешевшу?
2.Має значення розташування офіса в твоему місті?
3. Франшиза повинна бути 0% ?
1) саму дешеву - не варто, зазвичай там будуть "підводні камені" як не відразу, то при ДТП вилізуть
2) бажано, щоби хоч 1 був, але - не критично, за третій рік Ковіду навчилися працювати віддалено
3) я завжди беру із 0% щоби свої гроші не давати на місці або після суду мене постраждалий не розшукував. Але коли франшиза нульова, вартість страхування - зростає, та перелік доступних компаній - зменшується, тому можливо варто спробувати із 1000-кою, наприклад.

Рейтинг страхових (за 2021 рік) можна глянути тут - https://minfin.com.ua/insurance/rating/osago/2021-12-31/

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Насчет франшизы 0 - маст хэв. Мне в позапрошлом году разбили зеркало, чудак позвонил в страховую, ему рассказали, "почем в Одессе рубероид", он молча достал карту и пошел к ближайшему банкомату, отдал мне нал, и мы написали друг другу расписки, что претензий не имеем. Потому что франшиза + штраф от ГАИ + 0 выплат от страховой, дешевле рассчитаться.

Місто
Hranice
Подскажите плс, самый выгодный вариант покупки зелёной карты.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Хотлайн зі знижкою за промокодом

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Подскажите плс, самый выгодный вариант покупки зелёной карты.
Якщо ще актуально

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Сплата за автоцивілку на Хотлайні який МСС має, якщо Монею оплатити, комісії не буде?

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Підкажіть будь ласка, хочу людині страховку оплатити, якщо я введу її номер авто та він код, оплачу, як мені весті її фіо, щоб я там ніде не світився? Який банк так дозволяє? Хочу страховку з потрібними даними та відправити людині на пошту

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
ИНН человека на кого страховка потребуется ввести. Или подменить свой.
Post automatically merged:

Сплата за автоцивілку на Хотлайні який МСС має, якщо Монею оплатити, комісії не буде?
Не кошерный. Помоему 6300. У монобанка помоему комисий на торговые операции вообще нету, как и на переводы.

Зверху