Страхування, "автоцивілка", ОСЦПВ

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Робив я собі десь місяць автоцивілку на Sportage 1.6. Дивився і моно і агрегатори але найдешевше вийшло в лоб на сайті страхової, дешевше ніж всякі знижки.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Maxxx, Якщо є бажання - можеш в приватні кинути місце реєстрації власника(по техпаспорту), об"єм двигуна, тип ТЗ, бажану франшизу - порахує людина
Post automatically merged:

Й плічові б не стояли, як би могли свій товар продавати онлайн. Але специфіка їх справи не дозволяє
Onlyfans, чув про таке?
Це різний товар

Місто
Чернигов
Покупка ОСАГО в любом банке, с любыми их псевдокешбеками настолько невыгодна, что обсуждать даже нечего.
Где выгодно? Покупаю страховку в PZU, оформляю в офисе. Цена такая же, как в Приват24, разница в том, что можно получить кешбек 15%, если оформлять через банк.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Покупка ОСАГО в любом банке, с любыми их псевдокешбеками настолько невыгодна, что обсуждать даже нечего.
Где выгодно? Покупаю страховку в PZU, оформляю в офисе. Цена такая же, как в Приват24, разница в том, что можно получить кешбек 15%, если оформлять через банк.
Зараз тобі розкажуть, що PZU - це розвод лохів на бабки і варто купляти найдешевшу.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Не знаю як щодо найдешевшої, але мав 2 різних випадки по ДТП, незначні пошкодження ЛФП переднього і заднього бампера: навесні в передній бампер мені в'їхала жіночка, що була застрахована в Уніка, через кілька місяців у задній бампер - чоловік, застрахований у Аркс.

Уніка нарахувала 4800 грн за зняти/помалювати/поставити і виплатила за тиждень, тоді як в Аркс нарахували 7700 грн мінус франшиза, яку я налом отримав від водія-винуватця, і виплатили за 2 тижні.
Знаю, що Аркс чи не найдорожча страхова, але і виплати в них - адекватні.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Минулого тижня купив нову страховку від Альфа-Гарант (це вже третя), нульова франшиза плюс допка "Пряме регулювання" на "до 1600", "Інші населенні пункти України", "Без пільг", вийшло 890 гривень. Я задоволений!

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Порівнював ціни на ОСЦПВ за прямими посиланнями на агрегатори:
https://parasol.ua/ua/osago/
+ враховував наявність партнерського кешбеку від банку:

Десь дивився статистику, то в України 2 лідера за обсягами полісів ОСЦПВ: Оранта та ТАС

Пробував використати кешбек сервіс, типу, летішопса, але ціна на страховку на сайті агрегатора стає дорожча і потенційний додатковий кешбек не перекриває це здорожачання
На Polis.ua ще є знижка від мастеркард більше + бали Фішка.

SP777

I am a rumor
Місто
Харьков
Телефон
Samsung S20 FE Snap
Кто-то оформлял ОСАГО на polis.ua со скидкой -20% за 1000 бонусов водафона?
Скидка считается только от основной страховки или доп. покрытие тоже?

Місто
Харків
Кто-то оформлял ОСАГО на polis.ua со скидкой -20% за 1000 бонусов водафона?
Скидка считается только от основной страховки или доп. покрытие тоже?
Вроде на все. Лучне платить картой фишка от райф с промокодом fishka2024, будет -22 % . Если карты нет то при открытии от Райф и фишки +300 грн и скидки на ОККО на бензин.
Рефкк могу дать если нужно
Post automatically merged:

+ от лети кешбек

SP777

I am a rumor
Місто
Харьков
Телефон
Samsung S20 FE Snap
Місто
Харків
Лучне платить картой фишка от райф с промокодом fishka2024, будет -22 %
Есть там намахалово. С промокодом цена выше на 7-9%, а потом уже от повышенной цены идет -22%.
У меня цена была что с что без одинаковая

SP777

I am a rumor
Місто
Харьков
Телефон
Samsung S20 FE Snap
Лучне платить картой фишка от райф с промокодом fishka2024, будет -22 %
Есть там намахалово. С промокодом цена выше на 7-9%, а потом уже от повышенной цены идет -22%.
У меня цена была что с что без одинаковая
Это вряд ли. Я пока оформлял, позвонили (сами) с сайта polis.ua, типа не нужна ли помощь. Я им вопрос задал про эту разницу. Сказали, что так и должно быть, т.к. сам сайт (если без промокодов) свои скидки сразу ставит, а прококоды применяются к ценам без скидок сайта.

Місто
Львів
Оформив собі вчора автоцивілку на Polis.UA, назагал задоволений. Хто планує в них теж замовляти- рекомендую оплату через RozetkaPay, бо Liqpay тепер до 5 год. робить зарахування коштів.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Нацбанк хоче, щоби без Дія не було можливості купити автоцивілку.

Національний банк пропонує встановити вимоги щодо наявності в індивідуальній частині договору ОСЦПВ електронного підпису споживача та кваліфікованого електронного підпису страховика або страхового посередника. Про це повідомляє НБУ.
Зміни планують внести у постанову №175, яка була прийнята Нацбанком 20 грудня 2023 року. Вона передбачає підписання договорів страхування кваліфікованим електронним підписом, але зараз не поширюється на договори обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ).
Нацбанк оголосив про початок обговорення проєкту змін до постанови. Документ має гармонізувати вимоги для договорів автоцивілки (ОСЦПВ) в частині належного підписання договору страхування страховиком або уповноваженим страховим посередником.
Постанова набирає чинності з 1 січня 2025 року. Нацбанк приймає зауваження та пропозиції до проєкту до 09 вересня 2024 року.

babakiurii

Україна Назавжди
Місто
м.ЗБАРАЖ Тернопільська обл.
Телефон
Huawei P Smart 2019
Нацбанк хоче, щоби без Дія не було можливості купити автоцивілку.

Національний банк пропонує встановити вимоги щодо наявності в індивідуальній частині договору ОСЦПВ електронного підпису споживача та кваліфікованого електронного підпису страховика або страхового посередника. Про це повідомляє НБУ.
Зміни планують внести у постанову №175, яка була прийнята Нацбанком 20 грудня 2023 року. Вона передбачає підписання договорів страхування кваліфікованим електронним підписом, але зараз не поширюється на договори обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ).
Нацбанк оголосив про початок обговорення проєкту змін до постанови. Документ має гармонізувати вимоги для договорів автоцивілки (ОСЦПВ) в частині належного підписання договору страхування страховиком або уповноваженим страховим посередником.
Постанова набирає чинності з 1 січня 2025 року. Нацбанк приймає зауваження та пропозиції до проєкту до 09 вересня 2024 року.
:dash1: :Olen:..........................

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 pro
В школі на дітей примушують примусово оформити страхування. Кантора, яка страхує, належить мерії(ну фактично меру :)). Тупо розводять людей на гроші. Є якийсь закон, яким потрібно обов'язково страхувати школярів?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В школі на дітей примушують примусово оформити страхування. Кантора, яка страхує, належить мерії(ну фактично меру :)). Тупо розводять людей на гроші. Є якийсь закон, яким потрібно обов'язково страхувати школярів?
Немає, тому що діти - не транспортний засіб.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
krebs83, я что-то такое в Одессе припоминаю. Какой-то шухер еще до ковида, типа, всем школьникам срочно застраховаться. Исключение - только для тех, кто уже застрахован (например, "спортсмены" бывает в своих секциях застрахованы). Мой малый как раз был застрахован, и я весь этот движ пропустил. А на следующий год уже было "не надо".

Зверху