Страхування, "автоцивілка", ОСЦПВ

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Робив я собі десь місяць автоцивілку на Sportage 1.6. Дивився і моно і агрегатори але найдешевше вийшло в лоб на сайті страхової, дешевше ніж всякі знижки.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Maxxx, Якщо є бажання - можеш в приватні кинути місце реєстрації власника(по техпаспорту), об"єм двигуна, тип ТЗ, бажану франшизу - порахує людина
Post automatically merged:

Й плічові б не стояли, як би могли свій товар продавати онлайн. Але специфіка їх справи не дозволяє
Onlyfans, чув про таке?
Це різний товар

Місто
Чернигов
Покупка ОСАГО в любом банке, с любыми их псевдокешбеками настолько невыгодна, что обсуждать даже нечего.
Где выгодно? Покупаю страховку в PZU, оформляю в офисе. Цена такая же, как в Приват24, разница в том, что можно получить кешбек 15%, если оформлять через банк.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Покупка ОСАГО в любом банке, с любыми их псевдокешбеками настолько невыгодна, что обсуждать даже нечего.
Где выгодно? Покупаю страховку в PZU, оформляю в офисе. Цена такая же, как в Приват24, разница в том, что можно получить кешбек 15%, если оформлять через банк.
Зараз тобі розкажуть, що PZU - це розвод лохів на бабки і варто купляти найдешевшу.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Не знаю як щодо найдешевшої, але мав 2 різних випадки по ДТП, незначні пошкодження ЛФП переднього і заднього бампера: навесні в передній бампер мені в'їхала жіночка, що була застрахована в Уніка, через кілька місяців у задній бампер - чоловік, застрахований у Аркс.

Уніка нарахувала 4800 грн за зняти/помалювати/поставити і виплатила за тиждень, тоді як в Аркс нарахували 7700 грн мінус франшиза, яку я налом отримав від водія-винуватця, і виплатили за 2 тижні.
Знаю, що Аркс чи не найдорожча страхова, але і виплати в них - адекватні.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Минулого тижня купив нову страховку від Альфа-Гарант (це вже третя), нульова франшиза плюс допка "Пряме регулювання" на "до 1600", "Інші населенні пункти України", "Без пільг", вийшло 890 гривень. Я задоволений!

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Порівнював ціни на ОСЦПВ за прямими посиланнями на агрегатори:
https://parasol.ua/ua/osago/
+ враховував наявність партнерського кешбеку від банку:

Десь дивився статистику, то в України 2 лідера за обсягами полісів ОСЦПВ: Оранта та ТАС

Пробував використати кешбек сервіс, типу, летішопса, але ціна на страховку на сайті агрегатора стає дорожча і потенційний додатковий кешбек не перекриває це здорожачання
На Polis.ua ще є знижка від мастеркард більше + бали Фішка.

SP777

I am a rumor
Місто
Kharkiv
Телефон
Samsung S20 FE Snap
Кто-то оформлял ОСАГО на polis.ua со скидкой -20% за 1000 бонусов водафона?
Скидка считается только от основной страховки или доп. покрытие тоже?

bossy

Заблокований
Місто
Харків
Кто-то оформлял ОСАГО на polis.ua со скидкой -20% за 1000 бонусов водафона?
Скидка считается только от основной страховки или доп. покрытие тоже?
Вроде на все. Лучне платить картой фишка от райф с промокодом fishka2024, будет -22 % . Если карты нет то при открытии от Райф и фишки +300 грн и скидки на ОККО на бензин.
Рефкк могу дать если нужно
Post automatically merged:

+ от лети кешбек

SP777

I am a rumor
Місто
Kharkiv
Телефон
Samsung S20 FE Snap

bossy

Заблокований
Місто
Харків
Лучне платить картой фишка от райф с промокодом fishka2024, будет -22 %
Есть там намахалово. С промокодом цена выше на 7-9%, а потом уже от повышенной цены идет -22%.
У меня цена была что с что без одинаковая

SP777

I am a rumor
Місто
Kharkiv
Телефон
Samsung S20 FE Snap
Лучне платить картой фишка от райф с промокодом fishka2024, будет -22 %
Есть там намахалово. С промокодом цена выше на 7-9%, а потом уже от повышенной цены идет -22%.
У меня цена была что с что без одинаковая
Это вряд ли. Я пока оформлял, позвонили (сами) с сайта polis.ua, типа не нужна ли помощь. Я им вопрос задал про эту разницу. Сказали, что так и должно быть, т.к. сам сайт (если без промокодов) свои скидки сразу ставит, а прококоды применяются к ценам без скидок сайта.

Місто
Львів
Оформив собі вчора автоцивілку на Polis.UA, назагал задоволений. Хто планує в них теж замовляти- рекомендую оплату через RozetkaPay, бо Liqpay тепер до 5 год. робить зарахування коштів.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Нацбанк хоче, щоби без Дія не було можливості купити автоцивілку.

Національний банк пропонує встановити вимоги щодо наявності в індивідуальній частині договору ОСЦПВ електронного підпису споживача та кваліфікованого електронного підпису страховика або страхового посередника. Про це повідомляє НБУ.
Зміни планують внести у постанову №175, яка була прийнята Нацбанком 20 грудня 2023 року. Вона передбачає підписання договорів страхування кваліфікованим електронним підписом, але зараз не поширюється на договори обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ).
Нацбанк оголосив про початок обговорення проєкту змін до постанови. Документ має гармонізувати вимоги для договорів автоцивілки (ОСЦПВ) в частині належного підписання договору страхування страховиком або уповноваженим страховим посередником.
Постанова набирає чинності з 1 січня 2025 року. Нацбанк приймає зауваження та пропозиції до проєкту до 09 вересня 2024 року.

babakiurii

Україна Назавжди
Місто
м.ЗБАРАЖ Тернопільська обл.
Телефон
Moto G84 5G
Нацбанк хоче, щоби без Дія не було можливості купити автоцивілку.

Національний банк пропонує встановити вимоги щодо наявності в індивідуальній частині договору ОСЦПВ електронного підпису споживача та кваліфікованого електронного підпису страховика або страхового посередника. Про це повідомляє НБУ.
Зміни планують внести у постанову №175, яка була прийнята Нацбанком 20 грудня 2023 року. Вона передбачає підписання договорів страхування кваліфікованим електронним підписом, але зараз не поширюється на договори обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ).
Нацбанк оголосив про початок обговорення проєкту змін до постанови. Документ має гармонізувати вимоги для договорів автоцивілки (ОСЦПВ) в частині належного підписання договору страхування страховиком або уповноваженим страховим посередником.
Постанова набирає чинності з 1 січня 2025 року. Нацбанк приймає зауваження та пропозиції до проєкту до 09 вересня 2024 року.
:dash1: :Olen:..........................

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco F7
В школі на дітей примушують примусово оформити страхування. Кантора, яка страхує, належить мерії(ну фактично меру :)). Тупо розводять людей на гроші. Є якийсь закон, яким потрібно обов'язково страхувати школярів?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В школі на дітей примушують примусово оформити страхування. Кантора, яка страхує, належить мерії(ну фактично меру :)). Тупо розводять людей на гроші. Є якийсь закон, яким потрібно обов'язково страхувати школярів?
Немає, тому що діти - не транспортний засіб.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
krebs83, я что-то такое в Одессе припоминаю. Какой-то шухер еще до ковида, типа, всем школьникам срочно застраховаться. Исключение - только для тех, кто уже застрахован (например, "спортсмены" бывает в своих секциях застрахованы). Мой малый как раз был застрахован, и я весь этот движ пропустил. А на следующий год уже было "не надо".

Зверху