Страхування, "автоцивілка", ОСЦПВ

Місто
Ставище
Телефон
Vivo Y31
Ось тут пишуть, що для іноземців доступно

Дякую.
Можливо хтось буде страждати цим самим питання. Рішення станом на сьогодні так і не знайшлося. Перебрав напевно всі існуючі онлайн сервіси по оформленню осцпв.
Людина вирішила їхати автобусом і питання відпало. Але в софті українських страховиків проблема залишилась:
1. Прізвище ім'я софт хоче українською мовою.
2. Майже всі інтерфейси вимагають по-батькові, якого в іноземців немає.
3. В страхової Арсенал страхування (https://arsenal-ic.ua/) при введенні даних можна з випадаючого списку навіть вибрати громадянство особи, але в полі посвідчення особи серія номер паспорта вводиться за українською схемою: 2 літери 6 цифр :)
4. З ІПН - ок. Можна ввести 10 нулів.
5. Номер телефону всі хочуть лише в українському форматі, навіть при поставленій галці - "автомобіль на іноземних номерах"

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Я немного не владею вопросом - всегда думал, что иностранец на иностранных номерах должен оформлять "зеленую карту". Тут вижу, что обычное ОСЦПВ тоже можно - где почитать подробнее?

Місто
Ставище
Телефон
Vivo Y31
На даний момент я розумію ситуацію так. ОСЦПВ є обов'язковим на території України для буть яких авто (державна вимога). КАСКО, Міні-каско - це додатково для самого себе. Зелена карта дійсна скрізь де вона актина (але на території України + ОСЦПВ)

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Я немного не владею вопросом - всегда думал, что иностранец на иностранных номерах должен оформлять "зеленую карту". Тут вижу, что обычное ОСЦПВ тоже можно - где почитать подробнее?
Закон про ОСЦПВ

ст. 9

3. Під час в’їзду на територію України водій транспортного засобу, зареєстрованого в іноземній державі, зобов’язаний мати на весь строк перебування такого транспортного засобу на території України страховий сертифікат "Зелена картка", виданий іноземним страховиком відповідно до правил міжнародної системи автомобільного страхування "Зелена картка", або внутрішній договір страхування та пред’явити документ, що посвідчує наявність чинного на території України договору обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності, посадовим особам органів Державної прикордонної служби України на їхню вимогу.

Зверху