Страхування, "автоцивілка", ОСЦПВ

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Роботяг змушували страхуватись
Ужос-ужос! А у нас злодей-людоед рыжий дед Ахмет сам страхует своих рабов - за счёт предприятия корпоративная страховка.
Щоб гроші не виходили з родини

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

Для водіїв вводяться кілька важливих змін, які потрібно знати кожному автомобілісту
не сказали прямо, що тепер убд, інвалідам, чорнобильцям поліс платний, але зі знижкою 50%, для авто до 5 років і так не було зносу (крім нюансів) і зараз без зносу, якщо ремонт на оф.сто. також немає роз'яснень, які саме альтернативні запчастини для авто більше 5 років, бо ціна і якість альтернативних з/ч може дуже відрізнятися. Більшісьь змін вмьуплять після 01.01.25

Останнє редагування:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Харьков
бо ціна і якість альтернативних з/ч може дуже відрізнятися
Вот по цене и будут ориентироваться - на все самое дешевое.
А вот то что эту деталь потом вероятно, нельзя будет поставить на авто, ну например не совсем те размеры имеет - уже никого не интересует.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
бо ціна і якість альтернативних з/ч може дуже відрізнятися
Вот по цене и будут ориентироваться - на все самое дешевое.
А вот то что эту деталь потом вероятно, нельзя будет поставить на авто, ну например не совсем те размеры имеет - уже никого не интересует.
Я про це ж

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 pro
я в листопаді оформляв. Минулого року була 1100, цього року та ж страхова і така ж франшиза уже 1500. Що змінилося за рік, крім дорожчання, "матюк"? А це ще подорожчає :mad:

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
krebs83, закон поменяли.

Зашёл на polis.ua. 1319 грн - минимальная цена. Это с промокодом от мастер кард и с учётом баллов фишка для машины с двигателем до 1.6 л, водитель зарегистрирован в Одессе. Что-то дешевле есть?

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 pro
Kritik, купляв через Фішку в листопаді для авто з двигуном 1,5л. З франшизою 2500 обійшлась 1251 грн. Повернулось на Фішку 250 грн

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
krebs83, закон поменяли.

Зашёл на polis.ua. 1319 грн - минимальная цена. Это с промокодом от мастер кард и с учётом баллов фишка для машины с двигателем до 1.6 л, водитель зарегистрирован в Одессе. Что-то дешевле есть?
1 страхова через сайт або застосунок пумб. Але треба поградись бо 1342-10% дає пумб, але в мене на сайті виходило дешевше.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Киевский автоинструктор Михаил в своих видео часто советует юзать hotline finance.
Даже свой промокод (кажется, inst10) предлагает.
Пробуйте - может и получится выхватить полис со скидкой.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Останні років п'ять оформляю через агента СК "Альфа-Гарант", у липні цього року оформив з нульовою франшизою за 700 гривень. Але у мене "інші населенні пункти України" :)

bossy

Заблокований
Місто
Харків
а что будет если авто зарегано в киеве, но ты переехал в другие населенные пункты, можно ли выбрать этот пункт? и что будет если потом вернуться в киев?

Зверху