Страхування, "автоцивілка", ОСЦПВ

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Роботяг змушували страхуватись
Ужос-ужос! А у нас злодей-людоед рыжий дед Ахмет сам страхует своих рабов - за счёт предприятия корпоративная страховка.
Щоб гроші не виходили з родини

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Для водіїв вводяться кілька важливих змін, які потрібно знати кожному автомобілісту
не сказали прямо, що тепер убд, інвалідам, чорнобильцям поліс платний, але зі знижкою 50%, для авто до 5 років і так не було зносу (крім нюансів) і зараз без зносу, якщо ремонт на оф.сто. також немає роз'яснень, які саме альтернативні запчастини для авто більше 5 років, бо ціна і якість альтернативних з/ч може дуже відрізнятися. Більшісьь змін вмьуплять після 01.01.25

Останнє редагування:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Харьков
бо ціна і якість альтернативних з/ч може дуже відрізнятися
Вот по цене и будут ориентироваться - на все самое дешевое.
А вот то что эту деталь потом вероятно, нельзя будет поставить на авто, ну например не совсем те размеры имеет - уже никого не интересует.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
бо ціна і якість альтернативних з/ч може дуже відрізнятися
Вот по цене и будут ориентироваться - на все самое дешевое.
А вот то что эту деталь потом вероятно, нельзя будет поставить на авто, ну например не совсем те размеры имеет - уже никого не интересует.
Я про це ж

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Xiaomi 12 Lite
я в листопаді оформляв. Минулого року була 1100, цього року та ж страхова і така ж франшиза уже 1500. Що змінилося за рік, крім дорожчання, "матюк"? А це ще подорожчає :mad:

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
krebs83, закон поменяли.

Зашёл на polis.ua. 1319 грн - минимальная цена. Это с промокодом от мастер кард и с учётом баллов фишка для машины с двигателем до 1.6 л, водитель зарегистрирован в Одессе. Что-то дешевле есть?

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Xiaomi 12 Lite
Kritik, купляв через Фішку в листопаді для авто з двигуном 1,5л. З франшизою 2500 обійшлась 1251 грн. Повернулось на Фішку 250 грн

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
krebs83, закон поменяли.

Зашёл на polis.ua. 1319 грн - минимальная цена. Это с промокодом от мастер кард и с учётом баллов фишка для машины с двигателем до 1.6 л, водитель зарегистрирован в Одессе. Что-то дешевле есть?
1 страхова через сайт або застосунок пумб. Але треба поградись бо 1342-10% дає пумб, але в мене на сайті виходило дешевше.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Киевский автоинструктор Михаил в своих видео часто советует юзать hotline finance.
Даже свой промокод (кажется, inst10) предлагает.
Пробуйте - может и получится выхватить полис со скидкой.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Останні років п'ять оформляю через агента СК "Альфа-Гарант", у липні цього року оформив з нульовою франшизою за 700 гривень. Але у мене "інші населенні пункти України" :)

Місто
Харків
а что будет если авто зарегано в киеве, но ты переехал в другие населенные пункты, можно ли выбрать этот пункт? и что будет если потом вернуться в киев?

Зверху