Гудзак
Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Я так понял, батарея несъемная?
Це ж (підтримка VoLTE) не про укр операторів?На хвилі тенденції відключення 2/3G мереж (відсутність 3G в багатьох місцях перебування), а також для гарного звʼязку, купив малому CAT B40 з підтримкою VoLTE. Робота обох SIM в LTE. Аби такий функціонал в корпус 1100, ціни би йому не було)))
Я так понял, батарея несъемная?
Чому ні? Працював і в Україні, в мережі Київстар, де не було 3G (2G та LTE). Зараз працює в ЄС. І там і там дзвінки в HD проходили.Це ж (підтримка VoLTE) не про укр операторів?
студент, та я вже на 4pda зганяв. Там пишуть, що нез'ємна. Мо, брешуть москалі?
VOLTE? НАврядЧому ні? Працював і в Україні, в мережі Київстар,
це той бренд, що й трактори і шкарпетки робить?CAT B40
Кнопки є!! Значицца телефон, все як просили і всьо є. Ну і назва ж вапще агінь!Так що не зовсім телефон.
Джойстика нема, екран сенсорний. Якась хуцпа.Кнопки є!!
В Румунії на них піднімається VoLTE?Можливо хтось має досвід експлуатації; знає дані щодо заліза/надійності. З поміж чого обрати, CAT B40 чи Nokia 8210. Є тільки ці. Обидва обирались за наявність 4G.
В Румунії на них піднімається VoLTE?Можливо хтось має досвід експлуатації; знає дані щодо заліза/надійності. З поміж чого обрати, CAT B40 чи Nokia 8210. Є тільки ці. Обидва обирались за наявність 4G.
Є теми на 4пда.Можливо хтось має досвід експлуатації; знає дані щодо заліза/надійності. З поміж чого обрати, CAT B40 чи Nokia 8210. Є тільки ці. Обидва обирались за наявність 4G.
це під час виклику індикація в верхньому рядку? а має бути volte написано, здаєтьсяТак, VoLTE працює. Голос в HD+