Сільпо

Місто
Киев
Телефон
Nokia E71 (Utel), Samsung Galaxy S III CDMA SСH-I535 (Интертелеком), Samsung E1080i (Киевстар)
Я тепер в магазин, за потреби, беру судочки. Продавці без проблем зважують ваговий товар, віднімають тару, і навіть, на моє прохання, клеють цінник на палець (бо вони потім фігово відліпають).
Але проблема виникає на самокасі, коли ваги каси відчувають зайву вагу тари, і розцінюють це як те, що я недоважив товар. Вирішується консультантом. Але є інший шлях, зручніший - Вільнокаса в додатку. Тобто ще до каси весь товар зчитуєш застосунком, потім на самокасі скануєш qr-код, і в цьому випадку вагам пофіг - можна взагалі товар не ставити на вагу.

Місто
Черкассы
Я тепер в магазин, за потреби, беру судочки. Продавці без проблем зважують ваговий товар, віднімають тару, і навіть, на моє прохання, клеють цінник на палець (бо вони потім фігово відліпають).
Але проблема виникає на самокасі, коли ваги каси відчувають зайву вагу тари, і розцінюють це як те, що я недоважив товар. Вирішується консультантом. Але є інший шлях, зручніший - Вільнокаса в додатку. Тобто ще до каси весь товар зчитуєш застосунком, потім на самокасі скануєш qr-код, і в цьому випадку вагам пофіг - можна взагалі товар не ставити на вагу.
Ну так по суті можна вільнокасою зчитати товари в їхніх пакетах, просто не додаючи пакети в чек і просто оплатити на самокасі.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Ну так по суті можна вільнокасою зчитати товари в їхніх пакетах, просто не додаючи пакети в чек і просто оплатити на самокасі.
Ну а чо, нащо зупинятись на крадіжці пакетів, давайте ще половину товарів у чек не додамо...

Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
Зачем ставить большое плечо доставки, если они не могут обеспечить наличие товара? В четверг сделал заказ, там ещё цена на позиции нормальная была, а так как после работы идти в сельпо и забирать лень, то поставил самовывоз в субботу. Звонят в пятницу утром:
-Говорить удобно?
-Нет
-Это сельпо))) товара нет что делать будем?
-Вывоз на субботу стоит
-Действительно, не досмотрела))) может привезут ещё, до свиданья

Ну сегодня естественно опять позвонили, про удобно не удобно уже не спрашивали, сказали товара нет и будем или менять позиции или отменять всё. Отменил всё, точнее они отменили со своей стороны.

• Sad
Реакції: drmz

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Зачем ставить большое плечо доставки, если они не могут обеспечить наличие товара?
Може, товар із гарними цінами "свої" розбирають, а хитрунам з самовивозом потім просто кажуть, що нема?;)

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Зачем ставить большое плечо доставки, если они не могут обеспечить наличие товара? В четверг сделал заказ, там ещё цена на позиции нормальная была, а так как после работы идти в сельпо и забирать лень, то поставил самовывоз в субботу. Звонят в пятницу утром:
-Говорить удобно?
-Нет
-Это сельпо))) товара нет что делать будем?
-Вывоз на субботу стоит
-Действительно, не досмотрела))) может привезут ещё, до свиданья

Ну сегодня естественно опять позвонили, про удобно не удобно уже не спрашивали, сказали товара нет и будем или менять позиции или отменять всё. Отменил всё, точнее они отменили со своей стороны.
У мене таке часто і на доставку додому, без самовивозів

• Like

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Місто
Хмельницький
Я замовляю на найближчу годину зазвичай. Бо пару разів було замовив на завтра на вечір ("буду йти з роботи, заберу"), то деяких позицій вже не було. Тобто йдуть збирати перед часом замовлення.
Питання таке - замовив, наприклад, на ранок на 9:00, забрав ввечері - норм. А якщо не забрав, на наступний день ще можна забрати, чи там замовлення розформують? Не фрукти/овочі/м'ясо/риба.
Зазвичай скільки часу дається на самовивоз? Завжди забирав в той же день, але на майбутнє хотілося б знати. Дякую.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Останнє редагування:

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
заглючило колесо фортуни

Вкладення

• Screenshot_20230528_035240.jpg
    Screenshot_20230528_035240.jpg
    127.2 КБ · Перегляди: 68
  • Like

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Merida, эта шляпа выпадает, когда тебя из власного рахунку изъяли(либо пинг к серваку большой).
А вообще уже щедрость от МС подходит к концу. Наверное финиш в Пн.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Merida, там по фактам щось є? или так, накинули на вентилятор просто? кратенько текстовую версию было бы хорошо сюда.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Кочевник, раніше давали посилання на відео про кучмастар, тоді троха полазив по її каналу і чи то вона сама, чи десь поруч було про те, що виїхала в 22му з України. В інсті локація "Дублін", на українську мову в контенті перейшла минулого року.

Якщо глянути основний канал і його тематику ( https://www.youtube.com/@StaciaMar/videos ) то будь-які претензії/вимоги до потуг у поданні "історичної справки" від "блогера" відпадуть самі собою :ROFLMAO:

Останнє редагування:
Зверху