Сільпо

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
drmz, спробував замовити фрукти на 250 грн з самовивозом на ранок, промокод не застосовувався, пише не виконані умови акції

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Bebobi, такая же фигня:unsure:, но я пока в новом приложении пробовал, по условиям на сайте надо.

drmz

Місто
Гуляйполе
Bebobi, такая же фигня:unsure:, но я пока в новом приложении пробовал, по условиям на сайте надо.
На сайте тоже дохлый номер.

Похоже кому-то придется раскошелиться на промики -50грн за рукожопие.

Походу это классическое рукожопое обновление в 3 ч ночи.

Сайт ушел на updating.

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Випали пропозиції по Колесу за пару днів: х20 на чіпси, +400 +250 +120, всі із оплатою МС. Закупився у четвер в магазі, розрахувався картою МС, ввечері глянув - жодна пропозиція не спрацювала.

Відкрити звернення через вайбер дало лише на ранок п'ятниці, описав ситуацію вказав усі "пропущені" пропозиції, локацію, № чека. В неділю в 19:40 прийшла відповідь, типу +120 +250 зарахували, і більше нічого. Через 12хв приходить наступне "На жаль, ми вимушені завершити чат 👉 № 2134807 , оскільки Ви нам не відповідаєте 😔. Але не засмучуйтесь, протягом 24 години Ви можете повернутися до бесіди, натиснувши у Головному меню "Активні звернення" та перейти до потрібного чату знову. " Ок, думаю в понеділок повернуся до звернення. Відкриваю вчора о 12-тій чат, заходжу в активні звернення, а там - "Активних звернень не виявлено".

Ок, відкриваю нове, описую ситуацію і посилаюся на попереднє звернення. Спочатку оператор пише "так, є технічна помилка", потім перевзувається і пише "а у вас ніколи не було х20 та +400, переглянув увесь ваш профіль на тиждень назад" - кидаю йому скрін, зроблений ввечері у четвер з додатку, де пропозиції ще відображаються (мова за перші дві), але час їх життя вже показує 0 годин (на момент оплати в магазі час життя показувало 6 годин).

Screenshot_20230608-234217.png
Чувак пропадає, потім вертається і каже "так, я найшов ваші пропозиції, але вони вже не діяли на час оплати". Де він знайшов, чому не діяли, коли я перед розрахунком перевірив їх у додатку. Шкода, що не догадався зробити скрін відразу до/після розрахунку - були би бронебойні докази. А так вже марно було сперечатися.

Вроді і ПДВ магаз не платить, і самі пропозиції досить дрібні, але навіть тут кроять і ліплять дурня.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
А як можна перенести додаток сільпо на інший телефон? Є мій додаток з купоном і бонусами які скоро згорять, але немає можливості їх отоварити. Хотів зробити доступ для дружини.

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
А як можна перенести додаток сільпо на інший телефон? Є мій додаток з купоном і бонусами які скоро згорять, але немає можливості їх отоварити. Хотів зробити доступ для дружини.
Пусть залогинится на своём смартфоне за вашим номером и кодом с смс. И придет и пикнет на кассе вашу карту.
Будет и у неё доступ к вашей карте лояльности.

Или извращенный вариант:
Перед подходом к кассе делайте ей скриншот с QR-кодом карты. И пусть сканирует.
Как показывает практика, то QR-код долго не живёт.

drmz

Місто
Гуляйполе
Заметил, что в старой версии приложения( версии, которая помнит пекинскую олимпиаду), в завершенном заказе, если шмакнуть по какой-то из позиций в заказе, то можно увидеть, сколько на остатке в магазине было конкретного артикула в момент совершения заказа.

Останнє редагування:
Місто
Черкаси
Телефон
Xiaomi Mi Max2
Пусть залогинится на своём смартфоне за вашим номером и кодом с смс. И придет и пикнет на кассе вашу карту.
Будет и у неё доступ к вашей карте лояльности.

Или извращенный вариант:
Перед подходом к кассе делайте ей скриншот с QR-кодом карты. И пусть сканирует.
Как показывает практика, то QR-код долго не живёт.
В оновленій версії тривалість життя коду дуже коротке.

Надіслано від мого Pixel 6a, використовуючи Tapatalk

Місто
Львів
Телефон
Gnusmas Duo$
Акція "Супер сила від Сільпо" все...
Ссилка від Київстара уже не спрацьовує, а писали в смс і на сайті шо дійсна до 15.07
...закрили раніше терміна акцію жлоби Сільпошні !
Пише акція закінчилась :(
Сміх шо Кидалостар в мій Кс дальше пропонує скористатися недіючою акцією до 15 липня.
А по http://kv.st/SPsilpo1 уже 🤡 підкрутили інфу на 15.06

Вкладення

• Screenshot_2023-06-17-03-28-55-456_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    Screenshot_2023-06-17-03-28-55-456_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    115.3 КБ · Перегляди: 28
Останнє редагування:
  • Sad
Реакції: drmz

gen

Місто
Київ
Написали що круасан за 1 грн, брав ввечері той круасан, так дали лише 30% знижку на вечірню покупку випічки, не вийшло купити за 1 грн.
В мене вийшло і круасан взяти, і знижку –30% за нічну покупку отримати, тобто за 0,7 грн!
Круасан Крафтяр 34,99 без знижки
IMG_20230617_105204_367.jpg
IMG_20230617_105207_924.jpg
IMG_20230617_105214_568.jpg

drmz

Місто
Гуляйполе
Зверху