Don_Andrey, треба перевірити чи є цей товар на самовивіз бо доставка не завжди з цього конкретного магазину.
Приложение рапортует что товара в данном магазине нет совсем. А на полках есть. Если выбрать другой магазин то товар есть и доставкой и самовывозом.треба перевірити чи є цей товар на самовивіз
Старое наверное, 2.4.7старом приложении или в новом
Не думали звернутись з цим питанням на гарячу лінію Сільпо? Цікаво що б вони на це відповіли. Може це недопрацювання.Приложение рапортует что товара в данном магазине нет совсем. А на полках есть. Если выбрать другой магазин то товар есть и доставкой и самовывозом.треба перевірити чи є цей товар на самовивіз
Старое наверное, 2.4.7старом приложении или в новом
Якщо в 2.4.x не показує, то підозра вірна - адмін магазину чудить .Старое наверное, 2.4.7старом приложении или в новом
а я от думаю, що це ціни тижня стали такими кінченими, вже другий тиждень.Отже, в період з 2 листопада по 31 грудня, шукайте спеціальні цінники з позначкою «ЦіноЗнижка з карткою Банку Власний Рахунок» та отримуйте додаткову знижку до 15% від акційної ціни та до 55% від звичайної ціни!
Ця проблема фантомна по деяким артиклам(вони можуть з'являтись/зникати), це все логісти переміщують товар між магазинами, а в первіЧці подають бабуйню. Простіше вирішувати для себе милицями. Там ніхто заморочуватись такою копійчаною проблемою не стане. Я якось пів року качав щодо одного адміна магазину, прийнято до уваги. З часом адмін змінений, а от новий, паскуда, почав на моїх онлайн замволеннях саботувати(щось падло чудить, щоб не спрацьовували персоналки).Не думали звернутись з цим питанням на гарячу лінію Сільпо? Цікаво що б вони на це відповіли. Може це недопрацювання.
А що значить "після вмикання"? У мене ця пропозиція була увімкнена разом з рештою 11-ма, але ані у момент створення замовлення, ані зараз, після того як минуло вже більше години, ціна в "моїх замовленнях" не знизилася.після вмикання через 15хв вже має магічно впливати на ціну.
Дякую за пораду, але я тут обговорюю нюанси застосування знижок Сільпо, а не методи здешевлення самоалкоінтоксикації!Може час переходити на натурпродукт