Сільпо

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Bebobi, тепер без балів, одразу з барабана відображає в балаболусах. Скопіювали з Фори.

Останнє редагування:

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
тепер без балів, одразу з барабана відображає в балаболусах
В версії 3.0.3 колесо далі роздає бали (наприклад, 150 за покупку від 120 грн), які так і показані в персональних пропозиціях.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
версия 2.4.8 постоянно падает при попытке зайти в список покупок :poop:

drmz

Місто
Гуляйполе
nataba, 3.2.x ще з балами. 3.3.x з балаболусами.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Підкажіть, будь ласка, хто підписувався за 1 грн на преміум минулого місяця, потрібно десь відмовлятись, щоб не зняло 99 грн на наступний місяць?

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Підкажіть, будь ласка, хто підписувався за 1 грн на преміум минулого місяця, потрібно десь відмовлятись, щоб не зняло 99 грн на наступний місяць?
Так написати їм в чат або зателефнувати.

Місто
Kiev
Телефон
Poco F3
Як в новому додатку вибрати в фільтрі декілька категорій, а не одну? в старому це можливо було

photo_2023-11-16_15-31-56.jpg

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
Допоможіть розібратися в нарахуванні балів.

На продукти 11-ти різних найменувань був списаний бонус 217.36 грн і в сумі живими заплачено 318 грн (тобто загальна вартість складає 535.36).
Обраховую відсоток реально оплаченого, виходить 59.39%.
У персональних пропозиціях була ×10 за свіжу свинину, за яку пише що нарахували 1164.
В чеку це окіст вартістю 217,83 грн.

Якщо до нього застосувати вищеобрахований відсоток знижки, то мало б вийти що за нього живими заплачено 129.37 грн.
Тобто за персоналкою мали б нарахувати 1293 бали.

Питання, чому нарахували менше, лише 1164?

P.S. Вже розібрався, відняли 129 балів, які врахувалися за оплату.

Останнє редагування:

GAlexV

Добрый тролль, бєндєровєц
Місто
Луцьк
Телефон
Redmi Note 8 Pro

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
Universe, я не luytel, але висловлюся як сам це бачу.

Головне і непідважальне покращення - що бонуси монетизуються вже наступного дня!

Але, як звав - так звав (фраза з якогось польського фільму, старшої кобіти про оргазм).

Інша річ що зарахування балобонусів у дробних значеннях з цифрами після коми психологічно в рази менш прийнятно для середньостатистичного юзера, аніж у десятках балів!

І мені трохи дивно що програмери-"реформатори" того не усвідомлюють )

drmz

Місто
Гуляйполе
nataba, рулять дєфачкі, ті шо малюють іллюстрації та організовують екшни в соцмережах. Вже по іллюстраціям можа було б зрозуміти, куди корабель рухатиметься. Перша бацилка була з запуском Йєззза, я так думаю. Хоча брендінг для Йєзза малював хлоп., натхненний голландськими віяннями.
Post automatically merged:

nataba, ти погано проходив сільпо математику.
х10= х9 + балли за товар. Іноді бали за товар забувають нарахувати. Або, нарахувавши, аннігілюють. Як от було з стартом балоболусів. По дню списали 5900, навечір(коли писав хайд https://red-forum.com/threads/Сільпо.22932/post-1980648) повернули 4900, на ранок залетіло саме 49.
Post automatically merged:

Почитав новину про переіменування акції «Цінотижики» замість «Ціни тижня»
«Кожен з цінотижиків має свій характер, смак, вайб, які відбивають сам продукт і мають референс в анімалістичному всесвіті.»
Що вони курять?
Відділ маркетингу заробляє з кількості печатних знаків.

Останнє редагування:
Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
luytel, А как Вам балабонусы? Мне кажется, в ряды программистов кто-то пустил струю чего-то едко-пьянящего и они изрыгают свои перлы один за другим.
Да спасибо что хоть не - балаб*Анусы... программеры ихние, однозначно на диком приколе - и не только курят... :nark:

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Мабуть кізяки, навіженої корови...
luytel, А как Вам балабонусы?
Все через те, що понабирали недоколиханих. А ті через обмаль власних ідей, копіюють все підряд. Балабонуси це ж "колбаси-балабаси".
Мене здивували/роздратували "знижки туть", бо ці неуки зкопіювали те, що вкрали в нас москалі. Пам'ятаєте учня котрого запитали, -де Україна?
Він вказав на область серця.
Москалі ж перемістили все на шлунок, вкравши в Британії котика, котрого питають про харчі, та поєднавши це.
А наші невігласи, зкопіювали, та й втулили в рекламу...

Останнє редагування:
Місто
București-Запорожье
Все через те, що понабирали недоколиханих. А ті через обмаль власних ідей, копіюють все підряд. Балабонуси це ж "колбаси-балабаси", "снікерси-***керси".
Мене здивували/роздратували "знижки туть", бо ці неуки зкопіювали те, що вкрали в нас москалі. Пам'ятаєте учня котрого запитали, -де Україна?
Він вказав на область серця.
Москалі ж перемістили все на шлунок, вкравши в Британії котика, котрого питають про харчі, та поєднавши це.
А наші невігласи, зкопіювали, та й втулили в рекламу...
Они наверно исходят из того, что из-за "железного занавеса" люди не могут видеть, где оригинальный контент, где "переработанная копия", а где "копия копии". А вы немного портите им картину, разрушаете мифы, и палитесь на мониторинге "вражеского контента" :D

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
А ще там у когось з відділу маркетингу якась дика манічка конструювати мерзенні слова із двух коренів. Всі ці швидкоціни, балабонуси, смачноцибульки, веселкогорілки. Думаю у психіатрів знайдеться під це і сумнохворобка.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
горіх, свіжуряк, як на мене, був дуже вдалий :)
Виглядає так, що це працює, ми може не цільова аудиторія

Зверху