Сільпо

Місто
Львів
Сільпо стає все :poop: і :poop:, замовив вчора на сьогодні(20:00) мілку, що була один день по акції, сьогодні о 11 хтось її отримав, мабуть співробітники...
Онлайн вроді не було акційної ціни, а в нас в магазині було 10шт., навіть не було бажання йти.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Сільпо стає все :poop: і :poop:, замовив вчора на сьогодні(20:00) мілку, що була один день по акції, сьогодні о 11 хтось її отримав, мабуть співробітники...
Нє надо пєчаліца.
Звернись голосом в саппорт і пред'яви, що твоє замовлення видали лівій людині. Хай компенсаційного котика дають.
Хотів купити, а тепер отримаєш в обмін на котика.

Місто
Дніпро
Нє надо пєчаліца.
Звернись голосом в саппорт і пред'яви, що твоє замовлення видали лівій людині. Хай компенсаційного котика дають.
Хотів купити, а тепер отримаєш в обмін на котика.

Та ситуація +- норм вирішилася на диво, подзвонила зам.директора, сказала що можу прийти до них і вони проб'ють мені по тій ціні по якій замовляв.

Підтримка відповіла, що наче було ще замовлення іншої людини однакове з моїм і цій людині видали моє(але по залишкам при замовленні, цього бути не могло, замовив 5шт товару, на залишках було 9, тобто інша людина ще 5 не могла замовити), але звісно віриться у це мало)

Місто
Київ
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Я колись вонючку написав в додатку, де просило оцінити визит, що зникли мої улюблені млинці, так пожалкував про це. Я то хотів написати щоб підвезли і я куплю наступного разу, а виглядало це як вселенська біда - мені почали дзвонити директор магазину, потім його начальник, потім ще із офісу, потім знову цей директор. Байден тільки що не дзвонив :) Я вже не радий був :)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Місто
Zaporizhzhia
Місто
Запоріжжя
Телефон
iPhone 11
З 5 по 30 листопада -15% на товари Лавки Традицій при оплаті Мастеркард, діє навіть на акційні товари
Чисто випадково побачив в чеку після відвідування магазину
Наприклад, застосувалась знижка на акційний фалафель ТМ Bonner

1730840768226.png

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Ухватил сегодня 3 бутылки Maisel's Weisse янтарного нефильтрованного за 42 грн :cool: акция была "по 17 грн от 3 шт" - я еще подумал что может глюк, или только третья бутылка будет 17 грн - нетъ, вышло 51 грн + в магазе дали скидку когда забирал, тоже фиг знает за что, балобонусы вроде не списали. Было и на другое их пиво такая же акция, но когда пришел домой, залез проверить - и уже всьо, "по 83 грн от 3 шт." Так оно по 100 щас.

2024-11-07 10.47.37.png

drmz

Місто
Гуляйполе
monsterrr, четверговий глюк.
Post automatically merged:

У всіх вебкабіна
Код:
https://auth.silpo.ua/login
https://id.silpo.ua/homepage
https://id.silpo.ua/profile
перестала видавати авторизаційне вікно?

Тільки зі стартової, з корзини, та інших повномірних неповоротких авторизує.(вже кілька днів)

Останнє редагування:

drmz

Місто
Гуляйполе
Lolipop, по прямих посиланнях https://red-forum.com/threads/Сільпо.22932/post-2075444 в мене з вівторка почало тільки анімацію видавати:(
доводиться вантажити стартову(витрачаючи пів інтернета траффіку) і вже з неї авторизуватись.

Місто
Львів
В понеділок 11.11 дадуть на акцію 1+1 шкарпетки та колготки:

Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 13 4G
Покупаю десять одинаковых пар, плачу только за пять? Или какие там подводные рифы, оплата картой бвр, купить ещё товара на тысячу, найти и поцеловать администратора магазина? Мелкий текст не вижу.

Зверху