Сільпо

Місто
Винница
Телефон
Nokia 5220 XpressMusic/LG A190 Utеl/MTS/KS/Xiaomi Redmi Note5
Неожиданная щедрость на один из акков.😲😏
Плюс ещё 1.4 за 300 и 1.45 за 300+.😂

Вкладення

• IMG_20241103_152027.jpg
    IMG_20241103_152027.jpg
    240.8 КБ · Перегляди: 66
Місто
Львів
Сільпо стає все :poop: і :poop:, замовив вчора на сьогодні(20:00) мілку, що була один день по акції, сьогодні о 11 хтось її отримав, мабуть співробітники...
Онлайн вроді не було акційної ціни, а в нас в магазині було 10шт., навіть не було бажання йти.

Місто
Винница
Телефон
Nokia 5220 XpressMusic/LG A190 Utеl/MTS/KS/Xiaomi Redmi Note5
Карманник, мощно то, что на картинке, имхо..
В контексте, что без всяких условий.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Сільпо стає все :poop: і :poop:, замовив вчора на сьогодні(20:00) мілку, що була один день по акції, сьогодні о 11 хтось її отримав, мабуть співробітники...
Нє надо пєчаліца.
Звернись голосом в саппорт і пред'яви, що твоє замовлення видали лівій людині. Хай компенсаційного котика дають.
Хотів купити, а тепер отримаєш в обмін на котика.

Місто
Дніпро
Нє надо пєчаліца.
Звернись голосом в саппорт і пред'яви, що твоє замовлення видали лівій людині. Хай компенсаційного котика дають.
Хотів купити, а тепер отримаєш в обмін на котика.

Та ситуація +- норм вирішилася на диво, подзвонила зам.директора, сказала що можу прийти до них і вони проб'ють мені по тій ціні по якій замовляв.

Підтримка відповіла, що наче було ще замовлення іншої людини однакове з моїм і цій людині видали моє(але по залишкам при замовленні, цього бути не могло, замовив 5шт товару, на залишках було 9, тобто інша людина ще 5 не могла замовити), але звісно віриться у це мало)

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Я колись вонючку написав в додатку, де просило оцінити визит, що зникли мої улюблені млинці, так пожалкував про це. Я то хотів написати щоб підвезли і я куплю наступного разу, а виглядало це як вселенська біда - мені почали дзвонити директор магазину, потім його начальник, потім ще із офісу, потім знову цей директор. Байден тільки що не дзвонив :) Я вже не радий був :)

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia
Місто
Запоріжжя
Телефон
iPhone 11
З 5 по 30 листопада -15% на товари Лавки Традицій при оплаті Мастеркард, діє навіть на акційні товари
Чисто випадково побачив в чеку після відвідування магазину
Наприклад, застосувалась знижка на акційний фалафель ТМ Bonner

1730840768226.png

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Ухватил сегодня 3 бутылки Maisel's Weisse янтарного нефильтрованного за 42 грн :cool: акция была "по 17 грн от 3 шт" - я еще подумал что может глюк, или только третья бутылка будет 17 грн - нетъ, вышло 51 грн + в магазе дали скидку когда забирал, тоже фиг знает за что, балобонусы вроде не списали. Было и на другое их пиво такая же акция, но когда пришел домой, залез проверить - и уже всьо, "по 83 грн от 3 шт." Так оно по 100 щас.

2024-11-07 10.47.37.png

drmz

Місто
Гуляйполе
monsterrr, четверговий глюк.
Post automatically merged:

У всіх вебкабіна
Код:
https://auth.silpo.ua/login
https://id.silpo.ua/homepage
https://id.silpo.ua/profile
перестала видавати авторизаційне вікно?

Тільки зі стартової, з корзини, та інших повномірних неповоротких авторизує.(вже кілька днів)

Останнє редагування:

drmz

Місто
Гуляйполе
Lolipop, по прямих посиланнях https://red-forum.com/threads/Сільпо.22932/post-2075444 в мене з вівторка почало тільки анімацію видавати:(
доводиться вантажити стартову(витрачаючи пів інтернета траффіку) і вже з неї авторизуватись.

Місто
Львів
В понеділок 11.11 дадуть на акцію 1+1 шкарпетки та колготки:

Зверху