Till
Заблокований
- Місто
- Шевченкове
Там оказалось нечем поживиться.Ніхто в ТРЦ Respublika Park не буває?
Поділіться QR кодом з шафи. https://t.me/vlasnyi_rakhunok/414
Sanyok77, не катаєшся в тих краях?
А можете заскріншотити? Бо щось у своїй андроїд версії додатку 4.22.0 ніякого подарунку не зауважую.на кнопку з іконкою подарунку
Дивно, минула вже майже доба, а у мене там чомусь не виникло жодного подарунку, висить той самий надпис "НОВЕ".Отако є
prokzam, куди зайти? Натискаючи на "Мобільний зв'язок Yezzz!" внизу бачу лише "Додати номер", як і до сповнення пропозиції накопичення 2000 грн було.зайдіть та побачите внизу «отримати зараз»
а номер доданий? пакет уезза купувався?внизу бачу лише "Додати номер"
Пакет є, купувався за 1 грн, але наразі не розпакований, відповідно і його номер не доданий.номер доданий?
Читайте уважніше, вище писав що вчора, після виконання умов покупок на 2000 грн спецпропозиція, скріншот з якої ви виклали, з "моїх пропозицій" геть зникла. Разом з "деталями".ще варіант. Деталі
Ну так додай номер і користуйсявнизу бачу лише "Додати номер",
А ти впевнений що не доведеться за 200 грн вхідні дзвінки активовувати? Мене цікавить безкоштовний пакет послуг на 30 днів згідно виконаних умов пропозиції і наразі не розумію чому немає іконки подарунка як на викладеному вище скріншоті.додай номер і користуйся
Там (з чого ти посміявся), все розписано, про умови;- реєстрації, безкоштовного підключення, питання/відповіді...Мене цікавить безкоштовний пакет послуг на 30 днів згідно виконаних умов пропозиції
Читав, але не побачив щоб було розписано що, якщо не підключено номер, спецпропозиція, в якій за мить до покупки писало 1800 з 2000 грн та "залишилося 6 днів", після покупки на 230 грн зникне без жодної згадки про неї в додатку.все розписано
.В Сільо додатку з‘являється іконка подарунку на кнопці Yezzz після того як в березні закупився на 2 тис.грн., а дсь в квітні заропонували пакет за 1 грн. Наразі ще не активовував.
Якщо ти не вводиш нас в оману, то маєш шанс отримати сумного котика, а може й два.спецпропозиція, в якій за мить до покупки писало 1800 з 2000 грн та "залишилося 6 днів", після покупки на 230 грн зникне без жодної згадки про неї в додатку.