Сільпо

Місто
киев
Ніхто в ТРЦ Respublika Park не буває?
Поділіться QR кодом з шафи. https://t.me/vlasnyi_rakhunok/414
Sanyok77, не катаєшся в тих краях?
Там оказалось нечем поживиться.
В кюаре ссылка на установку приложения для новых клиентов. Тогда появится персональная пропозиция на банан. Действует только там.
Мне написало, что приложение уже установлено.
Самый большой банан там был 18 гривен. Если зарефералить друга, то получишь 20 на двоих :)
Можно ли взять пучок, я не знаю. Вряд ли.
Потом выложу фото.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Давно поле "промокод" зникло? Ні в додатку, ні на сайті нема.

Місто
Львів
andriy_z, сьогодні сповнив умови пропозиції в персональних "купуй продукти у Сільпо на 2000 грн та отримай безкоштовний мобільний зв'язок Yezzz", накупивши на вказану суму (вчора слайдер показував 1800) і вона просто зникла. Тепер ніде не бачу підтвердження того сповнення.
У вас в березні так само було?

Місто
Львів
Пакет є, купувався за 1 грн, але наразі не розпакований, відповідно і його номер не доданий.
Мене здивувало що ніде в додатку немає жодної згадки про виконані вчора умови спецпропозиції, тому й сюди написав перед його активацією.

Місто
Львів
ще варіант. Деталі
Читайте уважніше, вище писав що вчора, після виконання умов покупок на 2000 грн спецпропозиція, скріншот з якої ви виклали, з "моїх пропозицій" геть зникла. Разом з "деталями".

Місто
Львів
додай номер і користуйся
А ти впевнений що не доведеться за 200 грн вхідні дзвінки активовувати? Мене цікавить безкоштовний пакет послуг на 30 днів згідно виконаних умов пропозиції і наразі не розумію чому немає іконки подарунка як на викладеному вище скріншоті.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Мене цікавить безкоштовний пакет послуг на 30 днів згідно виконаних умов пропозиції
Там (з чого ти посміявся), все розписано, про умови;- реєстрації, безкоштовного підключення, питання/відповіді...

Місто
Львів
Читав, але не побачив щоб було розписано що, якщо не підключено номер, спецпропозиція, в якій за мить до покупки писало 1800 з 2000 грн та "залишилося 6 днів", після покупки на 230 грн зникне без жодної згадки про неї в додатку.
Також там не розписано чому, як в темі про yezzz писали, що в березні ще без купівлі стартового пакету докладно так само як я вчора накупили на 2000 грн і в них з'явилася іконка подарунку, а у мене чомусь ні.

В Сільо додатку з‘являється іконка подарунку на кнопці Yezzz після того як в березні закупився на 2 тис.грн., а дсь в квітні заропонували пакет за 1 грн. Наразі ще не активовував.
.

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
спецпропозиція, в якій за мить до покупки писало 1800 з 2000 грн та "залишилося 6 днів", після покупки на 230 грн зникне без жодної згадки про неї в додатку.
Якщо ти не вводиш нас в оману, то маєш шанс отримати сумного котика, а може й два.
Як маєш бажання, натхнення.

Зверху