Сільпо

Місто
Львів
А, по хорошому, при видачі мали б подивитися у додаток клієнта, де то замовлення створене. Або у скріншот зі сторінки замовлення
Це погана ідея, інколи роблю замовлення для родичів в іншому місті, в яких взагалі немає смартфона. Завжди можна перепитати що входило в замовлення+ є камери спостереження+ не завжди замовлення вже оплачене наперед.
В тих магазинах, де роблю замовлення у Львові, вони зазвичай зберігаються в іншому місці ніж видача, або на крайній випадок- заховані в кошиках під касою. В цьому випадку, я би просто звернув увагу адміністратора, а не робив «ведмежу послугу» всім іншим отримувачам.
В разі якщо хтось інший забере- одразу приходить повідомлення від банку про списання коштів+пуш від Сільпо про якість обслуговування, думаю ту людину можна буде затримати впродовж 5 хвилин, або написати заяву в поліцію+ прикласти кадри з камери спостереження (=крадіжка).

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
любий бомж може зайти, побачити
Навіть як так станеться, прийде реальний замовник, покаже/докаже, що саме він - оплатив, але не отримував, то йому адміністратор або верне кошти, або зберуть аналогічне замовлення. Декілька такий кейсів і при видачі почнуть перевіряти, хто отримує.

Лінь/тупість можна перемогти лише фінансовими втратами, хоч і не завжди.

Місто
Львів
Lets , мені не дуже. Тісто нормальне, соус нормальний, на смак норм, але шинки може бути 2 шматки, печериць аж 3 слайси і порожні місця в деяких секторах. За ці кошти (99₴) вдома в духовці можна зробути кращу, імхо.

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
а как у них пицца по качесту ?
Зависит от магазина и рук. Есть магазины, в которых к пицце даже подходить не нужно.Есть на 3 по 10 бальной.Кроме сырной брать вообще ничего не стоит.имхо

Зверху