Сільпо

Місто
Львів
А, по хорошому, при видачі мали б подивитися у додаток клієнта, де то замовлення створене. Або у скріншот зі сторінки замовлення
Це погана ідея, інколи роблю замовлення для родичів в іншому місті, в яких взагалі немає смартфона. Завжди можна перепитати що входило в замовлення+ є камери спостереження+ не завжди замовлення вже оплачене наперед.
В тих магазинах, де роблю замовлення у Львові, вони зазвичай зберігаються в іншому місці ніж видача, або на крайній випадок- заховані в кошиках під касою. В цьому випадку, я би просто звернув увагу адміністратора, а не робив «ведмежу послугу» всім іншим отримувачам.
В разі якщо хтось інший забере- одразу приходить повідомлення від банку про списання коштів+пуш від Сільпо про якість обслуговування, думаю ту людину можна буде затримати впродовж 5 хвилин, або написати заяву в поліцію+ прикласти кадри з камери спостереження (=крадіжка).

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
любий бомж може зайти, побачити
Навіть як так станеться, прийде реальний замовник, покаже/докаже, що саме він - оплатив, але не отримував, то йому адміністратор або верне кошти, або зберуть аналогічне замовлення. Декілька такий кейсів і при видачі почнуть перевіряти, хто отримує.

Лінь/тупість можна перемогти лише фінансовими втратами, хоч і не завжди.

Місто
Львів
Lets , мені не дуже. Тісто нормальне, соус нормальний, на смак норм, але шинки може бути 2 шматки, печериць аж 3 слайси і порожні місця в деяких секторах. За ці кошти (99₴) вдома в духовці можна зробути кращу, імхо.

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
а как у них пицца по качесту ?
Зависит от магазина и рук. Есть магазины, в которых к пицце даже подходить не нужно.Есть на 3 по 10 бальной.Кроме сырной брать вообще ничего не стоит.имхо

Місто
Чернигов
З чого може робитися піца у супермаркетах? Правильно, з продуктів у яких або вийшов строк або підходить. Одного разу взяли дві піци в Сільпо, на день народження на природі. Поки шашлик смажився, перекусити. Викинули, бо їсти неможливо було. Від курки такий смород стояв-жах. Більше таке Г не купуємо. Дома, на камені для піци, з будь-якою начинкою, із свіжесенькими продуктами-смакота)

Місто
Ужгород
Телефон
Moto G75
Періодично замовляємо їх піцу, перепробували вже всі види - цілком нормально. Можу сказати, що вартує свої 99 грн.

Нічого особливого, але точно не так погано, як тут понаписували. Хоча, то напевно залежить від конкретного магазину.

Місто
Odesа
Ну ёлки палки, конечно все зависит от конкретного магазина, времени и фазы луны
Если говорить о том, что на пиццу кладут то, что неликвид, ну так так можно делать и в любой пиццерии
И Сильпо не исключение
Я брал, бывало норм, как и допустим в нашей "обжоре"

Місто
Львів
Телефон
Redmi 9
Lets , мені не дуже. Тісто нормальне, соус нормальний, на смак норм, але шинки може бути 2 шматки, печериць аж 3 слайси і порожні місця в деяких секторах. За ці кошти (99₴) вдома в духовці можна зробути кращу, імхо.
залежить від супермаркету і того, хто робить, може бути суха і мало начинки, а може бути і нормальна

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
как и допустим в нашей "обжоре
На Степовой раньше было ничего.А как же борщ?))
Просто в сильпе появилась их новая продукция, готовые блюда в яркой упаковке.Посмотрел состав и не брал, страшно как то

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Якщо про досвід готової піци у Львові, то брав у 3 магазах:
* Городоцька - піца смачна, найбільше смакує 4 мнєса, карбонара та франческа. При виготовленні на цінику проставляється дата і час
* Виговського - піца так собі, якщо відразу свіжу не взяв, то - пересушена, бо готові кладуть на духову шафу, аби температуру тримало. На цінику тільки дата, часу нема, то ж скільки та піца провалялася на шафі - невідомо.
* доставка, везуть її до мене з магазу на Кулькарківській, в більшості - норм, але часто на момент вручення час від виготовлення - більше години

До того, як ціни знизили, піца в них була 160-175 грн і начинки було багато. Зараз ціна 145 грн, і начинки, окрім соусу, явно стало менше. А коли ціна акційна, 99 грн, то все ще гірше. Ососбливо це помітно було на чорну п'ятницю, коли вони далі тісто чорного кольору, і вся начинка дуже констрастно на тому фоні проступила, як малі острови в океані.

Тож в загальному погоджуюся із твердженням
вдома в духовці можна зробути кращу

Заморожена піца, візуально, має значно більше начинки на поверхні, але по смаку не скажу - ніколи не брав.

Зверху