Сільпо

Місто
Запорізька Січ
Телефон
Nokio 8910
BigMan., Жодного секрета для форумчан не маю ! Давным давно ч-з приложение сильпа добавил пару самых ходовых карт от Сибаса и Таза.
Предположу, что для данной акции это аж никак не поможет. Поэтому и переспросил, может кто опытным путем опробовал сей кейс.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
https://www.mastercard.ua/uk-ua/per...ilpo-2000-baliv-za-gotivku-na-kasi-promo.html
Коллеги, по данной аХции можно заюзать n-нное кол-во карт для получения 2000+ балов по одному аку ?
Или только одна карта - один ак, как это было в предыдущей акции ?
Одна карта - один акк. Проверено.
Post automatically merged:

Коллеги, по данной аХции можно заюзать n-нное кол-во карт для получения 2000+ балов по одному аку ?
Как вы умудрились сделать несколько карт на одном акке.?
Поделитесь секретом, плиз!
В мастерпасс спокойно подвязывается до 5 карт...

gtc

Місто
Львів
Скорее всего проблема была в сумме,от 300 грн.
Тобто мінімальна сума (зняття + покупка) 300 грн?
В умовах акціі такого немає, навпаки підкреслено "на будь-яку суму".

Хтось знімав / платив менше?

gtc

Місто
Львів
Новини з полів.
Мінімальна сума зняття готівки - 10 грн.
"Де написано? Не знаю, але мені не дасть видати вам менше 10 грн".

В Моно проходить окремою операцією "Видача готівки Сільпо" з додаванням 0,5% (з власних коштів).
По реакції на втрату 5 коп можна визначити левел свинорила.

По сумі чеку (5 грн) питань не було.
2000 капнули.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Новини з полів.

В Моно проходить окремою операцією "Видача готівки Сільпо" з додаванням 0,5% (з власних коштів).

2000 капнули.
я правильно понял, всего 15 грн расходов, и бонус капает? ))

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Новини з полів.

2000 капнули.
15 грн и 5 коп. :cry:

gtc

Місто
Львів
Ні, всього 5 копійок розходів.
10 грн ви отримуєте готівкою і можете одразу покласти назад на карту.
А 5 грн - це витрати на вашу покупку, все одно треба було купити.

Але це не обов'язкові розходи, бо правильний варіант - КБ виставлений на ту карту, з якої зняття 0%.

У випадку, що я описував, просто в додатку Сільпо серед 5 карт Моно була найкращим варіантом з КБ 2%, а видаляти якусь іншу і додавати нову заради 5 коп людина не стала - левел не максимальний.

Останнє редагування:

Set

Місто
Хмельницкий
у Скунса проходит одной операцией.

• Like
Реакції: gtc
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Предложение от Сильпо. Жаль одноразова, а так можно было на чуть больше 1000, взять 5 литров :cool:.
Переглянути вкладення 43919
Было такое же, только на Coca-C
В мене було на колу, зараз на фанту.

Місто
Київ
Предложение от Сильпо. Жаль одноразова, а так можно было на чуть больше 1000, взять 5 литров :cool:.
Переглянути вкладення 43919
Было такое же, только на Coca-C
В мене було на колу, зараз на фанту.
У меня было на колу. А сейчас на спрайт

kvv

Місто
Ровно
У випадку, що я описував, просто в додатку Сільпо серед 5 карт Моно була найкращим варіантом з КБ 2%, а видаляти якусь іншу і додавати нову заради 5 коп людина не стала - левел не максимальний.
Платив і знімав з карти яка в додатку не підключена....це ж не обов'язкова умова. Головне просканити картку власного рахунку.

Останнє редагування:
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Платив і знімав з карти яка в додатку не підключена....це ж не обов'язкова умова. Головне просканити картку власного рахунку.
А хіба через додаток можна готівку знімати? Мені касир сказав, що ні. Тільки при оплаті карткою.

Місто
BerdYanSK
Тобто мінімальна сума (зняття + покупка) 300 грн?
В умовах акціі такого немає, навпаки підкреслено "на будь-яку суму".
Сотку с БВР без % снял.
Бонусятина пришла.

В мастерпасс спокойно подвязывается до 5 карт...

А хіба через додаток можна готівку знімати? Мені касир сказав, що ні. Тільки при оплаті карткою.

Місто
Київ
Снимайте лучше картой вместе с оплатой за продукты тут же картой. Через додаток у меня разбилось на две операции, отдельно снятие денег и отдельно за продукты. А картой была общая сумма и прошла как продукты

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Вже вкотре мені не нерахували по спецпропоцизії бали. Десь зо два тижні тому вже дзвонила на гарячку- вони вручну дорахували. А от зараз мені сказали, що декотрі пропозиції треба відключати, щоб спрацювали інші. Я, свята простота завжди думала, що якщо береш на велику суму, то підтягується пропозиції з найбільшою сумою. Виявляється ні. Тягнеться по даті. Тобто в мене були дві пропозиції на купівлю+700 і +800. Зарахувалася та що на меншу суму, бо вона була від 17/11, а інша- від 19/11 :mad: . Буду їх смикати, щоб перерахували.
Ще й на диво жахлива якість зв'язку- не могла взагалі розчути, що панянка говорить. Ледве здогадувалася.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Тягнеться по даті.
Тепер зрозуміло, чому так криво списують. В мене лиш раз був "джек-пот", коли декілька пропозицій "нічної купівлі", накручені на колесі за 2 дні, списалися усі разом. Пізніше таке не повторювалося з будь-якими комбінаціями.

Зверху