Как вы умудрились сделать несколько карт на одном акке.?Коллеги, по данной аХции можно заюзать n-нное кол-во карт для получения 2000+ балов по одному аку ?
Одна карта - один акк. Проверено.https://www.mastercard.ua/uk-ua/per...ilpo-2000-baliv-za-gotivku-na-kasi-promo.html
Коллеги, по данной аХции можно заюзать n-нное кол-во карт для получения 2000+ балов по одному аку ?
Или только одна карта - один ак, как это было в предыдущей акции ?
В мастерпасс спокойно подвязывается до 5 карт...Как вы умудрились сделать несколько карт на одном акке.?Коллеги, по данной аХции можно заюзать n-нное кол-во карт для получения 2000+ балов по одному аку ?
Поделитесь секретом, плиз!
Тобто мінімальна сума (зняття + покупка) 300 грн?Скорее всего проблема была в сумме,от 300 грн.
я правильно понял, всего 15 грн расходов, и бонус капает? ))Новини з полів.
Мінімальна сума зняття готівки - 10 грн.
"Де написано? Не знаю, але мені не дасть видати вам менше 10 грн".
В Моно проходить окремою операцією "Видача готівки Сільпо" з додаванням 0,5% (з власних коштів).
По реакції на втрату 5 коп можна визначити левел свинорила.
По сумі чеку (5 грн) питань не було.
2000 капнули.
15 грн и 5 коп.я правильно понял, всего 15 грн расходов, и бонус капает? ))Новини з полів.
Мінімальна сума зняття готівки - 10 грн.
"Де написано? Не знаю, але мені не дасть видати вам менше 10 грн".
В Моно проходить окремою операцією "Видача готівки Сільпо" з додаванням 0,5% (з власних коштів).
По сумі чеку (5 грн) питань не було.
2000 капнули.
Ні, всього 5 копійок розходів.я правильно понял, всего 15 грн расходов, и бонус капает? ))
у Скунса проходит одной операцией.В Моно проходить окремою операцією "Видача готівки Сільпо" з додаванням 0,5% (з власних коштів).
В мене було на колу, зараз на фанту.Было такое же, только на Coca-CПредложение от Сильпо. Жаль одноразова, а так можно было на чуть больше 1000, взять 5 литров .
Переглянути вкладення 43919
У меня было на колу. А сейчас на спрайтВ мене було на колу, зараз на фанту.Было такое же, только на Coca-CПредложение от Сильпо. Жаль одноразова, а так можно было на чуть больше 1000, взять 5 литров .
Переглянути вкладення 43919
Платив і знімав з карти яка в додатку не підключена....це ж не обов'язкова умова. Головне просканити картку власного рахунку.У випадку, що я описував, просто в додатку Сільпо серед 5 карт Моно була найкращим варіантом з КБ 2%, а видаляти якусь іншу і додавати нову заради 5 коп людина не стала - левел не максимальний.
А хіба через додаток можна готівку знімати? Мені касир сказав, що ні. Тільки при оплаті карткою.Платив і знімав з карти яка в додатку не підключена....це ж не обов'язкова умова. Головне просканити картку власного рахунку.
Сотку с БВР без % снял.Тобто мінімальна сума (зняття + покупка) 300 грн?
В умовах акціі такого немає, навпаки підкреслено "на будь-яку суму".
В мастерпасс спокойно подвязывается до 5 карт...
А хіба через додаток можна готівку знімати? Мені касир сказав, що ні. Тільки при оплаті карткою.
Снимайте лучше картой вместе с оплатой за продукты тут же картой. Через додаток у меня разбилось на две операции, отдельно снятие денег и отдельно за продукты. А картой была общая сумма и прошла как продуктыА хіба через додаток можна готівку знімати? Мені касир сказав, що ні. Тільки при оплаті карткою.Платив і знімав з карти яка в додатку не підключена....це ж не обов'язкова умова. Головне просканити картку власного рахунку.
Тепер зрозуміло, чому так криво списують. В мене лиш раз був "джек-пот", коли декілька пропозицій "нічної купівлі", накручені на колесі за 2 дні, списалися усі разом. Пізніше таке не повторювалося з будь-якими комбінаціями.Тягнеться по даті.