- Місто
- Украина, Киев
Памперсы купить. Товар не дешевый, но легко сбыть, и балов нормально накрутит.куда можно «качественно» спустить эту персоналку
Хмм, как вариант можно рассмотретьПамперсы купить. Товар не дешевый, но легко сбыть, и балов нормально накрутит.куда можно «качественно» спустить эту персоналку
Чому? Звідки таке?На сертификаты Сильпо явно ж нельзя
Про обмеження нічого немає, написано, що лише крім алкоголю та тютюнуІ що там без обмеження пр сумі покупки? Зазвичай таке до 200₴
инвестиция однако! защита от инфляции ))Про обмеження нічого немає, написано, що лише крім алкоголю та тютюнуІ що там без обмеження пр сумі покупки? Зазвичай таке до 200₴
От може краще кухонних губок набрати на всі гроші ?
![]()
Но дешевле, чем в магазине возле дома. Мои пенсы берут ее ровно за 25 гривен.думаю, вона там зі знижкою дорожча за атб та кишеню.
Наскільки мені відомо, то Поляна квасова не буває нелікувальною, як і більшість мінеральних вод України. А якщо вона уже не лікувальна то й не вартує 26 грнТа, что за 20 по мнению моих экспертов полное г.Возможно слово лечебная там не зря, а также отсутствие оного в воде за 26.
камрады, не парьте мозги, всё гораздо проще. Я - как раз тот чел который всю эту херню с названиями и творю в базе (только не в базе Сильпы, а в нашей)Не зрозуміло, чому лікувальна дешевша... і взагалі не знав, що буває нелікувальна. Трохи з крану розбавили?
Просто різні виробникичому лікувальна дешевша... і взагалі не знав, що буває нелікувальна. Трохи з крану розбавили?
Ага, ви вже побачили.У нас поляну розливають два заводи та 2 фірми,