Сільпо

Місто
Черкаси
Телефон
Xiaomi Mi Max2
Колесо фортуни перестало давати балобонуси, одні х4, х5 за щось. Це тільки мені, чи в них просто закінчився маркетинговий бюджет?
В мене вже кілька днів так. Думав не щастить, але походу нє.

Зате другий тиждень дають 3*-15грн

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Для новых оформлений остался только самый грустный вариант https://silpo.ua/subscription/
з 12-жов-2024
"Плюхс":
4% ББ за оверпрайсові
16% ББ за каву і випічку
4 доставки

Хто за цю муйню, навіть теоритично, буде платити 150грн, в майбутньому?
Все,
тепер в вебкабіні "Власний рахунок Prime" називається "Плюхс".
А-Б тестування закінчено:sick:

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
Із 21 жовтня по 10 листопада 2024 року включно платіть карткою Mastercard® за товари з позначкою «-20 % знижка з Mastercard» на shop.silpo.ua або в додатку «Сільпо» й отримуйте знижку 20 %.
В телегу прийшло.

drmz

Місто
Гуляйполе
tg@silposilpo сказав(ла):
Дві рибні консерви і третя в подарунок? Хоп-шоп – і до дня народження «Сільпо» чари діють!

Лише 21 жовтня, у понеділок, купуєте 2 будь-які рибні консерви (окрім охолодженої рибної консерви) та отримуєте третю у подарунок🎁

drmz

Місто
Гуляйполе
Romalegri, ти ж сам можеш набирати. Можна і всі три прострочені взяти, якщо шо.

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
ти ж сам можеш набирати. Можна і всі три прострочені взяти, якщо шо.
Та що ж ти такий серйозний. Жартую я.
Хоча, у кожному жарті є частинка жарту - неодноразово бачив я і упаковані по три "платиш за дві, третя бесплатна".

• Like
Реакції: drmz

drmz

Місто
Гуляйполе
Та що ж ти такий серйозний. Жартую я.
Хоча, у кожному жарті є частинка жарту - неодноразово бачив я і упаковані по три "платиш за дві, третя бесплатна".
в сільпоші з цим було не важко, звернення до саппорту і підвозять заміну і може 50\100грн котика добавлять. Але це все було до серпня.

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
звернення до саппорту і підвозять заміну і може 50\100грн котика добавлять. Але це все було до серпня.
чому тільки до серпня. мені Сільпо в цьому місяці (жовтень) замінили неякісні продукти та добавили 50грн котика. щоправда я самостійно до них в магазин ходив і повертав продукти, бо я завжди в один і той же магазин ходжу, тому мені ок.
що відбувалось - серед продуктів був один проблемний - написав до підтримки - вони запропонували заміну - самостійно приніс в магазин та обміняв

Місто
Винница
Телефон
Nokia 5220 XpressMusic/LG A190 Utеl/MTS/KS/Xiaomi Redmi Note5
Колесо фортуни перестало давати балобонуси, одні х4, х5 за щось. Це тільки мені, чи в них просто закінчився маркетинговий бюджет?
Воно не просто перестало давати, а ще й, майже кожен раз, лупить однакові, прямо одна за одною, пропозиції.)))

Вкладення

• 1000007021.png
    1000007021.png
    543.6 КБ · Перегляди: 20
Місто
Киев
балобонуси на акційні товари не нараховуються?
Стандартний 1% на акційне не йде.
Може не застосуватися спецкупон, якщо товар не акційний, але спрацювала дещо нижча ціна "тільки онлайн" при онлайн-замовленні. Тільки сьогодні заявкою вигриз із підтримки "х15 на конкретний товар" по такому випадку.

• Like
Реакції: drmz

drmz

Місто
Гуляйполе
Стандартний 1% на акційне не йде.
Може не застосуватися спецкупон, якщо товар не акційний, але спрацювала дещо нижча ціна "тільки онлайн" при онлайн-замовленні. Тільки сьогодні заявкою вигриз із підтримки "х15 на конкретний товар" по такому випадку.
також 2за ціною одного, чи спец ціна від 3шт, чи 3за ціною двох.. краще брати окремим чеком, бо цей гурт ламає все на світі.

Зверху