2 різні, 2 по 0,19buvalyy, 4 однакові, чи одна пара - дешевші?
2 різні, 2 по 0,19buvalyy, 4 однакові, чи одна пара - дешевші?
Зіграв в гру, обрав там "яйця за 1 грн", але в "моїх пропозиціях" її не бачу. Заходжу ще раз в гру - там пише що " ви її вже обрали".Бігав ввечері ще раз в Сільпошку і як виявилось кава яку замовляв онлайн по 204 грн., в магазині на вітрині стояла по 189 грн., схоже що вартість збирання (15 грн.) додали до вартості продуктів при замовленні онлайн
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
А якщо вибрати інший магазин? Звернув увагу що акційні товари можуть відображатися в різних магазинах в залежності від наявностіandriy_z, завдяки вам тепер максимальний акційний лоток - 10 яєць, а максимальний розмір знижки - 70 грн.(Вінниця, можливо в інших містах по-іншому)
Має з‘явитись через декілька хв., можливо треба перезавантажити моб.застосунок Сільпо.Зіграв в гру, обрав там "яйця за 1 грн", але в "моїх пропозиціях" її не бачу.
Тоді назва акції втрачає будь яку логіку, бо у Львові лотка 10шт. дешевше 73₴ не знайти.а максимальний розмір знижки - 70 грн.
Перезавантажував, й досі не з'явилася, години три як минуло.Має з‘явитись через декілька хв., можливо треба перезавантажити моб.застосунок Сільпо.
Наскільки я бачу, в умовах акції в застосунку вказано не діє на самовивіз та доставку Локо.Бігав ввечері ще раз в Сільпошку і як виявилось кава яку замовляв онлайн по 204 грн., в магазині на вітрині стояла по 189 грн., схоже що вартість збирання (15 грн.) додали до вартості продуктів при замовленні онлайн
1. др охоронця, він покличе відповідвльного. номер замовленняА як самовивіз в Сільпо зараз працює?
1. До кого підходити в магазині, що показувати?
2. Скільки є у мене часу, якщо я обрав в застосунку, наприклад, 18-00, щоб забрати замовлення?
Якщо попередити Сільпо, яке обрали, то можна і наступного дня забрати. Звичайно у них на касі самовивозу є телефон адміністратора, по ньому можна дзвонити попереджати (запропонували самі, коли не встигала забрати і відмінила / замовила знов на наступний день)А як самовивіз в Сільпо зараз працює?
1. До кого підходити в магазині, що показувати?
2. Скільки є у мене часу, якщо я обрав в застосунку, наприклад, 18-00, щоб забрати замовлення?
в моем Сільпо вона ще ні разу не спрацювала )) но там отдельная касса где табак для выдачи замовлень, я сразу туда подхожу.сигнальна кнопка
В мене пішло на самовивіз. Просто додав акційний товар в кошик і в нього змінилася ціна на 1 грн. Добив іншими товарами до 199 грн і оформив замовлення. Вчора забрав без проблем.Наскільки я бачу, в умовах акції в застосунку вказано не діє на самовивіз та доставку Локо.Бігав ввечері ще раз в Сільпошку і як виявилось кава яку замовляв онлайн по 204 грн., в магазині на вітрині стояла по 189 грн., схоже що вартість збирання (15 грн.) додали до вартості продуктів при замовленні онлайн
У вас також так було, як тоді самовивіз спрацював?