Сільпо

Місто
Львів
Бігав ввечері ще раз в Сільпошку і як виявилось кава яку замовляв онлайн по 204 грн., в магазині на вітрині стояла по 189 грн., схоже що вартість збирання (15 грн.) додали до вартості продуктів при замовленні онлайн :confused:

Місто
Львів
Бігав ввечері ще раз в Сільпошку і як виявилось кава яку замовляв онлайн по 204 грн., в магазині на вітрині стояла по 189 грн., схоже що вартість збирання (15 грн.) додали до вартості продуктів при замовленні онлайн :confused:
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Зіграв в гру, обрав там "яйця за 1 грн", але в "моїх пропозиціях" її не бачу. Заходжу ще раз в гру - там пише що " ви її вже обрали".
Халепа :(

Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
andriy_z, завдяки вам тепер максимальний акційний лоток - 10 яєць, а максимальний розмір знижки - 70 грн. 😂 (Вінниця, можливо в інших містах по-іншому)

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
andriy_z, завдяки вам тепер максимальний акційний лоток - 10 яєць, а максимальний розмір знижки - 70 грн. 😂 (Вінниця, можливо в інших містах по-іншому)
А якщо вибрати інший магазин? Звернув увагу що акційні товари можуть відображатися в різних магазинах в залежності від наявності

Місто
Львів
Зіграв в гру, обрав там "яйця за 1 грн", але в "моїх пропозиціях" її не бачу.
Має з‘явитись через декілька хв., можливо треба перезавантажити моб.застосунок Сільпо.
а максимальний розмір знижки - 70 грн.
Тоді назва акції втрачає будь яку логіку, бо у Львові лотка 10шт. дешевше 73₴ не знайти.
Що цікаво в мене далі активна персональна пропозиція і далі дає можливість замовити, хоча чітко пише «одноразова» :unsure:

Місто
Львів
Має з‘явитись через декілька хв., можливо треба перезавантажити моб.застосунок Сільпо.
Перезавантажував, й досі не з'явилася, години три як минуло.

Цікаво що пробував зіграти на двох інших акаунтах - на обидвох видавало дві інші пропозиції, щось там про 5% балобонусів від 500 грн і ще щось, але не цю.
В результаті кинувся того ровера.

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Яєць не вистачає на всіх:)Моє замовлення з халявою ще з самого ранку висить в обробці.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Тріальна підписка Плюхс тепер 50грн. Три дні заманюватимуть 1грн-вими яйцями.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
А як самовивіз в Сільпо зараз працює?
1. До кого підходити в магазині, що показувати?
2. Скільки є у мене часу, якщо я обрав в застосунку, наприклад, 18-00, щоб забрати замовлення?

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Наскільки я бачу, в умовах акції в застосунку вказано не діє на самовивіз та доставку Локо.
У вас також так було, як тоді самовивіз спрацював?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
2. Скільки є у мене часу, якщо я обрав в застосунку, наприклад, 18-00, щоб забрати замовлення?
1. др охоронця, він покличе відповідвльного. номер замовлення
2. протягом дня можна забрати

Місто
Київ
Якщо попередити Сільпо, яке обрали, то можна і наступного дня забрати. Звичайно у них на касі самовивозу є телефон адміністратора, по ньому можна дзвонити попереджати (запропонували самі, коли не встигала забрати і відмінила / замовила знов на наступний день)

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Якщо кому знов буде потрібна пільгова доставка зі знижками ~20% - повідомляйте. Буде кілька місць.

Fanatik, це глюк початку запуску, може вже пофіксили. Або на вихідних пофіксять(щодо спрацювання на самовивозі та ін невідповідність умовам в описі).

Після збирання в замовленні буде сигнальна кнопка але і охоронця потурбувати те ж би варто.

Пару днів буде на самовивіз, але товару може не виявитись в наявності, або зібранний так сховають(попередня зміна), що кілька наступників не знаходитимуть.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
сигнальна кнопка
в моем Сільпо вона ще ні разу не спрацювала )) но там отдельная касса где табак для выдачи замовлень, я сразу туда подхожу.

Fanatik, отменяют если не забирать заказ у меня так на третий день аж. Сутки спокойно ждут. А так может зависеть от магазина.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Наскільки я бачу, в умовах акції в застосунку вказано не діє на самовивіз та доставку Локо.
У вас також так було, як тоді самовивіз спрацював?
В мене пішло на самовивіз. Просто додав акційний товар в кошик і в нього змінилася ціна на 1 грн. Добив іншими товарами до 199 грн і оформив замовлення. Вчора забрав без проблем.

Зверху