Сільпо

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
через рамку та почала свистіти
Ті рамки часом глючать, не факт що саме на стартпак воно зреагувало. Нещодавно в Скрині біля однієї з кас візок стояв пустий саме з метою аби люди в зону дії рамки не заходили, бо та пищала що дурна, і так декілька днів поспіль.

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Вчора брав і теж зреагувала рамка. Але якось мляво - тому і охорона не проявила суттєвого інтересу.

Місто
Львів
20% за вершкове масло в «Сільпо» повертається балобонусами!

kvv

Місто
Рівне
сьогодні Сільпо допрацьовує замовлення яке отримав ще в неділю - надсилає пуші про те що "Замовлення зібрано", а тепер "Ваше замовлення вже в дорозі" 🤯

Місто
Львів
Несподівано. На один з номерів ЛЦ, що мені дістався задурно і який я, не знаючи що раніше він вже був зареєстрований в програмі Сільпа, пробував зареєструвати як реферала, вже другий день роздаються з Колеса фортуни виключно по 3.5, 3.2 та 2.5 балобонусів (за всі три прокрутки не випадає ніяких інших пропозицій) за покупку на будь яку суму.

Поцікавився у попереднього власника сімки, він каже що понад рік точно, а може і два не робив покупок з того акаунта в Сільпі. В історії додатка теж пусто про чеки.

Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 13 4G
Прислали скидку 100грн на чек. Стоит использовать или дальше что-то жирнее дадут?

Місто
Львів
у меня на самовывоз не работает
В мене 100 грн на замовлення від 500 грн з доставкою у застосунку.
Не діє на самовивіз, доставку LOKO та тютюн. Поширюється лише на товари без знижок.

Місто
Львів
На одному з акаунтів знайшов спецпропозицію 100 грн на чек без вказання суми покупки.
Не діє на алкогольні напої, тютюнові вироби та доставку LOKO.

Умови пропозиції дізнавайтеся під час оформлення замовлення на silpo.ua або в застосунку.
Спробував, дійсно скидує 100 грн якщо замовити щось за 199 грн і виходить 108 (9 грн забирають за збирання) із самовивозом.
Ще треба буде спробувати на самокасі, але сумніваюся що прокотить.

P.S. Якось дивно з тією комісією за збирання, на половину пакованих товарів вона є, на половину немає.
Так що, за бажання, можна підшукати варіант покупки товарів на 199 грн без комісії і вийде 99 зі самовивозом.

Останнє редагування:
Місто
Kiev
Телефон
Poco F3
Спробував, дійсно скидує 100 грн якщо замовити щось за 199 грн і виходить 108 (9 грн забирають за збирання) із самовивозом
Ця скидка застосовується в кошику до оплати, чи вже після? Бо в мене до оплати показує повну суму? товар в кошику не акційний.

Місто
Kiev
Телефон
Poco F3
В кошику видно повну ціну, а зі скидкою висвітлюється на кнопці "оформити"
В мене не змінюється, набирав на суму більшу 500грн не акційний товар. може робить на якійсь конкретний список товару?

Місто
Львів
набирав на суму більшу 500грн
А у вас пропозиція 100 від 500 чи просто 100? Бо я на акаунті з другою додав до кошика 4 Кока-коли по 1.25л і ще якесь печиво, вийшло 201 грн, а на кнопці "оформити" відразу було видно 101 грн.

А першу не пробував, від 500 мене взагалі не цікавить.

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
Предложили 50грн балобонусами,за покупку от 300грн. В предложении кроме сертификатов,и табака.При уточнении, у оператора,оказалось,не действует на акционные товары. Шикарное предложение,нехай сами его и используют. С учетом,что цены в Сильпо завышены на 30_40 процентов, от цен других поставщиков

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
А там і нова програма лояльності, і нова аппка.
Мабуть бетку викотять як і минулу v3.(в 2023) на кінець травня-початок червня.
От і підвезли "ковбасу фортуни", мої вітання. Мабуть, після перейменування колеса, підут далі.

Зверху