Сільпо

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Fanatik, заходь в кожну категорію і застосуй сортування за ціною. Ближче до кінця дня таких товарів стане більше.
Знайшов 4 товари і все, окрім вершків, це шлак, який не потрібен навіть безкоштовно.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Щойно набір Фінляндія+тоніки був за 4 грн в наявності, але за 5 хвилин пише вже що закінчився.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
На самовивіз цього разу не працює, розходимося...
А щоб доставку замовити на сьогодні, це треба, в моєму випадку, до 12-00 оформлювати замовлення, тоді є шанс на 20-00 записатися.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Останнє редагування:

drmz

Місто
Гуляйполе
А там і нова програма лояльності, і нова аппка.
Мабуть бетку викотять як і минулу v3.(в 2023) на кінець травня-початок червня.
От і підвезли "ковбасу фортуни", мої вітання. Мабуть, після перейменування колеса, підут далі.
Так оно воно, шо готувалось
https://silpo.ua/offers/other/fortunate-kovbasa
все йде до скаму.

Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 13 4G
Ну пишут же что призы гарантированы, хоть это и будет приз в виде персоналки х5 балобонусов за покупку редиски (не акционной, не действует на самовывоз, при оплате картой бвр на кассе) :sneaky:

drmz

Місто
Гуляйполе
luytel, так,отримав . Пакет нараховано.
І я, але з квестом. Ледь пояснив що акція не про знижку60%...
luytel, Igoka, Квест полягає в тому, що потрібно щось купити зі списку рекомендованих покупок "рожевої" персоналки, тільки потім рожева покриє бюджет?
Після залітання рожевої персоналки, активувалось на базових, так і висить "бюджет до виконання покупок - 2к грн".

Умисно по-дебільному в імейл розсилці прописали 🤬 "переходь за посиланням і все - маєш зв'язок".

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
drmz, ні, оператор єззз сказав що це не їхня акція, три операторки сільпо взагалі не розуміли про що я веду мову.
Відправив під десяток скрінів (з листа) тих що і тут є, в додаток надійшла окрема пропозиція.
Виправдовувалися тим що акція від єззз. Я їм показав що лист від Сільпо, і відправляє в маркет, пропонуючи встановити додаток Сільпо.
"Вобшум" без покупок на 2000 або оплати 200 підключив.
Ще на одному номері було, але куди мені стіль гігів та хвилин...
Post automatically merged:

все - маєш зв'язок
Screenshot_20251128-113938.jpgScreenshot_20251128-114021_1.jpg

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: drmz
Місто
Львів
Телефон
ZTE
drmz, Ні, просто перейшовши за посиланням, виконав інструкцію (ввести номер в додатку сільпо) та отримав місяць "шари" без жодних додаткових умов.В саппорт не звертався, все запрацювало відразу після отримання смс.

Зверху