Як мінімум, при реєстрації нового аккаунту має з'явитися "Доставка за 1₴" (перевірено на практиці) та "-10%" на перший чек. (Пише на їхньому сайті)Вчора зареєстрував новий акаунт і був здивований що там в "моїх пропозиціях" нуль. Причому не з'явилося жодної нової і після трьох спроб оберту колеса фортуни. А вже сьогодні побачив що і на інші не додаються накручені фортуною.
Це у всіх таке спостерігається?
Ні, не був. При першому запуску додатку з'явилася плашка про завантаження його за посиланням від друга та "за покупками" для отримання 20 бб.Може на цей ваш номер вже був колись зареєстрований аккаунт?
Тільки що крутанув колесо для тесту, давно на нього забив, пропозиція не з'явилась.Це у всіх таке спостерігається?
Там були якісь пропозиції? Бо що не відкрию його, то якійсь каламбур і "побіжу у Сільпо". От приклад: "смакоту бери в кулінарії Сільпо, а гостям кажи, що на кухні готуєш з самого ранку". Що це означає?А також відсутня пропозиція з адвент календаря...
Так, сьогодні наче 100 грн знижки на доставку, яку не зарахувалиТам були якісь пропозиції?
Це той, що від БВРа, чи Сільпо має власний календар?Так, сьогодні наче 100 грн знижки на доставку, яку не зарахувалиТам були якісь пропозиції?![]()
Сільпо має власний адвент календар, там де гра з пряникамиЦе той, що від БВРа, чи Сільпо має власний календар?Так, сьогодні наче 100 грн знижки на доставку, яку не зарахувалиТам були якісь пропозиції?![]()
Тут на форумі писали що і на лайф приходить і навіть по декілька разів, але в мене не приходило, може тому що номер ЛС в мене контрактний, а на ВФ приходила.виключно на акки, що зареєстровано не на лайф?
Хибне припущення, мені приходила по багато разів на всіх трьох слонів, включно з лайфом.приходить виключно на акки, що зареєстровано не на лайф?